Nyt jos koskaan tarvitaan yhdessä tekemistä ja hyvää tiimihenkeä!

Aina puhutaan eri osastojen välisestä siiloutumisesta ja organisaatioiden uudistumiskyvystä yllättävissäkin tilanteissa. Nyt kun lähes koko Suomi tekee töitä kotoa käsin, on erityisen tärkeää lähteä ehkäisemään sitä, ettei jengi siiloudu himassa!

Organisaatioiden on tärkeää jatkuvasti kehittää erilaisia aktiviteetteja ja luoda uusia innostavia toimintamalleja, jonka avulla saadaan luotua hyvää #munjengi -fiilistä duunipaikoilla. Näinä poikkeusaikoina vuorovaikutteisen duunikulttuurin rakentaminen on entistäkin tärkeämpää!

Mä oon ottanut haasteen vastaan ja rakentanut ammattilaistason olosuhteet timantinkovia etäkokemusia varten myös häiriötilanteessa. Kokeneena puhujana ja esiintyjänä multa onnistuu etätykypäivät, valmennukset, livestreamit, webinaarit ja vaikka jumpat & tanssitunnitkin netin välityksellä. Jos kaipaat jeesiä oman työyhteisön tsemppaamiseen ja yhteishengen ylläpitämiseen, niin ota rohkeasti yhteyttä. Pidetään yhdessä yllä hyvää fiilistä näinä haastavina aikoina!

Teatterit, kuntosalit, tapahtumat ja keikat ovat peruttu

Hyvää fiilistä ei ole peruttu

Webinaarit

Hyvää fiilistä ei ole peruttu – webinaarisarjan keskiössä on tuoda iloa, energiaa ja asennetta sun tueksi tässä hetkessä. Käsittelen webinaareissani hyvinvointia, jaksamista, positiivista asennetta, muutokseen vastaamista.

Webinaarit herättävät takuuvarmasti ajatuksia ja tunteita, sekä rohkaisevat sinua toimimaan ja näkemään uusia mahdollisuuksia näiden haastavien aikojen keskellä.

Tule mukaan!

Hatsolo Yrittäjä­päiväkirjat​

positiivista energiaa ammentava tubesarja

Hatsolo
Yrittäjä­päiväkirjat

Hatsolo Yrittäjäpäiväkirjat on positiivista energiaa ammentava tubesarja, jossa Johannes “Hatsolo” Hattunen tutustuu tavallisen yrittäjän arkeen muuttuneiden olosuhteiden aikana.

Koronavirusepidemia on suoraan tai välillisesti koskettanut lähes jokaista suomalaista alkukevään aikana. Epidemia on ravistellut suomalaisia yrittäjiä jo heti kriisin alkuvaiheessa. Miten yrittäjät voivat muokata palvelumallejaan ja voiko nykyisiä palveluja edes tuottaa erityisolosuhteissa?