Referenssit

Match Joensuu – ei vois paremmin mennä!

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: MATCH Joensuu
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen esitys oli huippu ja hän otti yleisön haltuun aivan täysin! Mahtavaa oli kuulla miten hän omalla tarinallaan sai motivoitua kuulijansa ajattelemaan omaa elämää ja tekemistä hiukan eri kulmista, kuin mihin ollaan totuttu. Hänestä huokuu vilpitön auttamisen halu ja energisyys tarttuu väkisinkin! Johanneksen puhe ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi ja kuten eräs kuulijoista totesikin, nessut olis pitäny olla mukana. Erittäin lämpimästi voin suositella häntä jokaiselle tapahtuman järjestäjälle!

Match Joensuu on vuosittain järjestettävä modernin markkinoinnin tehoilta, joka kokoaa yhteen alueen yrittäjät, opiskelijat ja markkinoinnin ammattilaiset. Tänä vuonna seminaarin teemana oli rohkeus.

Oon huomannut, että kun kysyy ihmisiltä ”Miten menee?”, saa poikkeuksetta vastauksena epämääräistä mutinaa ja voivottelua. Tämä perisuomalainen ilmiö toimi mulle MATCH -seminaaripuheeni inspiraationa. Mä lähdin avaamaan teemaa näkökulmasta ”Rohkeus on sitä, että uskaltaa kohdata itsensä”.

Voivottelun ja täydellisen elämän tavoittelun sijaan halusin kannustaa kuulijoita pysähtymään ja ajattelemaan seuraavia kysymyksiä:

1. Mikä omassa elämässä on merkityksellistä ja tärkeää?

2. Mitkä asiat kaipaavat muutoksia ja mitkä ovat jo hyvällä mallilla?

Kiireen ja informaatiotulvan keskellä on helppo kadottaa ne kaikkein tärkeimmät jutut, jotka tekevät elämästä itselle merkityksellistä. Jatkuvan juoksemisen ja suorittamisen sijaan kannattaakin aika-ajoin pysähtyä tarkastelemaan omaa elämää suuremmassa mittakaavassa. Rauhoittumisen kautta saattaa yllättäen nähdä oman arkensa uusin silmin ja voi todeta, että moni asia onkin ihan hyvällä mallilla! #eivoisparemminmennä

Iso kiitos MATCH Joensuu, puhujat Valtteri LindholmSuvi ValoharjuLotta Lilja, seremoniamestari Arttu Käyhkö ja tietysti yleisö. Meillä oli todella upea ilta yhdessä!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.