Referenssit

Polar -yhteistyö

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Polar Electro Oy
Palvelu: Yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla niin hienot, että yhteistyön jatkamiseen oli kiinnostusta molemmilta osapuolilta.

Parhaimmillaan yhteistyöt toimivatkin juuri niin, että tuote oikeasti tulee tarpeeseen ja käyttöön. Polar Vantage V2 kulkeekin mun mukana päivittäin. Sen akun kesto on omaa luokkaansa ja tykkään erityisesti siitä, että se valmentaa mua treenaamaan tavoitteideni mukaisesti ja päivän kunnon huomioiden.

Päärooli Polar Verity Sense sykesensorin mainosvideossa

Olin saanut treeneihini testiin upouuden ja vielä julkaisemattoman Polar Verity Sense optisen sykesensorin, koska perinteiset sykevyöt ja kellot vaativat totuttelua breikatessa. Esimerkiksi kello kopisee ikävästi lattiaan lukuisissa liikkeissä ja sykevyö pitää usein asettaa juuri sille kohdalle, millä pyöritään esimerkiksi selälläpyörinnässä. Toiveena oli, että Verity Sense tarjoaisi vaihtoehdon breikkitreeneihin. Jo ensi kokeilulla uusi sykesensori erottui edukseen, sillä koko ja monipuolisuus sijoittelussa tarjoaa täyden liikkumisen vapauden myös breikissä.

En edes kerennyt kertomaan Polarille fiiliksiäni uudesta laitteesta, kun heidän puolesta tulikin jo pyyntöä uudelle projektille. He olivat kaikessa hiljaisuudessa suunnitelleet mulle pääroolia Verity Sense sykesensorin lanseerausvideoon. Varmaan arvaattekin, että lähdin messiin!

Ja ai että miten hieno tästä videosta tulikaan. Oon erityisen fiiliksissä videon kaikista pienistä yksityiskohdista. Esimerkiksi 27 sekunnin kohdalla pommiliikkeestä tehty leikkaus uimarin sukellukseen on täyttä timanttia. Video kuvattiin Helsingin Olympiastadionin viimeisen päälle remontoiduissa tiloissa. Tilat olivat täynnä todella hienosti suunniteltuja yksityiskohtia, valoja ja kuvauksellisia portaikkoja. Itse tietysti kiinnitin ensimmäiseksi huomioita siihen, että treenisalien lattioissa ei ollut jälkeäkään. Voinkin siis hyvällä omalla tunnolla sanoa olleeni maailman ensimmäinen breikkari joka on päässyt heittämään maailmanluokan tuulimyllyt legendaarisen urheilupyhätön kellarissa.

Iso kiitos Polar, ohjaaja Sami Joensuu ja koko kuvaustiimi tähänastisesta. Mitähän me vielä keksitäänkään tulevaisuudessa?

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.