Referenssit

Kotka Future Business Racen avaus

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Cursor Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet

Jälleen yksi aikainen herätys ja pitkähkö ajomatka takana, mutta ei haittaa ollenkaan! Pääsin heti aamutuimaan innostamaan liiketalouden opiskelijoita Kotkan Kauppakeskus Pasaatissa järjestetyssä Future Business Race -kilpailussa. Tapahtuman teemana oli yrittäjyys ja meikäläisen tehtävänä oli lähettää kisaajat matkaan oikealla asenteella ja hyvällä energialla.

Puhuin nuorille yrittäjämäisestä asenteesta ja siitä miten me voidaan omilla teoilla ja valinnoilla vaikuttaa omaan asenteeseen. Yrittäjyydessä kaikki lähtee liikkeelle siitä, että alkaa rohkeasti ratkaisemaan mahdollisia ongelmia eikä jää vatvomaan niitä liikaa. Uskaltaa kohdata haasteet ja toimia niiden vaatimalla tavalla. Vain tekojen kautta saadaan aikaan tuloksia. Mutta parempiin tuloksiin pääsee kuitenkin tekemällä asioita yhdessä eli verkostoitumalla hyvien tyyppien kanssa. Yrittäjyys vaatii paljon duunia, mutta täytyy myös osata pyytää jeesiä, silloin kun sitä tarvitsee. Ja ennen kaikkea tarjota itse apuaan muille aina kun vaan mahdollista.

Alkuun tunnelma oli yleisön joukossa vähän varovainen ja ujo, mutta nopeasti alkoi porukka lämpeemään. Ja kun päästiin kunnolla vauhtiin, niin oli hymyt herkässä jokaisella! Olipas jälleen kerran mahtavia kohtaamisia nuorten kanssa. Kiitos Kotkan opiskelijat hauskasta aamusta!

 

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.