Referenssit

Mukana Riverian Asenne -projektissa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä / Riveria
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät

Aurinkoinen elokuun keskiviikko aamu, seison Lieksan Kulttuurikeskuksen lavalla puhumassa Riverian Asenne kampuskierroksen osallistujille. Salissa on hyvä tunnelma ja yleisö kuuntelee tarkkaavaisesti, kun kerron omaa tarinaani siitä miten nuoresta ujosta breikkarista kasvoi itseluottamusta puhkuva yrittäjä.

Paikalla on paljon itsevarman näköisiä nuoria, mutta huomaan että moni alkaa epäröidä, kun otan puheeksi tavoitteet ja asenteen, jolla ne voidaan saavuttaa. Tässä kohtaa onkin hyvä hetki harjoitella yhdessä oman itsensä ja vieruskaverin kannustamista. Vauhdikkaan aamupäivän edetessä porukka alkaa silminnähden avautua ja heittäytyä rohkeammin mukaan keskusteluun.

Riverian koulutuksissa pidetään tärkeänä, että ammattiin valmistuvat jakavat timantinkovan asenteen, jolla he erottuvat työmarkkinoilla Riverian kasvatteina. Tämän Asenne -kampuskierroksen avulla näistä nuorista kehkeytyy aivan varmasti rautaisia ammattilaisia ja tulevaisuuden itsevarmoja yrittäjiä. Kiitos, että sain olla kannustamassa Riverian oppilaita ja kertomassa omat vinkkini yritysmaailmasta!

 

Yrittäjyyden lehtori Marjut Helvelahti kirjoitti blogissaan hyvän tiivistelmän mun puheenvuorosta:

”Johanneksen puheet ja kirja antavat kannustusta kaikille, jotka syystä tai toisesta epäilevät tai aliarvioivat itseään. Tulevaisuus ei ole ennalta määrätty ja kenen tahansa on mahdollista savuttaa tavoitteensa sekä menestyä valitsemallaan tiellä.
Pitää uskaltaa vain edetä yksi askel kerrallaan. Pienikin onnistuminen antaa energiaa ja uskoa puskea haasteiden läpi. Onnistumisten ansioista on mahdollista saavuttaa tahtotila, missä luovuttaminen ei ole vaihtoehto.”

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.