Referenssit

Lakimiesliiton Ruisrock-etkot

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Lakimiesliitto
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
“Lakimiesliiton perinteinen Ruisrock-tilaisuus päätettiin tänä vuonna pitää hieman eri konseptilla kuin aiemmin. Pelkkien kokkareiden sijasta Lakimiesliitto halusi tarjota hyvinvointia edistävän puheenvuoron ilon ja positiivisuuden kautta. Ennen Ruisrockiin lähtöä Johanneksen energinen ja positiivinen puheenvuoro oli juuri sitä mitä halusimme ja jopa ylitti odotukset! Yleisöltä tuli mahtavaa palautetta ja kaikilla oli hymy herkässä! Voimme suositella tilaisuuksiin, joissa kaivataan energistä ja positiivista puhujaa!”

Lähdin ajelemaan kohti Turkua aikaisin heinäkuisena lauantaiaamuna. Aurajoen rantaan päästyäni kaarsin auton Radisson Marina Palacen pihaan ja lähdin vetämään motivaatiopuhetta Lakimiesliiton kesäpäiville. Mun puheenvuoro oli sopivasti sijoitettu juuri ennen osallistujien siirtymistä Ruisrock-festareille ja mikäs sen siistimpää, kuin päästä virittämään porukkaa festaritunnelmaan.

Puheen alussa juteltiin siitä, miten voittaa omat pelkonsa ja kasvattaa itseluottamusta. Kaikki lähtee liikkeelle omasta sisäisestä asenteesta. Nykyajan vaatimusten edessä kuitenkin helposti unohtuu miten kannustaa itseään ja tuoda esiin parhaat puolensa. Tätä harjoiteltiin porukalla ja oli ilo nähdä miten itsevarmalla asenteella nää lakimiehet rokkasivat jo ennen virallisia festareita!

Lopulta halusin vielä muistuttaa, että jokaisen on löydettävä ne itselleen parhaat keinot oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Niitä asioita ei voi suoraan kopioida hyvinvointigurujen valmiiksi laatimilta listoilta. Silloin, kun meillä on itsellä aidosti hyvä olla, on helpompi olla myös hyvä ihminen läheisille.

Kiitos Lakimiesliitto kunniasta olla lämmittelemässä teidät Ruissia varten! Oli mahtavaa viettää tää iltapäivä teidän kanssa!

Lue myös muita referenssicaseja

Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliolla

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliolla

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Hän kertoi joukkueen valmistautuvan parhaillaan MM-kisoihin ja kaipaavan vielä viime hetken tsemppiä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ajelin...
Lue lisää
Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Ilkeä kovistelu ei ole coolia

Harmaa iltapäivä kääntyi nopeasti valoisaksi, kun pääsin puhumaan Jokilaaksojen koulutuskyntayhtymä JEDU:n opiskelijoille ja opettajille Nivalassa. Ammattiopiston liikuntahalliin oli kerääntynyt parisataa oppilasta ja opettajaa sekä muutamia paikallislehtien toimittajia (lehtiartikkelin voi lukea netistä). Jännittynyt puheensorina katkesi kuin...
Lue lisää
Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

On aikainen aamu Aurajoen varrella sijaitsevassa Radisson Blu Marina Palacessa ja ulkona on vielä pilkkopimeää. Parisataa reipasta Turun Osuuskaupan marketpuolen vastuuhenkilöä on saapunut paikalle koko päivän kestävään koulutuspäivään. Mun tehtäväni on ladata porukka täyteen energiaa...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.