Referenssit

Usko omaan tarinaasi

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Radisson Blu
Palvelu: Motivaatiopuhe
Asiakkaan sanoin:
”Kiitos Johannes! Sait meistä paljon irti vaikka oli perjantai ja iltapäivä. Todella voimalllinen setti! Tämän päivän motivaatiopuheesi jälkeen jokin tärkeä palanen loksahti paikalleen. Puheen aikana syttyi kauan sammuksissa ollut ammatillinen kipinä. Kiitos siitä!!”
”Ja jos pitää porukkaan puhaltaa virtaa ja saada uskomaan omiin, mahtaviin taitoihin, on syytä kutsua paikalle Johannes Hattunen 👍”

Perjantaina 21.8. pistettiin kulunut viikko pakettiin Radisson Blun esimiesten kanssa motivaatiopuheen merkeissä. Teemoina kovat kuusi aihepiiriä: asenne, uudistuminen, läsnäolo, tiimihenki, positiivisuus ja intohimo!

Iltapäivän aikana käytiin läpi, miten tärkeetä on uskaltaa kertoa sun oma tarina kunnolla. Monesti jengi vähättelee sitä mitä on tai mistä tulee ja hakee syitä niistä, ettei pysty. Sen sijaan, että etittäis syitä miksi ei pysty tekemään jotain, etsittäisiin itsestä, omasta tarinasta ja persoonasta tai vaikka firmasta niitä asioita, miksi just me tullaan oikeesti pärjäämään.

Juteltiin myös siitä, mitä pitää tehdä, jotta on valmiina uudistumaan ja upgreidaamaan omaa toimintaa. Kuinka pystyt virittämään itses vuoden 2018 tasolle joka ikinen päivä? Se on jälleen hyvin pitkälti kiinni sun asenteesta ja valmiudesta uusiutua.

Kiitos Radisson Blu, oli mahtavaa nähdä innostumista porukassa heti alusta alkaen! Palautteesta päätellen sain tuotua ilmi, miten joka ikinen päivä on tärkeetä uskoo itseensä ja siihen mitä tekee. Jos jonkun asian suhteen on yhtään intohimoinen, voi hommat viedä vaikka kuinka uusille leveleille positiivisuuden voimalla – kaikki riippuu asenteesta!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.