Referenssit

Miten säilyttää ilo duunnissa, silloin kun on rankkaa?

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Medilaser & Coronaria Silmäsairaala
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät

Huhtikuinen perjantai ja päivän toinen puhekeikka. Kävelin iloisin mielin kohti hulppeaa Crowne Plazaa, jonne mut oli kutsuttu puhumaan Coronarian ja Medilaserin henkilökunnalle. Päivän agendana oli löytää vastauksia kysymyksiin kuten: Miten säilyttää ilo duunissa, etenkin silloin kun on rankkaa? Miten ja miksi pitää hyvä kommunikaatio yllä eri ammattiryhmien kesken? Tavoitteena oli saada Silmäklinikan ja Medilaserin työntekijät tuntemaan yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luomaan hyvää ”me-henkeä”.

Usein duunipaikoilla käy niin, että ei muisteta kommunikoida tarpeeksi ja se saattaa aiheuttaa pientä ”kränää” työyhteisöissä. Tämä johtaa helposti siihen, että asiakas ei saa parasta mahdollista palvelua. Kehotan aina ihmisiä aloittamaan niistä kaikkein pienimmistä eleistä, joilla voidaan helposti synnyttää kaikille miellyttävä työympäristö. Esimerkiksi aamulla työkaverin moikkaaminen iloisesti hymyillen ja duunipäivän jälkeen kiittäminen. Nää on niitä itsestäänselviltä vaikuttavia tekoja, jotka kuitenkin helposti kiireen keskellä jää tekemättä. Juteltiin porukalla asiasta ja saatiin luotua paljon iloista yhteistyöhenkeä jo tän lyhyen setin aikana.

Tämä puhe osui maaliin aivan timanttisesti ja sain paljon hyvää palautetta kuulijoilta. Kiitos omasta puolestani kaikille paikalla olleille, oli ILO päästä innostamaan teitä!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.