Referenssit

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Ringettemaajoukkue
Palvelu: Motivaatiopuheet

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla!

Ringettemaajoukkue valmistautui parhaillaan MM-kisoihin. Asetin puheeni tavoitteeksi hioa joukkueen itseluottamus, yhteishenki ja asenne timanttiseksi kisoja varten.

Lähdettiin liikkeelle oman roolin merkityksestä joukkueen menestyksen kannalta. Jokaista tarvitaan, mutta maajoukkueessa roolit on voi olla joskus erilaiset, kuin omassa seurajoukkueessa. Meillä suomalaisilla on kuitenkin se vahvuus, että me pelataan tiukasti yhteen. Me tiedetään, että rakentamalla vahva luottamus oman tiimin kesken voidaan raivata tie voittajina maaliin.

Toinen tärkeä juttu on se millaisella asenteella kisoihin lähdetään. On tärkeää ottaa henkinen yliote vastustajista heti alusta asti ja unohtaa turha nöyristely. Ei lähdetä kisaamaan sillä ajatuksella, että ”saapa nähdä miten tänään lähtee” vaan mennään ja näytetään niille vastustajille, että ”TÄNÄÄN LÄHTEE”! Leuka pystyssä ja voittajan hymy huulilla.

Iso kiitos Suomen ringettemaajoukkue innostavasta illasta Kisakallion kauniissa maisemissa! Oli mukava nähdä miten hyvällä tasolla teidän yhteishenki oli jo valmiiksi ja nyt saatiin yhdessä vielä viimeinen vaihde päälle! Tuokaahan voitto kotiin joulukuussa!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.