Referenssit

Uuden vuoden avaus toisia kannustamalla

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Saranen Consulting
Palvelu: Motivaatiopuhe

Heitin vuoden 2019 ensimmäisen keikan Saranen Consultingin Kick Off -tilaisuudessa Hotelli Korpilammella torstaina 10. tammikuuta. Kiitos Saraselle mahtavasta päivästä!

Kevään avauksen teemoina oli tässä motivaatiopuheessa työilo ja yhteishengen rakentaminen juurikin työpaikalla. Hyvän ilmapiirin luominen on jokaisen tehtävä tittelistä, koulutuksesta tai uran pituudesta riippumatta. Valitettavasti tämä harvemmin toteutuu käytännön tasolla, vaikka periaatteessa asian pitäisi olla tiedossa monella työpaikalla kuin työntekijöilläkin. Edelleen siis on yleisempää kyräillä kahvihuoneessa epäkohdista, kuin niihin puuttuminen tai omalla esimerkillään aktiiviseen ratkaisuun pyrkiminen.

Sarasen jengillä yhteishengen luominen oli kuitenkin poikkeuksellisen hyvin hallussa. Harjoiteltiin porukan voimin konkreettisesti toisten kannustamista, ja yhtäkkiä koko hotellin auditorion valtasi aivan tajuton kannustushuutojen myrsky! Jos vastaava energia saataisiin aikaan duunissa joka päivä, niin ongelma kuin ongelma voitettaisiin leikiten.

Jos yltiömäinen kaverin kannustaminen tuntuu vielä vieraalta, niin alla muutama maltillisempi, mutta erittäin toimiva ja käytännössä testattu vaihtoehto:

  1. Kiitä
  2. Kannusta
  3. Heitä yläfemmat

Näillä pienillä teoilla pystyt jo kehittämään työpaikan yhteishenkeä ja kannustuskulttuuria parempaan suuntaan – kannattaa siis ehdottomasti ottaa kokeiluun! Esimerkillä voit myös ohjata muita kohti jokapäiväistä positiivista meininkiä.

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.