Referenssit

Nuorten ja yrittäjien sparraamista Taivassalossa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Taivassalon kunta
Palvelu: Motivaatiopuheet

Tiistaina 21.5. pääsin vetämään kaksi puhetta samana päivänä Taivassalon kunnassa. Ensimmäinen puhe oli noin 20min energiabuusti ja se oli suunnattu alueen yrittäjille. Toinen puhe oli tunnin mittainen kannustuspuhe alueen nuorille (6-9 luokkalaiset). Molempien settien pääteemana oli itselleni rakkaat aiheet, eli innostuminen ja positiivisuus.

Yrittäjille puhuin omien unelmien toteuttamisesta sekä asenteen merkityksestä yrittäjyydessä. Puheen tavoitteena oli antaa kuulijoille konkreettisia neuvoja siihen, miten omaa asennettaan voi kehittää ja sitä kautta luottaa omaan tekemiseensä enemmän. Kerroin kuulijoille myös esimerkkejä omasta elämästäni ja siitä, kuinka olen kasvanut ujosta Jyväskylän pikkupojasta maailmankuuluksi breikkariksi ja itsevarmaksi puhujaksi.

Nuorille puolestaan puhuin samojen teemojen ympäriltä, mutta lisäksi halusin puhua heille hyvänä kaverina toimimisesta ja kaverin kannustamisesta. Nämä ovat mielestäni kaksi todella tärkeää asiaa, jotka on hyvä oppia jo nuorena. Käsittelimme tunnin aikana myös sellaisia aiheita, kuin ”kiusaaminen on buu” ja ”meillä jokaisella on omat vahvuutemme”.  Tavoitteenani oli kannustaa nuoria luottamaan itseensä ja tulevaisuuteensa sekä opettaa heitä näkemään asioita positiivisessa valossa. Iloisista ja innostuneista ilmeistä päätellen se tavoite saavutettiin täydellisesti.

Kiitos Taivassalon kunnan yrittäjät ja nuoret, kun sain tulla puhumaan näistä tärkeistä aiheista teille! Oli aivan mahtavaa viettää päivä teidän kanssa!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.