Referenssit

Lakimiesliiton Ruisrock-etkot

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Lakimiesliitto
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Lakimiesliiton perinteinen Ruisrock-tilaisuus päätettiin tänä vuonna pitää hieman eri konseptilla kuin aiemmin. Pelkkien kokkareiden sijasta Lakimiesliitto halusi tarjota hyvinvointia edistävän puheenvuoron ilon ja positiivisuuden kautta. Ennen Ruisrockiin lähtöä Johanneksen energinen ja positiivinen puheenvuoro oli juuri sitä mitä halusimme ja jopa ylitti odotukset! Yleisöltä tuli mahtavaa palautetta ja kaikilla oli hymy herkässä! Voimme suositella tilaisuuksiin, joissa kaivataan energistä ja positiivista puhujaa!”

Lähdin ajelemaan kohti Turkua aikaisin heinäkuisena lauantaiaamuna. Aurajoen rantaan päästyäni kaarsin auton Radisson Marina Palacen pihaan ja lähdin vetämään motivaatiopuhetta Lakimiesliiton kesäpäiville. Mun puheenvuoro oli sopivasti sijoitettu juuri ennen osallistujien siirtymistä Ruisrock-festareille ja mikäs sen siistimpää, kuin päästä virittämään porukkaa festaritunnelmaan.

Puheen alussa juteltiin siitä, miten voittaa omat pelkonsa ja kasvattaa itseluottamusta. Kaikki lähtee liikkeelle omasta sisäisestä asenteesta. Nykyajan vaatimusten edessä kuitenkin helposti unohtuu miten kannustaa itseään ja tuoda esiin parhaat puolensa. Tätä harjoiteltiin porukalla ja oli ilo nähdä miten itsevarmalla asenteella nää lakimiehet rokkasivat jo ennen virallisia festareita!

Lopulta halusin vielä muistuttaa, että jokaisen on löydettävä ne itselleen parhaat keinot oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Niitä asioita ei voi suoraan kopioida hyvinvointigurujen valmiiksi laatimilta listoilta. Silloin, kun meillä on itsellä aidosti hyvä olla, on helpompi olla myös hyvä ihminen läheisille.

Kiitos Lakimiesliitto kunniasta olla lämmittelemässä teidät Ruissia varten! Oli mahtavaa viettää tää iltapäivä teidän kanssa!

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.