Referenssit

Pharmadata & Iloa apteekkeihin – kiertue

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Pharmadata Oy
Palvelu: Koulutuspäivät, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
“Oon käynyt monissa seminaareissa, niin farmasian alan kuin hammaslääketieteenkin, ja missään ei ole koskaan yleisö lähtenyt noin hyvin mukaan, kuin eilen.”

Pharmadata tilasi mut puhekiertueelle kolmeen eri kaupunkiin, joista ensimmäinen puhe pidettiin 3.4. Tampereella ja toinen heti seuraavana päivänä Turussa, sekä lopuksi vielä yksi Oulussa 8.5. Kiertueen nimi oli ”Iloa apteekkeihin” ja nimensä mukaisesti tavoitteena oli saada kohotettua apteekkareiden työiloa ja hyvää fiilistä siellä omalla duunipaikalla.

Apteekin henkilökunta kohtaa työssään paljon haastavia tilanteita, koska heidän asiakkaansa ovat usein sairaita tai muuten vaikeassa tilanteessa elämässään ja monille asiakkaille apteekkarin kohtaaminen on se tärkeä hetki, joka antaa uskoa tulevaan. Tämä tietysti vaatii apteekkareilta paljon kärsivällisyyttä sekä empatiakykyä, joka puolestaan saattaa tuntua joskus melko raskaaltakin.

Puheen aikana käytiin läpi erilaisia näkökulmia siihen, miten apteekkien henkilökunta saa pidettyä itsensä hyvässä vireessä joka päivä ja näin he pystyvät sitten paremmin olemaan läsnä omille asiakkailleen. Annoin kuulijoille konkreettisia neuvoja ja työkaluja siihen, miten he pystyvät kohtaamaan asiakkaan iloisin ja kannustavin mielin sekä antamaan asiakkailleen sitä heidän tarvitsemaansa uskoa ja toivoa. Tavoitteeksi asetimme yhdessä sen, että jokainen kykenee ja haluaa hoitaa oman työnsä niin hyvin, että asiakas poistuu aina hyvällä mielellä kohti parempaa huomista.

Jokainen puhe kiertueen aikana oli erittäin onnistunut ja saimme yhdessä kuulijoiden kanssa luotua hyvän ja rennon ilmapiirin. Uskonkin, että jatkossa tulemme näkemään paljon hymyileviä, iloisia ja innostuneita apteekkareita ympäri Suomen.

Kiitos Pharmadata! Oli todella hienoa, että sain tehdä tämän kiertueen kanssanne!

Lue myös muita referenssicaseja

Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut paras mahdollinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Perille päästyäni kaikkosi orastava päänsärky samantien! Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliolla

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliolla

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Hän kertoi joukkueen valmistautuvan parhaillaan MM-kisoihin ja kaipaavan vielä viime hetken tsemppiä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ajelin...
Lue lisää
Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Harmaa iltapäivä kääntyi nopeasti valoisaksi, kun pääsin puhumaan Jokilaaksojen koulutuskyntayhtymä JEDU:n opiskelijoille ja opettajille Nivalassa. Ammattiopiston liikuntahalliin oli kerääntynyt parisataa oppilasta ja opettajaa sekä muutamia paikallislehtien toimittajia (lehtiartikkelin voi lukea netistä). Jännittynyt puheensorina katkesi kuin...
Lue lisää
Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

On aikainen aamu Aurajoen varrella sijaitsevassa Radisson Blu Marina Palacessa ja ulkona on vielä pilkkopimeää. Parisataa reipasta Turun Osuuskaupan marketpuolen vastuuhenkilöä on saapunut paikalle koko päivän kestävään koulutuspäivään. Mun tehtäväni on ladata porukka täyteen energiaa...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.