Blogi

Innostavia kirjoituksia just sulle!

Ystävälle

Ystävälle

Katson horisonttiin ja ajattelen sinua. Minulle riittää tieto siitä, että olet olemassa. Lähellä tai satojen ja tuhansien kilometrien päässä, nyt tai vuosien päästä. Etäisyydellä tai ajalla ei ole väliä. Kun vietämme aikaa yhdessä, tuntuu se luonnolliselta ja aidolta. Yhteiset hetkemme saavat voimansa ilosta, välittämisestä ja rakkaudesta.

Ystävyytemme ei ole vaihtokauppa. Se lähtee sinusta ja minusta, meistä molemmista. Uskalluksesta ja tahdosta päästää toinen ihmisen tarpeeksi lähelle. Ihan iholle ja jopa pintaa syvemmälle, syvälle sieluun asti. Ystävyys vaatii rohkeutta, mutta se on elämän arvokkaimpien asioiden hinta.

Parasta päivää sinulle ystäväni, nähdään taas!

Sorry, comments are closed for this post.

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi