Referenssit

Polar -yhteistyö

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Polar Electro Oy
Palvelu: Yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla niin hienot, että yhteistyön jatkamiseen oli kiinnostusta molemmilta osapuolilta.

Parhaimmillaan yhteistyöt toimivatkin juuri niin, että tuote oikeasti tulee tarpeeseen ja käyttöön. Polar Vantage V2 kulkeekin mun mukana päivittäin. Sen akun kesto on omaa luokkaansa ja tykkään erityisesti siitä, että se valmentaa mua treenaamaan tavoitteideni mukaisesti ja päivän kunnon huomioiden.

Päärooli Polar Verity Sense sykesensorin mainosvideossa

Olin saanut treeneihini testiin upouuden ja vielä julkaisemattoman Polar Verity Sense optisen sykesensorin, koska perinteiset sykevyöt ja kellot vaativat totuttelua breikatessa. Esimerkiksi kello kopisee ikävästi lattiaan lukuisissa liikkeissä ja sykevyö pitää usein asettaa juuri sille kohdalle, millä pyöritään esimerkiksi selälläpyörinnässä. Toiveena oli, että Verity Sense tarjoaisi vaihtoehdon breikkitreeneihin. Jo ensi kokeilulla uusi sykesensori erottui edukseen, sillä koko ja monipuolisuus sijoittelussa tarjoaa täyden liikkumisen vapauden myös breikissä.

En edes kerennyt kertomaan Polarille fiiliksiäni uudesta laitteesta, kun heidän puolesta tulikin jo pyyntöä uudelle projektille. He olivat kaikessa hiljaisuudessa suunnitelleet mulle pääroolia Verity Sense sykesensorin lanseerausvideoon. Varmaan arvaattekin, että lähdin messiin!

Ja ai että miten hieno tästä videosta tulikaan. Oon erityisen fiiliksissä videon kaikista pienistä yksityiskohdista. Esimerkiksi 27 sekunnin kohdalla pommiliikkeestä tehty leikkaus uimarin sukellukseen on täyttä timanttia. Video kuvattiin Helsingin Olympiastadionin viimeisen päälle remontoiduissa tiloissa. Tilat olivat täynnä todella hienosti suunniteltuja yksityiskohtia, valoja ja kuvauksellisia portaikkoja. Itse tietysti kiinnitin ensimmäiseksi huomioita siihen, että treenisalien lattioissa ei ollut jälkeäkään. Voinkin siis hyvällä omalla tunnolla sanoa olleeni maailman ensimmäinen breikkari joka on päässyt heittämään maailmanluokan tuulimyllyt legendaarisen urheilupyhätön kellarissa.

Iso kiitos Polar, ohjaaja Sami Joensuu ja koko kuvaustiimi tähänastisesta. Mitähän me vielä keksitäänkään tulevaisuudessa?

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.