Referenssit

Oppilaiden innostamista Jyväskylässä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Jyväskylän kaupunki
Palvelu: Motivaatiopuheet

Mut valtaa aina nostalginen fiilis, kun ajelen kohti Jyväskylää. Sen puistoissa on tullut nuorena vietettyä lukemattomia kesäöitä kavereiden kanssa breikaten. Sieltä ollaankin oman breikkijengin kanssa ponnistettu maailmalle ja nyt saan kunnian olla kertomassa omaa tarinaani Jyväskylän uuden sukupolven nuorille.

Tänään kävin puhumassa kahden eri koulun oppilaille siitä miten uskaltaa olla oma itsensä ja mennä rohkeasti kohti omia unelmiaan. Oli mahtava nähdä miten paljon Jyväskylän nuorista edelleen huokuu intoa ja potentiaalia! Asennekin oli näillä oppilailla kohdallaan, kun opeteltiin yhdessä kannustamaan toisiamme. ”Kuka on paras – minä oon paras” -huudot raikui täysiä ympäri saleja ja puheen edetessä huomasin miten ujoimpienkin nuorten kasvoille alkoi kohota innostunut ilme.

Halusin kohdistaa puhettani myös opettajien suuntaan, sillä meillä aikuisilla on iso vastuu siinä millaisen asenteen nuori oppii. Kannustetaanko me heitä olemaan persoonallisia omia itsejään ja kulkemaan rohkeasti omaa polkuaan – vai lannistetaanko takertumalla pelkkien kouluarvosanojen merkitykseen ja maalailemalla vanhanaikaisesti piruja seinille?

Kiitos kaikille oppilaille ja opeille mahtavasta energiasta ja innokkaasta osallistumisesta! Tsemmpiä tulevaan syksyyn ja omien unelmien tavoitteluun Jyväskylän nuoret!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.