Referenssit

Kuinka onnistua itsensä johtamisessa?

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Saranen Consulting
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät
Asiakkaan sanoin:
”Johannes vangitsee omalla energiallaan ja erilaisuudellaan kuulijansa. Hän on rohkeasti oma itsensä, kannustaa siihen myös muita ja tuo virkistävää vaihtelua ns. pukumies-puhujien joukkoon. Hänellä on poikkeuksellinen kyky istuttaa positiivinen ja ”voittaja” mielentila kuulijansa korvien väliin. Hän on saanut kaiken kaikkiaan loistavaa palautetta jokaisesta tilaisuudestamme, jossa hän on ollut puhumassa. Suosittelen erittäin lämpimästi!”

Kesäkuun ekalla viikolla moni firma on jo ajautunut lomaamoodiin eikä yhteisiä tiimipäiviä enää järjestetä ennen syksyä. Itse pääsin kuitenkin tänään innostamaan eri alojen ammattilaisia Saranen Consulting-firman koulutuspäiville. Tapahtuma pidettiin Helsingin uuden kirjaston Oodin hulppeassa auditoriossa, joka toi tilaisuuteen arvokasta fiilistä.

Päivän teemana kurssilaisilla oli itsensä johtamisen taito sekä omien vahvuuksien esille tuominen ja mun tehtävänä oli antaa käytännön vinkkejä aiheeseen liittyen. Puheen aikana kävimme yhdessä läpi millaisilla arjen teoilla jokainen voi rakentaa itselleen rautaisen itseluottamuksen ja timantinkovan asenteen. Keskusteltiin myös millä keinoin pitää omasta jaksamisestaan huolta nykypäivän vaatimusten keskellä.

Mä tykkään kertoa paljon erilaisia tarinoita puheideni tukena, koska elävästi kerrottuna niiden opetukset jäävät paljon paremmin kuulijan mieleen, kuin monotonisesti luetellut tilastot ja diagrammit. Iloisesta naurusta ja raikuvista aplodeista päätellen tarinat upposivat onnistuneesti yleisöön tälläkin kertaa.

Lopuksi haastoin vielä porukan hyppäämään oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, kun muodostimme salin etuosaan suuren breikkiringin ja kaikki pääsivät halutessaan kokeilemaan miltä tuntuu astella ringin keskelle valtavien kannustusten saattelemana. Oli huikeeta nähdä, miten jengi laittoi parastaan ja kannusti kaveria!

Kiitos kaikille paikalla olleille mahtavasta energiasta ja osallistumisesta!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.