Ota yhteyttä

Otetaan homma haltuun yhdessä!

Johannes ”Hatsolo” Hattunen

+358 (0)44 545 8328
johannes@hatsolo.fi

Jätä tarjouspyyntö tapahtumastasi

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuka ihmeen Hatsolo?

Nimi: Johannes ”Hatsolo” Hattunen, The White Gorilla
Ikä: 35
Mieleenpainuvin breikkimuisto: Yksi on ylitse muiden. Arvostetun Rock Steady Anniversary -kilpailun voitto Flow Mo -ryhmäni kanssa New Yorkissa vuonna 2006.
Mikä motivoi treenaamaan: Kroppani oli aina ennen rikki rajun tanssityylini takia ja ajan myötä kivut vievät ilon liikkumisesta. Järvevän ja oikeaoppisen treenaamisen ansiosta ymmärsin, että kipuun ja toimintakykyyn voi vaikuttaa omilla teoillaan. Se on kaikki motivaatio mitä tarvitsen.
Lempibreikkiliike: Oma keksimä ”Pommi”, jossa hyppään ilmaan niin korkealle kuin pystyn ja mäjähdän lattiaan kyljelleni pommiasennossa.
Mikä pelottaa eniten: Skabat ja puheet jännittää aina. Varsinkin muutamaa minuttia ennen lavalle astumista. Olen kuitenkin oppinut, että pelon voi aina voittaa heittämällä itsensä likoon ja tekemällä parhaansa.

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.