Referenssit

Oppilaiden innostamista Jyväskylässä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Jyväskylän kaupunki
Palvelu: Motivaatiopuheet

Mut valtaa aina nostalginen fiilis, kun ajelen kohti Jyväskylää. Sen puistoissa on tullut nuorena vietettyä lukemattomia kesäöitä kavereiden kanssa breikaten. Sieltä ollaankin oman breikkijengin kanssa ponnistettu maailmalle ja nyt saan kunnian olla kertomassa omaa tarinaani Jyväskylän uuden sukupolven nuorille.

Tänään kävin puhumassa kahden eri koulun oppilaille siitä miten uskaltaa olla oma itsensä ja mennä rohkeasti kohti omia unelmiaan. Oli mahtava nähdä miten paljon Jyväskylän nuorista edelleen huokuu intoa ja potentiaalia! Asennekin oli näillä oppilailla kohdallaan, kun opeteltiin yhdessä kannustamaan toisiamme. ”Kuka on paras – minä oon paras” -huudot raikui täysiä ympäri saleja ja puheen edetessä huomasin miten ujoimpienkin nuorten kasvoille alkoi kohota innostunut ilme.

Halusin kohdistaa puhettani myös opettajien suuntaan, sillä meillä aikuisilla on iso vastuu siinä millaisen asenteen nuori oppii. Kannustetaanko me heitä olemaan persoonallisia omia itsejään ja kulkemaan rohkeasti omaa polkuaan – vai lannistetaanko takertumalla pelkkien kouluarvosanojen merkitykseen ja maalailemalla vanhanaikaisesti piruja seinille?

Kiitos kaikille oppilaille ja opeille mahtavasta energiasta ja innokkaasta osallistumisesta! Tsemmpiä tulevaan syksyyn ja omien unelmien tavoitteluun Jyväskylän nuoret!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.