Vaikuttaja­markki­nointi

Uskottava kumppani ja voimakas vaikuttaja.

Ammattimaista ja uskottavaa yhteistyötä

Etsitkö vaikuttajaa, jolla on sana hallussa ja roppakaupalla innostavia ideoita? Multa onnistuu laadukkaan still- ja videokuvan tuottaminen, konsultointi, tuotelanseeraukset sekä monipuolisten tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen. Olen äärimmäisen ammattimainen ja uskottava kumppani, jolla on laajat verkostot ja uskollinen seuraajakunta. Sosiaalisen median pääkanavani ovat podcast, blogi, instagram ja facebook.

Mulle kumppanuuksissa äärimmäisen tärkeää on yhteishenki, molempien osapuolien välinen arvostus ja tavoite vaikuttaa ihmisten elämään positiivisesti. Mikäli kaipaat raikkaita ideioita ja ajattelua boksin ulkopuolelta ota rohkeasti yhteyttä.

Olen vuosien aikana työskennellyt lukuisten huippubrändien kanssa mukaan lukien Adidas, Saucony, Björn Borg, Peak Performance, Strike Mvmnt, Ginger People, Good Life Coffee, Pepsi, Red bull, Aarni ja monet muut.

  • Mitä musta sanotaan

    Teimme Johanneksen kanssa some-kampanjan Aarnin tuotteista kesällä 2019. Yhteistyö sujui meidän mielestämme loistavasti! Kampanjan suunnittelu ja itse postaukset olivat erittäin onnistuneita ja voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Johanneksen kanssa!
  • Mitä musta sanotaan

  • Mitä musta sanotaan

  • Mitä musta sanotaan

  • Mitä musta sanotaan

  • Mitä musta sanotaan

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.