Referenssit

Kotka Future Business Racen avaus

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Cursor Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet

Jälleen yksi aikainen herätys ja pitkähkö ajomatka takana, mutta ei haittaa ollenkaan! Pääsin heti aamutuimaan innostamaan liiketalouden opiskelijoita Kotkan Kauppakeskus Pasaatissa järjestetyssä Future Business Race -kilpailussa. Tapahtuman teemana oli yrittäjyys ja meikäläisen tehtävänä oli lähettää kisaajat matkaan oikealla asenteella ja hyvällä energialla.

Puhuin nuorille yrittäjämäisestä asenteesta ja siitä miten me voidaan omilla teoilla ja valinnoilla vaikuttaa omaan asenteeseen. Yrittäjyydessä kaikki lähtee liikkeelle siitä, että alkaa rohkeasti ratkaisemaan mahdollisia ongelmia eikä jää vatvomaan niitä liikaa. Uskaltaa kohdata haasteet ja toimia niiden vaatimalla tavalla. Vain tekojen kautta saadaan aikaan tuloksia. Mutta parempiin tuloksiin pääsee kuitenkin tekemällä asioita yhdessä eli verkostoitumalla hyvien tyyppien kanssa. Yrittäjyys vaatii paljon duunia, mutta täytyy myös osata pyytää jeesiä, silloin kun sitä tarvitsee. Ja ennen kaikkea tarjota itse apuaan muille aina kun vaan mahdollista.

Alkuun tunnelma oli yleisön joukossa vähän varovainen ja ujo, mutta nopeasti alkoi porukka lämpeemään. Ja kun päästiin kunnolla vauhtiin, niin oli hymyt herkässä jokaisella! Olipas jälleen kerran mahtavia kohtaamisia nuorten kanssa. Kiitos Kotkan opiskelijat hauskasta aamusta!

 

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.