Referenssit

This Is The Real Sh*t 2019

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Levi Wellness Club / This Is The Real Sh*t -tapahtuma
Palvelu: Koulutuspäivät, Valmennukset & Workshopit

Laura Peipon ja Levi Wellness Clubin järjestämä This Is The Real Sh*t on tapahtuma, joka kokoaa hyvinvointialan kovimmat puhujat Levin tuntureille joka elokuu. Itselläni oli kunnia olla mukana tapahtumassa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Tänä vuonna mun lisäkseni tapahtumassa oli puhumassa Mika Poutala, Sami Sundvik, Esa Saarinen, Jemiina Kemppainen sekä tietysti Laura Peippo itse. Todella kova kattaus oman alansa kärkinimiä!

Etenkin filosofi Esa Saarisen tapaamisesta olin itse aivan fiiliksissä. Olin jo pitkään toivonut, että saisin puhua samassa tapahtumassa hänen kanssaan. En siis ollut täällä vain kertomassa omaa stooriani, vaan pääsin itsekin oppimaan ja kokemaan paljon uutta.

Jokainen puheenvuoro oli omalla tavallaan inspiroiva ja mieleenpainuva. Kaikilla meillä puhujilla on oma uniikki tarinamme, jonka pohjalta jokainen on uransa rakentanut. Ja kun puhuu omien kokemusten kautta suoraan sydämestä, antaa kuulijoille mahdollisuuden elää mukana tarinassaan. Istuessani itse yleisön joukossa kuuntelemassa muiden puheita näin, miten kuulijat imivät itseensä kaiken mitä puhujalla oli annettavanaan. Yleisössä vuoroin naurettiin ääneen, hämmästeltiin silmät suurina ja välillä jopa pyyhittiin kyyneleitä poskilta. Ja kaikkein tärkeimpänä – oltiin läsnä ja opittiin uutta!

Päivän luentojen jälkeen olikin aika siirtyä treenien pariin. Osa lähti salille tai joogaan ja osa teki niinkuin meikäläinenkin. Eli käytti mahdollisuuden ottaa ilo irti Lapin luonnosta ja lähti tuntureille lataamaan akkuja ulkoilun merkeissä. Tällaisia seminaareja näin huikeiden maisemien ympäröimänä pitäisi saada Suomeen ehdottomasti lisää.

Kiitos Laura Peippo ja Levi Wellness Club, että järjestätte näin hienon tapahtuman joka vuosi! Tän viikonlopun jälkeen oli jälleen helppo todeta, että #eivoisparemminmennä!

Lue myös muita referenssicaseja

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli...
Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa....
Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ringettemaajoukkue valmistautui parhaillaan MM-kisoihin. Asetin puheeni tavoitteeksi hioa joukkueen itseluottamus, yhteishenki ja asenne...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.