Referenssit

Usko omaan tarinaasi

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Radisson Blu
Palvelu: Motivaatiopuhe
Asiakkaan sanoin:
”Kiitos Johannes! Sait meistä paljon irti vaikka oli perjantai ja iltapäivä. Todella voimalllinen setti! Tämän päivän motivaatiopuheesi jälkeen jokin tärkeä palanen loksahti paikalleen. Puheen aikana syttyi kauan sammuksissa ollut ammatillinen kipinä. Kiitos siitä!!”
”Ja jos pitää porukkaan puhaltaa virtaa ja saada uskomaan omiin, mahtaviin taitoihin, on syytä kutsua paikalle Johannes Hattunen ?”

Perjantaina 21.8. pistettiin kulunut viikko pakettiin Radisson Blun esimiesten kanssa motivaatiopuheen merkeissä. Teemoina kovat kuusi aihepiiriä: asenne, uudistuminen, läsnäolo, tiimihenki, positiivisuus ja intohimo!

Iltapäivän aikana käytiin läpi, miten tärkeetä on uskaltaa kertoa sun oma tarina kunnolla. Monesti jengi vähättelee sitä mitä on tai mistä tulee ja hakee syitä niistä, ettei pysty. Sen sijaan, että etittäis syitä miksi ei pysty tekemään jotain, etsittäisiin itsestä, omasta tarinasta ja persoonasta tai vaikka firmasta niitä asioita, miksi just me tullaan oikeesti pärjäämään.

Juteltiin myös siitä, mitä pitää tehdä, jotta on valmiina uudistumaan ja upgreidaamaan omaa toimintaa. Kuinka pystyt virittämään itses vuoden 2018 tasolle joka ikinen päivä? Se on jälleen hyvin pitkälti kiinni sun asenteesta ja valmiudesta uusiutua.

Kiitos Radisson Blu, oli mahtavaa nähdä innostumista porukassa heti alusta alkaen! Palautteesta päätellen sain tuotua ilmi, miten joka ikinen päivä on tärkeetä uskoo itseensä ja siihen mitä tekee. Jos jonkun asian suhteen on yhtään intohimoinen, voi hommat viedä vaikka kuinka uusille leveleille positiivisuuden voimalla – kaikki riippuu asenteesta!

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.