Referenssit

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Ringettemaajoukkue
Palvelu: Motivaatiopuheet

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla!

Ringettemaajoukkue valmistautui parhaillaan MM-kisoihin. Asetin puheeni tavoitteeksi hioa joukkueen itseluottamus, yhteishenki ja asenne timanttiseksi kisoja varten.

Lähdettiin liikkeelle oman roolin merkityksestä joukkueen menestyksen kannalta. Jokaista tarvitaan, mutta maajoukkueessa roolit on voi olla joskus erilaiset, kuin omassa seurajoukkueessa. Meillä suomalaisilla on kuitenkin se vahvuus, että me pelataan tiukasti yhteen. Me tiedetään, että rakentamalla vahva luottamus oman tiimin kesken voidaan raivata tie voittajina maaliin.

Toinen tärkeä juttu on se millaisella asenteella kisoihin lähdetään. On tärkeää ottaa henkinen yliote vastustajista heti alusta asti ja unohtaa turha nöyristely. Ei lähdetä kisaamaan sillä ajatuksella, että ”saapa nähdä miten tänään lähtee” vaan mennään ja näytetään niille vastustajille, että ”TÄNÄÄN LÄHTEE”! Leuka pystyssä ja voittajan hymy huulilla.

Iso kiitos Suomen ringettemaajoukkue innostavasta illasta Kisakallion kauniissa maisemissa! Oli mukava nähdä miten hyvällä tasolla teidän yhteishenki oli jo valmiiksi ja nyt saatiin yhdessä vielä viimeinen vaihde päälle! Tuokaahan voitto kotiin joulukuussa!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.