Blogi

Innostavia kirjoituksia just sulle!

Vuoden viimeinen päivä

Vuoden viimeinen päivä

Koko nuoruuteni ja varhaisen aikuisiän tuntui, ettei kukaan täysin ymmärtänyt minua. Ei opettajat, kaverit tai edes perheeni. Totta puhuakseni en itsekkään ymmärtänyt tuntemuksiani. Turhaannuin helposti ja purin pahaa oloani ihmisiin lähelläni. Huomasin sen satuttavan läheisiäni, joten suljin ongelmat sisälleni. Opin, että oli parempi jos en puhunut mitään. Oli helpompi esittää, että kaikki oli hyvin. Mä olin hyvä murjottamaan, mutta myös mestari hymyilemään tarpeen tullen. Minut ohjattiin psykiatrille ja psygolokille ja söin lääkärin määräämiä lääkkeitä. Lääkkeet eivät juuri parantaneet oloa, vaan lähinnä laimensivat tuntemuksia. Liikunta oli aina ollut lähellä sydäntäni ja raskaimmilla hetkillä breikkaaminen oli ainut asia, joka piti minut järjissäni. Breikki oli mulle hetken aikaa kaikki kaikessa.

On vuoden viimeinen päivä. En saanut treenikavereita houkuteltua mukaan, joten olen jälleen kerran yksin treenaamassa. Se on ihan ok, sillä välillä pitääkin treenata yksin. Ensimmäiset askeleet ovat aina vaikeimpia. Keho antaa signaaleita kivuista ja kolotuksista. Kropan lämmetessä iso osa kivuista katoaa ja liike vapautuu. Rakastan sitä tunnetta kun ensimmäiset hikipisarat puskevat ulos kropasta. Tanssimisella on äärimmäisen puhdistava vaikutus myös mieleen. Liike liikkeeltä, huolet ja pelot huuhtoutuvat lähes taianomaisesti pois ajatuksista. Treenien lopussa istun hetken salin kulmassa. Päälläni vain hiestä läpimärkä t-paita ja vieno hymy. Kun pakkaan treenikamoja reppuuni, lämmin onnellisuuden tunne valtaa koko olemukseni. Jälleen kerran olen oppinut ymmärtämään itsestäni hieman lisää. En tarvitse enää pillereitä tai lääkkeitä. Minulla on lääke vaivaan, jota yksikään lääkäri ei osannut minulle selittää. Katson postiivisesti tulevaisuuteen, sillä tajuan tajuan, että pystyn itse vastaamaan onnestani. Tieto siitä, että pystyn itse päättämään ajatuksistani antaa toivoa tulevaan. Mä pystyn tähän

Jätä rohkeasti kommentti!

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi