Blogi

Sininen Härkä laittoi Valkoisen Gorillan nettisivut uuteen uskoon!

Onks tässä mitään järkeä?

Auto parkkiin Kuortaneenkadulle. Tsekkaan kelloa ja huomaan, että oon jo myöhässä. Samalla kun ravaan portaita ylös kohti Sinisen Härän toimistoa mietin, onko mitään järkeä laittaa rahaa kiinni uusiin nettisivuihin. Mullahan oli jo mielestäni aivan toimivat nettisivut joita osasin päivittää ja hallinoida. Itse tekemällä säästää, ajattelin! Päätin kuitenkin antaa Härälle mahdollisuuden näyttää taitonsa.

Mä oon uniikki jäbä

Heti palaverin alku minuuteista lähtien tuntui, että tää on se juttu. Härän Nico ja Mikko otti tilanteen suvereenilla tavalla haltuun ja antoivat konkreettisia ideoita, miten pystyisivät auttamaan mua saavuttamaan tavoitteeni ja unelmani ammatillisesti. Se oli musta upea lähestymistapa asiaan. He valmensivat ja opettivat mulle asioista mistä luulin tietäväni jotain, mutta todellisuudesta tiesin varsin vähän. Puhuttiin hakukoneoptimoinnista, somemarkkinoinnista ja lukuisista kikoista mitkä tekevät nettisivuista kiinnostavat asiakkaalle. Mun kysymyksiin vastattiin ajatuksella ja opin aidosti uutta hetki hetkeltä. Lähestymistapa oli aika poikkeuksellinen, sillä olen käynyt lukuisissa vastaavissa palavereissa. Yleensä niissä myyjä törkkää eteen valmiin paketit ja hinnaston. Sinisellä Härällä on tajuttu äärimmäisen tärkeä pointti. Jokainen asiakas on uniikki ja tarvitsee uunikin ratkaisun.

Saumatonta ja joustavaa yhteistyötä

Kun kerta luet tätä tekstiä on sanomattakin selvää, että palaverin päätteeksi lyötiin kättäpäälle ja ruvettiin rakentamaan uutta sivustoa – Hatsolon maailmaa! Heti alusta asti yhteistyö sujui todella joustavasti. Ymmärrettiin tärkeimmät jutut kuten tarjoamineni palveluiden monimuotoisuus, blogin ulkoasu ja podcastien esilletuominen. Mulle tuli selkeät actionpointit aineiston suhteen jokaisen palaverin jälkeen. Tämä teki tekstien ja muun materiaalin toimittamisesta helppoa ja stressitöntä. Kunhan vain paukutti tehtävälistan läpi ja homma oli hallussa. Tykkäsin erityisesti, miten Härällä jatkuvasti kehitettiin sivuston ominaisuuksia projektin edetessä. Se loi fiiliksen siitä, että kerrankin ajateltiin mun parasta eikä yritetty mennä helpoimman kautta. Sain myös vapaasti heittää omia ideoita, jotka rakennettiin ongelmia pelkäämättä. Ja ideoitahan mulla riittää.

Work in progress

Nyt nettisivut ovat valmiit ja olen niistä hemmetin ylpeä. Ne on mun näköiset ja oma ääni kuuluu läpi teksteistä. Vai mitä ootte mieltä? Härän jengin vahvuudet sellasia mistä jokainen palveluntuottaja voisi ottaa oppia. He ymmärsivät mun vision ja täydensivät sitä omalla osaamisellaan. Vaikka nettisivut ovatkin valmiit ja viimeisen päälle niin päätimme jatkaa yhteistyötä ja sivuston kehittämistä myös tulevaisuudessa. Tämä teema sopii hyvin mun filosofiaan. Elämässä on aina varaa kehittää taitojaan, toimintojaan ja nyt myös nettisivuja. #workinprogress

Iso kiitos Sinisen Härän Nico, Mikko ja Milla upeasta duunista ja sparrauksesta projektin aikana!

Hatsolo

#INNOSTU

Jaa artikkeli:

Reader Interactions

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.