Referenssit

Yrittäjyyden voima syntyy vuorovaikutuksesta

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Tampere Tunnetuksi Ry
Palvelu: Motivaatiopuheet

Tän illan puhekeikka sijaitsi tunnelmallisessa ja intiimissä Teerenpeli -ravintolan alakerrassa. Mut oli kutsuttu puhumaan paikallisille yrittäjille Tampere Tunnetuksi Ry:n järjestämään tilaisuuteen. Oli siistiä päästä vaihteeksi pitämään puhetta hämyisässä pubissa perinteisen luentosalin sijaan. Tunnelma oli paljon rennompi ja puhujana pääsin lähemmäksi kuulijoita. Halusinkin oman puheeni aikana luoda jengille rennon fiiliksen, jonka johdosta kaikkien olis helppo osallistua keskusteluun ja luoda uusia kontakteja itselleen.

Liian usein yrittäjänä ajautuu kuvittelemaan, että arjen haasteista pitää suoriutua yksin ja tehokkaasti. Mun viesti kuulijoille oli kuitenkin täysin päinvastainen. Olemalla vuorovaikutuksessa muiden yrittäjien kanssa saadaan luotua vahva tukiverkosto, jonka avulla on helpompi nousta vaikeuksien yläpuolelle – yhdessä. Se vaatii kuitenkin jokaiselta oikeanlaista asennetta eli sitä, että ilmestyy paikalle, tekee parhaansa ja jeesaa kaveria. Kun nämä kolme asiaa on hallussa, tulee hymy ja hyvä fiilis luonnostaan kaupan päälle.

Mun oma tavoite tälle illalle oli, että kun puheen päätteeksi kysyn yleisöltä ”miten menee” niin jengi huutaa innoissaan vastaukseksi ”EI VOIS PAREMMIN MENNÄ”! Tavoitteeseen päästiin ja puheen lopuksi kaikkien kasvoilla komeili leveä hymy. Kiitos kaikille paikalle saapuneille hienosta illasta!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.