Referenssit

Nuorten ja yrittäjien sparraamista Taivassalossa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Taivassalon kunta
Palvelu: Motivaatiopuheet

Tiistaina 21.5. pääsin vetämään kaksi puhetta samana päivänä Taivassalon kunnassa. Ensimmäinen puhe oli noin 20min energiabuusti ja se oli suunnattu alueen yrittäjille. Toinen puhe oli tunnin mittainen kannustuspuhe alueen nuorille (6-9 luokkalaiset). Molempien settien pääteemana oli itselleni rakkaat aiheet, eli innostuminen ja positiivisuus.

Yrittäjille puhuin omien unelmien toteuttamisesta sekä asenteen merkityksestä yrittäjyydessä. Puheen tavoitteena oli antaa kuulijoille konkreettisia neuvoja siihen, miten omaa asennettaan voi kehittää ja sitä kautta luottaa omaan tekemiseensä enemmän. Kerroin kuulijoille myös esimerkkejä omasta elämästäni ja siitä, kuinka olen kasvanut ujosta Jyväskylän pikkupojasta maailmankuuluksi breikkariksi ja itsevarmaksi puhujaksi.

Nuorille puolestaan puhuin samojen teemojen ympäriltä, mutta lisäksi halusin puhua heille hyvänä kaverina toimimisesta ja kaverin kannustamisesta. Nämä ovat mielestäni kaksi todella tärkeää asiaa, jotka on hyvä oppia jo nuorena. Käsittelimme tunnin aikana myös sellaisia aiheita, kuin ”kiusaaminen on buu” ja ”meillä jokaisella on omat vahvuutemme”.  Tavoitteenani oli kannustaa nuoria luottamaan itseensä ja tulevaisuuteensa sekä opettaa heitä näkemään asioita positiivisessa valossa. Iloisista ja innostuneista ilmeistä päätellen se tavoite saavutettiin täydellisesti.

Kiitos Taivassalon kunnan yrittäjät ja nuoret, kun sain tulla puhumaan näistä tärkeistä aiheista teille! Oli aivan mahtavaa viettää päivä teidän kanssa!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.