Referenssit

Mukana Riverian Asenne -projektissa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä / Riveria
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät

Aurinkoinen elokuun keskiviikko aamu, seison Lieksan Kulttuurikeskuksen lavalla puhumassa Riverian Asenne kampuskierroksen osallistujille. Salissa on hyvä tunnelma ja yleisö kuuntelee tarkkaavaisesti, kun kerron omaa tarinaani siitä miten nuoresta ujosta breikkarista kasvoi itseluottamusta puhkuva yrittäjä.

Paikalla on paljon itsevarman näköisiä nuoria, mutta huomaan että moni alkaa epäröidä, kun otan puheeksi tavoitteet ja asenteen, jolla ne voidaan saavuttaa. Tässä kohtaa onkin hyvä hetki harjoitella yhdessä oman itsensä ja vieruskaverin kannustamista. Vauhdikkaan aamupäivän edetessä porukka alkaa silminnähden avautua ja heittäytyä rohkeammin mukaan keskusteluun.

Riverian koulutuksissa pidetään tärkeänä, että ammattiin valmistuvat jakavat timantinkovan asenteen, jolla he erottuvat työmarkkinoilla Riverian kasvatteina. Tämän Asenne -kampuskierroksen avulla näistä nuorista kehkeytyy aivan varmasti rautaisia ammattilaisia ja tulevaisuuden itsevarmoja yrittäjiä. Kiitos, että sain olla kannustamassa Riverian oppilaita ja kertomassa omat vinkkini yritysmaailmasta!

 

Yrittäjyyden lehtori Marjut Helvelahti kirjoitti blogissaan hyvän tiivistelmän mun puheenvuorosta:

”Johanneksen puheet ja kirja antavat kannustusta kaikille, jotka syystä tai toisesta epäilevät tai aliarvioivat itseään. Tulevaisuus ei ole ennalta määrätty ja kenen tahansa on mahdollista savuttaa tavoitteensa sekä menestyä valitsemallaan tiellä.
Pitää uskaltaa vain edetä yksi askel kerrallaan. Pienikin onnistuminen antaa energiaa ja uskoa puskea haasteiden läpi. Onnistumisten ansioista on mahdollista saavuttaa tahtotila, missä luovuttaminen ei ole vaihtoehto.”

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.