Referenssit

LinkedIn Afterwork Helsingissä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: LinkedIn Afterwork / Network & Growth Oy
Palvelu: Motivaatiopuhe + treeni
Asiakkaan sanoin:
Johannes ei vain täyttänyt odotuksia vaan ylitti ne täysin. LinkedIn After Work Helsinki tapahtumalla on jo 1200 seuraajaa ja tapahtumat ovat olleet erittäin suosittuja. Näin tapahtuman järjestäjän kannalta on jännittävää ottaa lavalle aloittamaan päivän puhuja, jota ei itse ole ennen kuullut tai saanut arviota minkälaista voisi edes olla luvassa. Kun Johannes nousi lavalle ja otti tapahtumavieraat haltuun tiesimme, että nyt on nappi valinta meidän fiiliksen nostattamiseen. Puheen aikana tunteet vetivät hurjan vuoristoradan; yleisö ja me järjestäjät itkimme liikutuksesta, nauroimme ja saimme valtavasti uutta ajateltavaa ja energiaa. Vastaavaa taitoa vangita yleisönsä täysin ei löydy ihan jokaiselta, mutta Johannes sai pidettyä osallistujat otteessaan alusta loppuun saakka. Puheen jälkeinen treeni oli erittäin hyvä yhteishengen nostatus ja sopi mainiosti verkostoitumishenkeen. Olemme erittäin kiitollisia Johannekselle tapahtumamme täydellisestä käyntiin polkaisusta!

Olipahan mahtavaa päästä koronakevään jälkeen verkostoitumaan ja näkemään uusia tyyppejä LinkedInin afterwork tapahtumassa Jätkäsaaren Hotelli Clarionissa. Verkostoitumisen lisäksi meikäläisen tehtävänä oli vetästä puhe sekä treenit jengille. Paikalla oli nelisenkymmentä oman alansa ammattilaista ja meininki oli mieletön heti alusta alkaen. Puheessa käsiteltiin yhteistyön voimavaroja ja sitä, että jos tahtoo yhteistyön todella toimivan saumattomasti, meidän pitää yhdessä pystyä lentämään hanhiparven lailla samaan suuntaan. Kun tuut mestoille, niin oletko se tyyppi joka oikeasti tekee töitä myös yhteisen hyvän eteen ja luo hyvää nostetta, vai ootko se tyyppi joka haraa aina kaikella vastaan? Yhdessä saatiin positiivinen fiilis & energia tarttumaan, jengi oli liekeissä, naurettiin ja puheen mennessä tunteisiin, vähän myös itkettiin.

Treeneissä syke nousi TFW Helsingin hurrikaanin tahtiin. Treeni modattiin sopivaksi kaikentasoisille liikkujille ja voin vakuuttaa, että jokaisella oli taatusti hiki sekä mielettömän hauskaa! Treenin päätteeksi haastoin osallistujia vastaamaan kysymyksiin:

Oliko hauskaa?
Haastoitko itseäsi?
Opitko uutta?
Jeesasitko kaveria?

Kaikkiin kysymykseen sain vastaukseksi raikuvan JOO huudon. Lisäksi kuulin useamman sanovan, että ”huh, onneks mä tulin tänään!”

Positiivista palautetta on tullut rutkasti, iso kiitos tapahtuman järkkäreille Oonalle ja Nooralle. Jos et oo vielä käynyt linkkarin afterworkeillä, niin otappa homma haltuun!

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.