Referenssit

Usko omaan tarinaasi

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Radisson Blu
Palvelu: Motivaatiopuhe
Asiakkaan sanoin:
“Kiitos Johannes! Sait meistä paljon irti vaikka oli perjantai ja iltapäivä. Todella voimalllinen setti! Tämän päivän motivaatiopuheesi jälkeen jokin tärkeä palanen loksahti paikalleen. Puheen aikana syttyi kauan sammuksissa ollut ammatillinen kipinä. Kiitos siitä!!”
“Ja jos pitää porukkaan puhaltaa virtaa ja saada uskomaan omiin, mahtaviin taitoihin, on syytä kutsua paikalle Johannes Hattunen 👍”

Perjantaina 21.8. pistettiin kulunut viikko pakettiin Radisson Blun esimiesten kanssa motivaatiopuheen merkeissä. Teemoina kovat kuusi aihepiiriä: asenne, uudistuminen, läsnäolo, tiimihenki, positiivisuus ja intohimo!

Iltapäivän aikana käytiin läpi, miten tärkeetä on uskaltaa kertoa sun oma tarina kunnolla. Monesti jengi vähättelee sitä mitä on tai mistä tulee ja hakee syitä niistä, ettei pysty. Sen sijaan, että etittäis syitä miksi ei pysty tekemään jotain, etsittäisiin itsestä, omasta tarinasta ja persoonasta tai vaikka firmasta niitä asioita, miksi just me tullaan oikeesti pärjäämään.

Juteltiin myös siitä, mitä pitää tehdä, jotta on valmiina uudistumaan ja upgreidaamaan omaa toimintaa. Kuinka pystyt virittämään itses vuoden 2018 tasolle joka ikinen päivä? Se on jälleen hyvin pitkälti kiinni sun asenteesta ja valmiudesta uusiutua.

Kiitos Radisson Blu, oli mahtavaa nähdä innostumista porukassa heti alusta alkaen! Palautteesta päätellen sain tuotua ilmi, miten joka ikinen päivä on tärkeetä uskoo itseensä ja siihen mitä tekee. Jos jonkun asian suhteen on yhtään intohimoinen, voi hommat viedä vaikka kuinka uusille leveleille positiivisuuden voimalla – kaikki riippuu asenteesta!

Lue myös muita referenssicaseja

Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliolla

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliolla

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Hän kertoi joukkueen valmistautuvan parhaillaan MM-kisoihin ja kaipaavan vielä viime hetken tsemppiä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ajelin...
Lue lisää
Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Harmaa iltapäivä kääntyi nopeasti valoisaksi, kun pääsin puhumaan Jokilaaksojen koulutuskyntayhtymä JEDU:n opiskelijoille ja opettajille Nivalassa. Ammattiopiston liikuntahalliin oli kerääntynyt parisataa oppilasta ja opettajaa sekä muutamia paikallislehtien toimittajia (lehtiartikkelin voi lukea netistä). Jännittynyt puheensorina katkesi kuin...
Lue lisää
Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

On aikainen aamu Aurajoen varrella sijaitsevassa Radisson Blu Marina Palacessa ja ulkona on vielä pilkkopimeää. Parisataa reipasta Turun Osuuskaupan marketpuolen vastuuhenkilöä on saapunut paikalle koko päivän kestävään koulutuspäivään. Mun tehtäväni on ladata porukka täyteen energiaa...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.