Referenssit

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: GSK
Palvelu: motivaatiopuheet

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva ”wow-efekti”.

Kokoustila oli tunnelmallinen ja intiimi, jonka ansiosta pääsin helposti heti kuulijoiden iholle. Ekoista sanoista lähtien sain ravisteltua porukan hereille, jonka jälkeen hyökättiinkin päivän teemojen kimppuun.

Pääteemoina oli sisäinen motivaatio, henkinen hyvinvointi, onnellisuus ja työn merkityksellisyys. Lähdettiin purkamaan settiä yksilönvastuun kautta. Vasta sitten kun pidät itsestäsi huolta, on mahdollista löytää sellainen asenne ja energia, joka tuottaa lisäarvoa ympärillesi. Edellinen pätee töiden lisäksi myös yksityiselämässä. Aina kun ihminen tekee itestään huonomman kuin on, hän vaikeuttaa sekä itsensä, että ympäristönsä toimintaa! Onkin aika laittaa syyttävä sormi takaisin taskuun ja ottaa vastuu omasta jaksamisesta.

Tunnin mittaisen liekityksen jälkeen kuulijoiden kasvoilta suorastaan loisti se, että toivottuun efektiin oli päästy! Innostuneella ”wow”-fiiliksellä oli jokaisen hyvä suunnata loppuillan pikkujoulubileitä kohti. Kiitos GSK, että sain käydä puhumassa teidän porukalle. Innostusta ja asennetta tulevaan vuoteen!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.