Referenssit

LinkedIn Afterwork Helsingissä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: LinkedIn Afterwork / Network & Growth Oy
Palvelu: Motivaatiopuhe + treeni
Asiakkaan sanoin:
Johannes ei vain täyttänyt odotuksia vaan ylitti ne täysin. LinkedIn After Work Helsinki tapahtumalla on jo 1200 seuraajaa ja tapahtumat ovat olleet erittäin suosittuja. Näin tapahtuman järjestäjän kannalta on jännittävää ottaa lavalle aloittamaan päivän puhuja, jota ei itse ole ennen kuullut tai saanut arviota minkälaista voisi edes olla luvassa. Kun Johannes nousi lavalle ja otti tapahtumavieraat haltuun tiesimme, että nyt on nappi valinta meidän fiiliksen nostattamiseen. Puheen aikana tunteet vetivät hurjan vuoristoradan; yleisö ja me järjestäjät itkimme liikutuksesta, nauroimme ja saimme valtavasti uutta ajateltavaa ja energiaa. Vastaavaa taitoa vangita yleisönsä täysin ei löydy ihan jokaiselta, mutta Johannes sai pidettyä osallistujat otteessaan alusta loppuun saakka. Puheen jälkeinen treeni oli erittäin hyvä yhteishengen nostatus ja sopi mainiosti verkostoitumishenkeen. Olemme erittäin kiitollisia Johannekselle tapahtumamme täydellisestä käyntiin polkaisusta!

Olipahan mahtavaa päästä koronakevään jälkeen verkostoitumaan ja näkemään uusia tyyppejä LinkedInin afterwork tapahtumassa Jätkäsaaren Hotelli Clarionissa. Verkostoitumisen lisäksi meikäläisen tehtävänä oli vetästä puhe sekä treenit jengille. Paikalla oli nelisenkymmentä oman alansa ammattilaista ja meininki oli mieletön heti alusta alkaen. Puheessa käsiteltiin yhteistyön voimavaroja ja sitä, että jos tahtoo yhteistyön todella toimivan saumattomasti, meidän pitää yhdessä pystyä lentämään hanhiparven lailla samaan suuntaan. Kun tuut mestoille, niin oletko se tyyppi joka oikeasti tekee töitä myös yhteisen hyvän eteen ja luo hyvää nostetta, vai ootko se tyyppi joka haraa aina kaikella vastaan? Yhdessä saatiin positiivinen fiilis & energia tarttumaan, jengi oli liekeissä, naurettiin ja puheen mennessä tunteisiin, vähän myös itkettiin.

Treeneissä syke nousi TFW Helsingin hurrikaanin tahtiin. Treeni modattiin sopivaksi kaikentasoisille liikkujille ja voin vakuuttaa, että jokaisella oli taatusti hiki sekä mielettömän hauskaa! Treenin päätteeksi haastoin osallistujia vastaamaan kysymyksiin:

Oliko hauskaa?
Haastoitko itseäsi?
Opitko uutta?
Jeesasitko kaveria?

Kaikkiin kysymykseen sain vastaukseksi raikuvan JOO huudon. Lisäksi kuulin useamman sanovan, että ”huh, onneks mä tulin tänään!”

Positiivista palautetta on tullut rutkasti, iso kiitos tapahtuman järkkäreille Oonalle ja Nooralle. Jos et oo vielä käynyt linkkarin afterworkeillä, niin otappa homma haltuun!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.