Referenssit

Yrittäjyyden voima syntyy vuorovaikutuksesta

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Tampere Tunnetuksi Ry
Palvelu: Motivaatiopuheet

Tän illan puhekeikka sijaitsi tunnelmallisessa ja intiimissä Teerenpeli -ravintolan alakerrassa. Mut oli kutsuttu puhumaan paikallisille yrittäjille Tampere Tunnetuksi Ry:n järjestämään tilaisuuteen. Oli siistiä päästä vaihteeksi pitämään puhetta hämyisässä pubissa perinteisen luentosalin sijaan. Tunnelma oli paljon rennompi ja puhujana pääsin lähemmäksi kuulijoita. Halusinkin oman puheeni aikana luoda jengille rennon fiiliksen, jonka johdosta kaikkien olis helppo osallistua keskusteluun ja luoda uusia kontakteja itselleen.

Liian usein yrittäjänä ajautuu kuvittelemaan, että arjen haasteista pitää suoriutua yksin ja tehokkaasti. Mun viesti kuulijoille oli kuitenkin täysin päinvastainen. Olemalla vuorovaikutuksessa muiden yrittäjien kanssa saadaan luotua vahva tukiverkosto, jonka avulla on helpompi nousta vaikeuksien yläpuolelle – yhdessä. Se vaatii kuitenkin jokaiselta oikeanlaista asennetta eli sitä, että ilmestyy paikalle, tekee parhaansa ja jeesaa kaveria. Kun nämä kolme asiaa on hallussa, tulee hymy ja hyvä fiilis luonnostaan kaupan päälle.

Mun oma tavoite tälle illalle oli, että kun puheen päätteeksi kysyn yleisöltä ”miten menee” niin jengi huutaa innoissaan vastaukseksi ”EI VOIS PAREMMIN MENNÄ”! Tavoitteeseen päästiin ja puheen lopuksi kaikkien kasvoilla komeili leveä hymy. Kiitos kaikille paikalle saapuneille hienosta illasta!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.