Referenssit

Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Raudaskylän Kristillinen Opisto / JEDU
Palvelu: Motivaatiopuheet

Harmaa iltapäivä kääntyi nopeasti valoisaksi, kun pääsin puhumaan Jokilaaksojen koulutuskyntayhtymä JEDU:n opiskelijoille ja opettajille Nivalassa. Ammattiopiston liikuntahalliin oli kerääntynyt parisataa oppilasta ja opettajaa sekä muutamia paikallislehtien toimittajia (lehtiartikkelin voi lukea netistä). Jännittynyt puheensorina katkesi kuin seinään meikäläisen astuessa energisesti estradille.

Halusin puhua näille nuorille siitä miten iso vaikutus ilolla ja omalla asenteella on meidän jokapäiväiseen elämään. Ja ennen kaikkea siitä miten olla hyvä kaveri muille. Öykkärimäinen kovistelu ei ole coolia enää nykypäivänä. Kovan tyypin maine ansaitaan sillä, että pidetään huolta kavereista ja tehdään yhdessä siistejä juttuja. Vuonna 2019 on coolia uskaltaa olla hyvä kaveri kaikille ja sehän onnistuu ottamalla haltuun nämä ASENTEEN neljä steppiä:

  1. ILMESTY PAIKALLE

  2. TEE PARHAASI

  3. OLE HYVÄ TYYPPI

  4. HYMYILE

Puhuttiin myös erilaisuuden hyväksymisestä ja toisten ihmisten arvostamisesta. Loppuun heitin vielä haasteen kaikille kuulijoille – ”Jos et vielä tiedä mitä haluat elämältä tai tulevaisuudelta, niin voit siitä huolimatta aloittaa olemalla hyvä ihminen.”

Kiitos JEDU:n oppilaat ja opettajat rohkeasta osallistumisesta ja läsnäolosta! Kiitos myös Raudaskylän Kristillinen Opisto ja Vankkuri-hanke tapahtuman järjestämisestä! Ja tsemppiä loppuvuoteen Nivalan nuoret!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.