Referenssit

Lakimiesliiton Ruisrock-etkot

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Lakimiesliitto
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Lakimiesliiton perinteinen Ruisrock-tilaisuus päätettiin tänä vuonna pitää hieman eri konseptilla kuin aiemmin. Pelkkien kokkareiden sijasta Lakimiesliitto halusi tarjota hyvinvointia edistävän puheenvuoron ilon ja positiivisuuden kautta. Ennen Ruisrockiin lähtöä Johanneksen energinen ja positiivinen puheenvuoro oli juuri sitä mitä halusimme ja jopa ylitti odotukset! Yleisöltä tuli mahtavaa palautetta ja kaikilla oli hymy herkässä! Voimme suositella tilaisuuksiin, joissa kaivataan energistä ja positiivista puhujaa!”

Lähdin ajelemaan kohti Turkua aikaisin heinäkuisena lauantaiaamuna. Aurajoen rantaan päästyäni kaarsin auton Radisson Marina Palacen pihaan ja lähdin vetämään motivaatiopuhetta Lakimiesliiton kesäpäiville. Mun puheenvuoro oli sopivasti sijoitettu juuri ennen osallistujien siirtymistä Ruisrock-festareille ja mikäs sen siistimpää, kuin päästä virittämään porukkaa festaritunnelmaan.

Puheen alussa juteltiin siitä, miten voittaa omat pelkonsa ja kasvattaa itseluottamusta. Kaikki lähtee liikkeelle omasta sisäisestä asenteesta. Nykyajan vaatimusten edessä kuitenkin helposti unohtuu miten kannustaa itseään ja tuoda esiin parhaat puolensa. Tätä harjoiteltiin porukalla ja oli ilo nähdä miten itsevarmalla asenteella nää lakimiehet rokkasivat jo ennen virallisia festareita!

Lopulta halusin vielä muistuttaa, että jokaisen on löydettävä ne itselleen parhaat keinot oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Niitä asioita ei voi suoraan kopioida hyvinvointigurujen valmiiksi laatimilta listoilta. Silloin, kun meillä on itsellä aidosti hyvä olla, on helpompi olla myös hyvä ihminen läheisille.

Kiitos Lakimiesliitto kunniasta olla lämmittelemässä teidät Ruissia varten! Oli mahtavaa viettää tää iltapäivä teidän kanssa!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.