Referenssit

Pharmadata & Iloa apteekkeihin – kiertue

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Pharmadata Oy
Palvelu: Koulutuspäivät, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Oon käynyt monissa seminaareissa, niin farmasian alan kuin hammaslääketieteenkin, ja missään ei ole koskaan yleisö lähtenyt noin hyvin mukaan, kuin eilen.”

Pharmadata tilasi mut puhekiertueelle kolmeen eri kaupunkiin, joista ensimmäinen puhe pidettiin 3.4. Tampereella ja toinen heti seuraavana päivänä Turussa, sekä lopuksi vielä yksi Oulussa 8.5. Kiertueen nimi oli ”Iloa apteekkeihin” ja nimensä mukaisesti tavoitteena oli saada kohotettua apteekkareiden työiloa ja hyvää fiilistä siellä omalla duunipaikalla.

Apteekin henkilökunta kohtaa työssään paljon haastavia tilanteita, koska heidän asiakkaansa ovat usein sairaita tai muuten vaikeassa tilanteessa elämässään ja monille asiakkaille apteekkarin kohtaaminen on se tärkeä hetki, joka antaa uskoa tulevaan. Tämä tietysti vaatii apteekkareilta paljon kärsivällisyyttä sekä empatiakykyä, joka puolestaan saattaa tuntua joskus melko raskaaltakin.

Puheen aikana käytiin läpi erilaisia näkökulmia siihen, miten apteekkien henkilökunta saa pidettyä itsensä hyvässä vireessä joka päivä ja näin he pystyvät sitten paremmin olemaan läsnä omille asiakkailleen. Annoin kuulijoille konkreettisia neuvoja ja työkaluja siihen, miten he pystyvät kohtaamaan asiakkaan iloisin ja kannustavin mielin sekä antamaan asiakkailleen sitä heidän tarvitsemaansa uskoa ja toivoa. Tavoitteeksi asetimme yhdessä sen, että jokainen kykenee ja haluaa hoitaa oman työnsä niin hyvin, että asiakas poistuu aina hyvällä mielellä kohti parempaa huomista.

Jokainen puhe kiertueen aikana oli erittäin onnistunut ja saimme yhdessä kuulijoiden kanssa luotua hyvän ja rennon ilmapiirin. Uskonkin, että jatkossa tulemme näkemään paljon hymyileviä, iloisia ja innostuneita apteekkareita ympäri Suomen.

Kiitos Pharmadata! Oli todella hienoa, että sain tehdä tämän kiertueen kanssanne!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.