Referenssit

Match Joensuu – ei vois paremmin mennä!

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: MATCH Joensuu
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen esitys oli huippu ja hän otti yleisön haltuun aivan täysin! Mahtavaa oli kuulla miten hän omalla tarinallaan sai motivoitua kuulijansa ajattelemaan omaa elämää ja tekemistä hiukan eri kulmista, kuin mihin ollaan totuttu. Hänestä huokuu vilpitön auttamisen halu ja energisyys tarttuu väkisinkin! Johanneksen puhe ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi ja kuten eräs kuulijoista totesikin, nessut olis pitäny olla mukana. Erittäin lämpimästi voin suositella häntä jokaiselle tapahtuman järjestäjälle!

Match Joensuu on vuosittain järjestettävä modernin markkinoinnin tehoilta, joka kokoaa yhteen alueen yrittäjät, opiskelijat ja markkinoinnin ammattilaiset. Tänä vuonna seminaarin teemana oli rohkeus.

Oon huomannut, että kun kysyy ihmisiltä ”Miten menee?”, saa poikkeuksetta vastauksena epämääräistä mutinaa ja voivottelua. Tämä perisuomalainen ilmiö toimi mulle MATCH -seminaaripuheeni inspiraationa. Mä lähdin avaamaan teemaa näkökulmasta ”Rohkeus on sitä, että uskaltaa kohdata itsensä”.

Voivottelun ja täydellisen elämän tavoittelun sijaan halusin kannustaa kuulijoita pysähtymään ja ajattelemaan seuraavia kysymyksiä:

1. Mikä omassa elämässä on merkityksellistä ja tärkeää?

2. Mitkä asiat kaipaavat muutoksia ja mitkä ovat jo hyvällä mallilla?

Kiireen ja informaatiotulvan keskellä on helppo kadottaa ne kaikkein tärkeimmät jutut, jotka tekevät elämästä itselle merkityksellistä. Jatkuvan juoksemisen ja suorittamisen sijaan kannattaakin aika-ajoin pysähtyä tarkastelemaan omaa elämää suuremmassa mittakaavassa. Rauhoittumisen kautta saattaa yllättäen nähdä oman arkensa uusin silmin ja voi todeta, että moni asia onkin ihan hyvällä mallilla! #eivoisparemminmennä

Iso kiitos MATCH Joensuu, puhujat Valtteri LindholmSuvi ValoharjuLotta Lilja, seremoniamestari Arttu Käyhkö ja tietysti yleisö. Meillä oli todella upea ilta yhdessä!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.