Referenssit

Mukana Riverian Asenne -projektissa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä / Riveria
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät

Aurinkoinen elokuun keskiviikko aamu, seison Lieksan Kulttuurikeskuksen lavalla puhumassa Riverian Asenne kampuskierroksen osallistujille. Salissa on hyvä tunnelma ja yleisö kuuntelee tarkkaavaisesti, kun kerron omaa tarinaani siitä miten nuoresta ujosta breikkarista kasvoi itseluottamusta puhkuva yrittäjä.

Paikalla on paljon itsevarman näköisiä nuoria, mutta huomaan että moni alkaa epäröidä, kun otan puheeksi tavoitteet ja asenteen, jolla ne voidaan saavuttaa. Tässä kohtaa onkin hyvä hetki harjoitella yhdessä oman itsensä ja vieruskaverin kannustamista. Vauhdikkaan aamupäivän edetessä porukka alkaa silminnähden avautua ja heittäytyä rohkeammin mukaan keskusteluun.

Riverian koulutuksissa pidetään tärkeänä, että ammattiin valmistuvat jakavat timantinkovan asenteen, jolla he erottuvat työmarkkinoilla Riverian kasvatteina. Tämän Asenne -kampuskierroksen avulla näistä nuorista kehkeytyy aivan varmasti rautaisia ammattilaisia ja tulevaisuuden itsevarmoja yrittäjiä. Kiitos, että sain olla kannustamassa Riverian oppilaita ja kertomassa omat vinkkini yritysmaailmasta!

 

Yrittäjyyden lehtori Marjut Helvelahti kirjoitti blogissaan hyvän tiivistelmän mun puheenvuorosta:

”Johanneksen puheet ja kirja antavat kannustusta kaikille, jotka syystä tai toisesta epäilevät tai aliarvioivat itseään. Tulevaisuus ei ole ennalta määrätty ja kenen tahansa on mahdollista savuttaa tavoitteensa sekä menestyä valitsemallaan tiellä.
Pitää uskaltaa vain edetä yksi askel kerrallaan. Pienikin onnistuminen antaa energiaa ja uskoa puskea haasteiden läpi. Onnistumisten ansioista on mahdollista saavuttaa tahtotila, missä luovuttaminen ei ole vaihtoehto.”

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.