Referenssit

This Is The Real Sh*t 2019

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Levi Wellness Club / This Is The Real Sh*t -tapahtuma
Palvelu: Koulutuspäivät, Valmennukset & Workshopit

Laura Peipon ja Levi Wellness Clubin järjestämä This Is The Real Sh*t on tapahtuma, joka kokoaa hyvinvointialan kovimmat puhujat Levin tuntureille joka elokuu. Itselläni oli kunnia olla mukana tapahtumassa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Tänä vuonna mun lisäkseni tapahtumassa oli puhumassa Mika Poutala, Sami Sundvik, Esa Saarinen, Jemiina Kemppainen sekä tietysti Laura Peippo itse. Todella kova kattaus oman alansa kärkinimiä!

Etenkin filosofi Esa Saarisen tapaamisesta olin itse aivan fiiliksissä. Olin jo pitkään toivonut, että saisin puhua samassa tapahtumassa hänen kanssaan. En siis ollut täällä vain kertomassa omaa stooriani, vaan pääsin itsekin oppimaan ja kokemaan paljon uutta.

Jokainen puheenvuoro oli omalla tavallaan inspiroiva ja mieleenpainuva. Kaikilla meillä puhujilla on oma uniikki tarinamme, jonka pohjalta jokainen on uransa rakentanut. Ja kun puhuu omien kokemusten kautta suoraan sydämestä, antaa kuulijoille mahdollisuuden elää mukana tarinassaan. Istuessani itse yleisön joukossa kuuntelemassa muiden puheita näin, miten kuulijat imivät itseensä kaiken mitä puhujalla oli annettavanaan. Yleisössä vuoroin naurettiin ääneen, hämmästeltiin silmät suurina ja välillä jopa pyyhittiin kyyneleitä poskilta. Ja kaikkein tärkeimpänä – oltiin läsnä ja opittiin uutta!

Päivän luentojen jälkeen olikin aika siirtyä treenien pariin. Osa lähti salille tai joogaan ja osa teki niinkuin meikäläinenkin. Eli käytti mahdollisuuden ottaa ilo irti Lapin luonnosta ja lähti tuntureille lataamaan akkuja ulkoilun merkeissä. Tällaisia seminaareja näin huikeiden maisemien ympäröimänä pitäisi saada Suomeen ehdottomasti lisää.

Kiitos Laura Peippo ja Levi Wellness Club, että järjestätte näin hienon tapahtuman joka vuosi! Tän viikonlopun jälkeen oli jälleen helppo todeta, että #eivoisparemminmennä!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.