Referenssit

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: GSK
Palvelu: motivaatiopuheet

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva ”wow-efekti”.

Kokoustila oli tunnelmallinen ja intiimi, jonka ansiosta pääsin helposti heti kuulijoiden iholle. Ekoista sanoista lähtien sain ravisteltua porukan hereille, jonka jälkeen hyökättiinkin päivän teemojen kimppuun.

Pääteemoina oli sisäinen motivaatio, henkinen hyvinvointi, onnellisuus ja työn merkityksellisyys. Lähdettiin purkamaan settiä yksilönvastuun kautta. Vasta sitten kun pidät itsestäsi huolta, on mahdollista löytää sellainen asenne ja energia, joka tuottaa lisäarvoa ympärillesi. Edellinen pätee töiden lisäksi myös yksityiselämässä. Aina kun ihminen tekee itestään huonomman kuin on, hän vaikeuttaa sekä itsensä, että ympäristönsä toimintaa! Onkin aika laittaa syyttävä sormi takaisin taskuun ja ottaa vastuu omasta jaksamisesta.

Tunnin mittaisen liekityksen jälkeen kuulijoiden kasvoilta suorastaan loisti se, että toivottuun efektiin oli päästy! Innostuneella ”wow”-fiiliksellä oli jokaisen hyvä suunnata loppuillan pikkujoulubileitä kohti. Kiitos GSK, että sain käydä puhumassa teidän porukalle. Innostusta ja asennetta tulevaan vuoteen!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.