Referenssit

Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Raudaskylän Kristillinen Opisto / JEDU
Palvelu: Motivaatiopuheet

Harmaa iltapäivä kääntyi nopeasti valoisaksi, kun pääsin puhumaan Jokilaaksojen koulutuskyntayhtymä JEDU:n opiskelijoille ja opettajille Nivalassa. Ammattiopiston liikuntahalliin oli kerääntynyt parisataa oppilasta ja opettajaa sekä muutamia paikallislehtien toimittajia (lehtiartikkelin voi lukea netistä). Jännittynyt puheensorina katkesi kuin seinään meikäläisen astuessa energisesti estradille.

Halusin puhua näille nuorille siitä miten iso vaikutus ilolla ja omalla asenteella on meidän jokapäiväiseen elämään. Ja ennen kaikkea siitä miten olla hyvä kaveri muille. Öykkärimäinen kovistelu ei ole coolia enää nykypäivänä. Kovan tyypin maine ansaitaan sillä, että pidetään huolta kavereista ja tehdään yhdessä siistejä juttuja. Vuonna 2019 on coolia uskaltaa olla hyvä kaveri kaikille ja sehän onnistuu ottamalla haltuun nämä ASENTEEN neljä steppiä:

  1. ILMESTY PAIKALLE

  2. TEE PARHAASI

  3. OLE HYVÄ TYYPPI

  4. HYMYILE

Puhuttiin myös erilaisuuden hyväksymisestä ja toisten ihmisten arvostamisesta. Loppuun heitin vielä haasteen kaikille kuulijoille – ”Jos et vielä tiedä mitä haluat elämältä tai tulevaisuudelta, niin voit siitä huolimatta aloittaa olemalla hyvä ihminen.”

Kiitos JEDU:n oppilaat ja opettajat rohkeasta osallistumisesta ja läsnäolosta! Kiitos myös Raudaskylän Kristillinen Opisto ja Vankkuri-hanke tapahtuman järjestämisestä! Ja tsemppiä loppuvuoteen Nivalan nuoret!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.