Referenssit

The Folks Hotel

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: The Folks Hotel Konepaja
Palvelu: Motivaatiopuhe

PELIKIRJA KUNTOON

Keskiviikko aamu starttasi The Folks Hotel Konepajalla Helsingissä, työntekijöille suunnatulla motivaatiopuheella. Rutinoituneena puhujana pystyn aistimaan työyhteisön positiivisuuden tai vastaavasti kielteisen jännitteen heti ryhmän kohdatessa, tässä porukassa vallitsee rento ja hauska ilmapiiri. Monet työntekijöistä ovat varmasti keskenään läheisiä, jopa ystäviä. 

Reilun kolmen vartin puheessa puhuttiin asenteesta ja sen uskomattoman vahvasta vaikutuksesta kaikkeen, mitä ihminen tekee tai päättää tehdä.   Pohdittiin, mitä on olla hyvä työkaveri ja miten se voi näyttäytyä pienten tekojen kautta arjessa. Kun yksilöt voivat yhteisön sisällä hyvin, myös yrityksellä on mahdollisuus kukoistaa aivan uudella tavalla. Ihminen voi pärjätä hyvin yksin, turvallinen yhteisö joka mahdollistaa yksilön unelmien tavoittelun, kannustaa, tukee ja uskoo, vain taivas on rajana. Yksin pääsee nopeasti, yhdessä pääse pitkälle. Työyhteisö voi olla toimiva silloinkin, kun se sisältää vahvoja yksilöitä, mutta ainoastaan todellinen potentiaali saavutetaan ainoastaan yhteistyön pelikirjan avulla. 

JAKSAMINEN AUTTAA NÄKEMÄÄN

Puhuttiin voimavaroista ja mahdollisuuksista. Kun jaksaminen riittää, ihminen pysyy vireillä ja pystyy näkemään paljon sellaisia mahdollisuuksia maailmassa, jotka voivat muuttaa jopa loppuelämän. Jos on uupunut, pienet mahdollisuudet lipuvat ohi ja elämä näyttäytyy loputtomana oravanpyöränä, joka ei tarjoa mitään uutta. 

AITOA HYVINVOINTIA

Puhuttiin myös sellaisesta syvästä rakkaudesta ja aidosta hyvinvoinnista, joiden eteen ei tarvitse kärsiä eikä uhrata mitään. Ei tarvitse herätä aamuviideltä salille, sen jälkeen meditoida ja vetää vihersmoothieta naamariin. Riittää kun tiedostaa, mitkä asiat toimivat itselle ja oikeasti edistävät omaa henkilökohtaista hyvinvointia.  

Konkreettisten ja hauskojen kokeilujen kautta kannustettiin toisia. Yleisössä koettiin monia tunteita.  Naurettiin, lähes itkettiin, ja taatusti inspiroiduttiin. Samaistuttiin, kuultiin kokemuksia ja tarinoita, jotka elävät kuulijoiden mielissä varmasti pitkään.  

Puheen loppufiilikset ?

Puheen lopuksi pääsin kurkkaamaan huoneita, ravintolaa, kokoustiloja, saunatiloja ja tietysti kuntosalia. Kaikki on tehty aivan uskomattoman upeasti. Vahva suositus kaikille majoitus-/kokoustilaa Helsingistä tarvitseville.

#joo #eivoisparemminmennä

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.