Palvelut

Otetaan homma haltuun yhdessä!

Kukaan ei pärjää yksin

Jopa rautaisimmat ammattilaiset ja urheilijat tarvitsevat aika ajoin valmentajaa tai sparraajaa. Valmentajan tärkeimmät tehtävät ova kuunnella asiakkaan toiveita, auttaa ongelmien ratkaisussa sekä tarjota ammattimainen näkökulma vallitsevaan tilanteeseen. Mä olen kokenut motivaatio- ja keynote-puhuja sekä valmentaja joka aina valmis laittamaan itsensä likoon, käärimään hihat ylös ja aloittamaan hommat. Olen työskennellyt lukuisien yritysten, koulujen ja urheiluseurojen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Erityinen vahvuuteni on kykyni motivoida, innostaa ja antaa konkreettisia työkaluja tavalla, jonka ansiosta opit jäävät varmasti kuulijan mieleen. Muokkaan ja rakennan puheet ja koulukset aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Siksi olenkin suosittu kouluttaja olipa foorumi sitten businessseminaari, päiväkoti tai urheiluseuran vuosijuhla. Valmennukset, koulutukset ja puheet onnistuvat sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi. Näille sivuille on kerätty yhteen näppärästi kaikki tarjoamani palvelut. Tutustu rauhassa eri palveluihini ja ota rohkeasti yhteyttä.

Mitä musta sanotaan.

”Olit tänään puhumassa aamiaistilaisuudessamme ja halusin vain kiittää sinua mahtavasta puheesta. Olet mahtavan upea ja inspiroiva puhuja. Oli tosi hyvä fiilis lähteä tilaisuudesta töihin ja taisinpa saada muutaman hymyn ja ilonhetken työkavereilleni heitellessäni yläfemmoja käytävillä. Tsemppiä ja kaikkea hyvää jatkoon. Maailma tarvitsisi enemmän sinun kaltaisia persoonia ja asennetta.”

”There are people whose presence means a lot more than them just physically being in the same space as you. One of these people is Johannes ‘Hatsolo’ Hattunen!” – TEDxTurku

Tilaa mut.

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.