Blogi

Valkoisen gorillan ”must have” mobiilisovellukset osa 1

Nykypäivänä pelkkä nyrkkien takominen lattiaan ja breikkaaminen ei riitä, vaan Gorillankin pitää pysyä kehityksen mukana ja pitää pelivälineet sekä sovellukset ajan hermoillla. Appiviidakossa seikkaillessa tajuaa, että on todella vaikea löytää sovelluksia mitkä oikeasti helpottavat ja nopeuttavat päivittäisiä töitäni. Tässä listassa ovat omat suosikkini jotka sopivat hyvin gorillankin käyttötarkoituksiin. Ne ovat pelastaneet monet kinkkiset tilanteet ja auttaneet saavuttamaan zenimäisen rauhan päivittäisen somettamisen saralla.

SPARK CAMERA (VIDEO) https://www.sparkcamera.com/

Spark on näppärä sovellus millä insta- ja facebookvideoiden editoiminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Käyttöliittymä on selkeä, minkä ansiosta leikkeiden trimmaaminen ja järjestely todella helppoa. Omat musat saa kätevästi lisättyä suoraan puhelimen Itunes -kirjastosta. Lisäksi Sparkissa on erillinen voice over -toiminto, jonka avulla saa videon päälle voi nauhoittaa myös omaa puhetta. Ohjelmassa on parikymmentä erilaista filtteriä ja muutama erillinen leikkaustyökalu. Osa filttereistä pitää ostaa erikseen, mutta vakiovarusteillakin pääsee alkuun. Appi on niin helppokäyttöinen, että olen itseasiassa editoinut 95% instavideoistani SPARKILLA. Hinta jenkkien App Storessa 0.99$.

SNAPSEED (KUVA)

Olen käyttänyt Snapseediä päivittäin jo vuosia. Se on oiva valinta kuvien nopeaan muokkaamiseen etenkin reissatessa. Sovelluksesta löytyvät kaikki kuvankäsittelyn perustyökalut selkeissä valikoissa sekä läjäpäin erikoistoimintoja joita en ole koskaan käyttänyt. Kaikkia toimintoja voi säätää portaattomasti. Jos haluat saada kuviisi extrapotkua eikä sinulla aikaa käyttää kuvia koneella niin tsekkaa Snapseed. Hinta 0€.

BUFFER (POSTAUSTEN AJASTUS) https://buffer.com/

Jatkuva somettaminen vie perhanasti aikaa ja on usein todella stressaavaa. Jos haluat vapauttaa päivästäsi tunteja ja optimoida ajankäyttöäsi, suosittelen testaamaan BUFFERIA välittömästi. Buffer on ns. Schedhuling -app johon voit lisätä suoraan eri sometilisi sekä hallinnoida ja ajastaa postauksiasi yhdestä paikasta käsin. Itse pyrin viikonloppuisin ajastamaan seuraavan viikon postaukset yhdellä kertaa. On todella rentouttavaa kun Facebook ja Twitter päivittyvät automaattisesti, sillä aikaa kun itse on treenaamassa, chillaamassa, työstämässä uutta matskua tai vaikkapa lennolla unelmakohteeseen. Valitettavasti Instagramin joutuu edelleen hoitamaan täysin manuaalisesti. Buffer on ilmainen mutta sovellus tarjoaa lisäpalveluita erillistä maksua vastaan.

SPARK MAIL (SÄHKÖPOSTI) https://sparkmailapp.com/

Olin ennen uskomattoman surkea pitämään sähköpostini järjestyksessä. Tuhannet viestit tukkivat inboksin ja tärkeät viestit hukkuivat toistuvasti roskapostin sekaan. Vasta kun löysin Spark Mail- sovelluksen sain viestini pysymään järjestyksessä ja Inboksini tyhjänä. Sparkissa viestien managerointi tapahtuu innovatiivisesti ”swaippaamalla” viestejä eri suuntiin. Toiminnot ovat itse ohjelmoitavissa ja pikku virittelyn jälkeen viestien hallinta on todella helppoa. Spark näyttää hyvältä, on helppo käyttää ja ennen kaikkea auttaa pitämään tärkeät viestit tallessa. Isona plussana snooze -toiminto, jonka avulla Spark muistuttaa sinua tärkeistä viesteistä haluamanasi ajankohtana. Tällä hetkellä olen linkittänyt kaikki sähköpostitilini Sparkiin ja on uskomattoman nautinnollista todeta, että Inboxi pysyy oikeasti tyhjänä päivästä toiseen!

Eikun kokeilemaan. Teen kesän aikana vielä toisen postauksen sovelluksista jotka nyt jäivät mainitsematta. Laitelkaahan fiiliksiä, kun olette saaneet sovellukset testiin.

Ps. Kaikki postauksen kuvat on muokattu Snapseedillä.

-Hatsolo

Tsekkaa myös ”HATSOLO – ELÄMÄ BREIKKARIN SILMIN” kesätarjous http://www.fitrakauppa.fi/hatsolo-elama-breikkarin-silmin.html

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.