Referenssit

The Folks Hotel

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: The Folks Hotel Konepaja
Palvelu: Motivaatiopuhe

PELIKIRJA KUNTOON

Keskiviikko aamu starttasi The Folks Hotel Konepajalla Helsingissä, työntekijöille suunnatulla motivaatiopuheella. Rutinoituneena puhujana pystyn aistimaan työyhteisön positiivisuuden tai vastaavasti kielteisen jännitteen heti ryhmän kohdatessa, tässä porukassa vallitsee rento ja hauska ilmapiiri. Monet työntekijöistä ovat varmasti keskenään läheisiä, jopa ystäviä. 

Reilun kolmen vartin puheessa puhuttiin asenteesta ja sen uskomattoman vahvasta vaikutuksesta kaikkeen, mitä ihminen tekee tai päättää tehdä.   Pohdittiin, mitä on olla hyvä työkaveri ja miten se voi näyttäytyä pienten tekojen kautta arjessa. Kun yksilöt voivat yhteisön sisällä hyvin, myös yrityksellä on mahdollisuus kukoistaa aivan uudella tavalla. Ihminen voi pärjätä hyvin yksin, turvallinen yhteisö joka mahdollistaa yksilön unelmien tavoittelun, kannustaa, tukee ja uskoo, vain taivas on rajana. Yksin pääsee nopeasti, yhdessä pääse pitkälle. Työyhteisö voi olla toimiva silloinkin, kun se sisältää vahvoja yksilöitä, mutta ainoastaan todellinen potentiaali saavutetaan ainoastaan yhteistyön pelikirjan avulla. 

JAKSAMINEN AUTTAA NÄKEMÄÄN

Puhuttiin voimavaroista ja mahdollisuuksista. Kun jaksaminen riittää, ihminen pysyy vireillä ja pystyy näkemään paljon sellaisia mahdollisuuksia maailmassa, jotka voivat muuttaa jopa loppuelämän. Jos on uupunut, pienet mahdollisuudet lipuvat ohi ja elämä näyttäytyy loputtomana oravanpyöränä, joka ei tarjoa mitään uutta. 

AITOA HYVINVOINTIA

Puhuttiin myös sellaisesta syvästä rakkaudesta ja aidosta hyvinvoinnista, joiden eteen ei tarvitse kärsiä eikä uhrata mitään. Ei tarvitse herätä aamuviideltä salille, sen jälkeen meditoida ja vetää vihersmoothieta naamariin. Riittää kun tiedostaa, mitkä asiat toimivat itselle ja oikeasti edistävät omaa henkilökohtaista hyvinvointia.  

Konkreettisten ja hauskojen kokeilujen kautta kannustettiin toisia. Yleisössä koettiin monia tunteita.  Naurettiin, lähes itkettiin, ja taatusti inspiroiduttiin. Samaistuttiin, kuultiin kokemuksia ja tarinoita, jotka elävät kuulijoiden mielissä varmasti pitkään.  

Puheen loppufiilikset 😎

Puheen lopuksi pääsin kurkkaamaan huoneita, ravintolaa, kokoustiloja, saunatiloja ja tietysti kuntosalia. Kaikki on tehty aivan uskomattoman upeasti. Vahva suositus kaikille majoitus-/kokoustilaa Helsingistä tarvitseville.

#joo #eivoisparemminmennä

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.