Blogi

Tampere-talo räjähti TÄYSII 2017 seminaarissa

TÄYSII-seminaari on nyt takana ja fiilikset ovat loistavat. Oma puhe meni todella nappiin ja voin hyvällä omalla tunnolla todeta, että Tampere-talo räjähti liekkeihin eilen klo 16.40.  Iso kiitos Andy Hopille todella ammattimaisista järjestelyistä, sekä kutsusta tulla innostamaan TÄYSII! Haluan myös kiittää kaikkia päivän puhujia inspiroivista esiintymisistä sekä yleisöä huikeasta energiasta. Me tehtiin tapahtuma yhdessä!

Elämässä tulee vastaan tilanteita joista on helppo perääntyä pelon takia. Pelko on kuitenkin usein merkki siitä edessä edessä on tilanne, josta voi oppia jotain uutta ja arvokasta. Kun lähtee rohkeasti voittamaan omia pelkoja antaa samalla itselle mahdollisuuden onnistua ja avata uusia ovia elämässä. Lukemattomien yritysten ja erehdyksien kautta löytyy se oma juttu, joka tuo onnea itselle, sekä parhaimmassa tapauksessa myös ihmisille ympärillä. TÄYSII-seminaarin lavalle nousi yli kymmenen inspiroivaa puhujaa, joilla kaikilla oli täysin uniikki lähestymistapa elämään. Se osoittaa hienosti, että ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa onnistua. Jos olet onneton älä vain tyydy nykytilanteeseen, vaan lähde rohkeasti kokeilemaan uusia asioita ja etsimään omaa polkuasi. On varmaa, että meille jokaiselle löytyy oma juttumme tästä maailmassa ja on ainoastaan sinusta kiinni selvittää mikä sen on!

Kiitos Täysii 2017 ja loistavaa sunnuntaita kaikille!

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.