Blogi

Speedo Challenge maalissa huipputuloksin!

Tässä ne on, Speedo Challengen viralliset tulokset!

Aurinkoinen loma Kroatiassa on nyt taputeltu ja on aika palata hommiin. Eka postaus sisältääkin hienoja uutisia, sillä kesän Speedo Challenge on saatu päätökseen huipputuloksilla. Haasteen ideahan oli aktivoida mahdollisimman moni postaamaan kuvia omista uintireissuistaan kilpailun virallisilla hastageilla. Speedo taas puolestaan lahjoitti postauksia vastaan vähävaraisille perheille uimatarvikkeita ja -lippuja. Nyt itse asiaan eli tuloksiin. Kilpailun hastageja oli käytetty yhteensä yli 180 kertaa, joten jengi kirjaimellisesti otti tilanteen haltuun, satoi tai paistoi. Teidän huikean sitoutumisen ansiosta saimme lahjoitettua vähävaraisten perheiden lapsille yhteensä 152 uima-asua ja 100 uintilipuketta yhtestyössä Speedon ja Hope Ry:n kanssa. Iso kiitos kaikille haasteeseen osallistujille. Ilman teitä yhtäkään uintilipuketta ei olis lähtenyt eteenpäin. Uskon, että koko Speedo Squad (Satu-Maarit, Martina, Heidi ja super-koutsi Matti) seisoo yhteisesti näiden kiitoksien takana!

Hyville jutuille löytyy aina aikaa, vai löytyykö?

Jos olen ihan rehellinen, niin jouduin hetken aikaa pohtimaan omaa osallistumistani kamppikseen. Vaikka periaatteni onkin, että hyville jutuille löytyy aina aikaa, niin kesäkuun ohjelma oli jo ennakkoon täyteen bookattu. Oli breikkiskaboja, puheita, valmennuksia ja kirsikkana kakun päälle pääsin mukaan MTV3:n Fort Boyard sarjan kuvauksiin. Kamppiksiin on aina hauska osallistua, mutta musta on epäreilua lähteä mukaan hyväntekeväisyysprojekteihin vain oman julkisuusarvon pönkittämisarvon takia. Haluan, että omat resurssit riittävät kampanjan toteuttamiseen ammattimaisesti. Jos ne eivät riitä, passaan tilaisuuden eteenpäin mieluusti jollekkin toiselle. Mä en tyydy vain postaamaan paria kuvaa ja toivomaan, että ihmiset osallistuvat. Tavoitteeni on aina luoda sisältöä, joka innostaa oikeasti ja saa ihmiset tarttumaan toimeen. Onnistuttiikin porukalla haasteessa, sillä Instagramin kautta tulvi päivittäin uitikuvia säästä riippumatta!

Oliks tää sen arvosta?

Nyt kun haaste on paketissa ja olen nähnyt kuvat Hope Ry:n palkintojen luovutustilaisuudesta olen todella iloinen, että lähdin mukaan. Hope Ry:n mukaan juuri untilipukkeet ovat erittäin kysyttyjä perheiden keskuudessa. Harva asia saa hymyn huulille yhtä tehokkaasti kuin tieto siitä, että moni innokas lapsi on saanut mahdollisuuden liikkua ja harrastaa. Tiedän kokemuksesta, että innostusta pitää ruokkia silloin kun se on kovimmillaan. Toivottavasti nämä kuvat ja tulokset antavat jokaiselle haasteeseen osallistujalle saman fiiliksen kun mulle. Vielä kerran yläfemmat ja isot kiitokset kun lähditte mukaan. Teidän panos oli korvaamaton ja ehkä uusien uima-asujen ja lipukkeiden omistajista nousee tulevaisuudessa uusi Jenna Laukkanen, Jani Sievinen, Matti Rajakylä tai Hanna-Maria Seppälä.

Loistavaa kesän jatkoa jengi!

-Hatsolo

 

 

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Comments

  1. Huikea kamppis!
    Oli upeaa tehdä tätä yhdessä. On niin parasta, et 152 lasta sai uikkarit ja saa nauttia vedestä! Hyvä sä ja hyvä me (Kiitos Speedo ❕) ? ja upeaa #johannesspeedochallenge tiimi ???

    Mahtavaa kesää ja uusia tulevia prokkiksia!
    ?‍♀️ S-M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.