Referenssit

Etäenergiaa Suomen lähi-ja perushoitajaliitolle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen lähi-ja perushoitajaliitto SuPer ry
Palvelu: Motivaatiopuhe

TAVOITE

1. Oma paras ja oma panos yhteisön tueksi
2. Onnistumisen anatomia
3. Kannustamisen merkitys

Super Ry:n briiffi oli selkeä ja mulle todella mieluinen. Sain vapaat kädet puhua siitä, miten löydetään oma paras, miten onnistutaan ja miten pystytään samalla tukemaan työyhteisön toimintaa.

Puheessani lähdin liikkeelle siitä oletuksesta, että jokainen kyllä haluaa lähtökohtaisesti onnistua ja tehdä parhaansa, mutta kaikilla ei välttämättä vielä ole tarvittavia taitoja arjen pienten voittojen ottamiseen. Tärkein yksittäinen seikka parhaan tekemisen tason löytämiseen on auttaa ihmistä innostumaan omasta elämästään. Kun yksilön saa huomaamaan, että yksinkertaisilla ja omien voimavarojen mukaan mitoitetuilla toimilla arjen erilaiset haasteet ovatkin voitettavissa, alkaa elämä rullaamaan eteenpäin aivan uudella flow:lla. Onnistumisten synnyttämä positiivinen vire siirtyy pian elämän kaikille osa-alueille ja mikä huikeana motivaatioboostina niin työpaikalla, opiskeluissa kuin vapaalla-ajallakin.

Iso kiitos kaikki lähihoitajaopiskelijat ja heidän opettajansa. Linjoilla oli parhaimmillaan jopa reilu parituhatta kuulijaa!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.