Referenssit

Kick off -iltapäivä Pohjoisrannan tiimille

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Pohjoisranta BCW
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Johannes herätti uneliaimmankin tyypin heti aloittaessaan. Mahtava esitys siitä, miten asioihin voi vaikuttaa ja unelmia saavuttaa asenteella, kovalla tahdolla ja uskomalla mahdottomaan (ja toki kovalla työllä!). Hyvä muistutus myös siitä, miten yhden henkilön asenne ja fiilis vaikuttaa koko huoneen energiaan. Voin kyllä suositella Johannesta jokaiselle yritykselle tai tiimille, joka haluaa nostaa henkilöstönsä fiilistä ja yhteishenkeä.”

Pohjoisranta BCW oli tilannut multa inspiroivan syyskauden kick off -setin yllätyksenä työntekijöilleen. Puheeni toivottiin tuovan lisää energiaa ja motivaatiota uuden kauden haasteisiin. Mikä oliskaan ollut parempi aika ja paikka yllättää porukka, kuin perjantai-iltapäivänä TFW STADI:n vihreellä nurtsilla keltaisten seinien ympäröimänä!

Aloitettiin tän päivän setti yhdessä harjoittelemalla kaverin kannustamista. Parin energisen lämmittelykierroksen jälkeen saatiin hymyt kaikkien huulille ja luotua innostunut ilmapiiri. Sen perään olikin hyvä kertoa pari tositarinaa asenteen ja ”oman jengin” merkityksestä omilta nuoruusvuosiltani. Monestakaan tiukasta paikasta en olis itse selvinnyt ilman oman breikkijengin tai perheen tukea. Nää esimerkit on helppo rinnastaa myös duunikaverien tukemiseen ja auttamiseen töissä.

Aina ei ole itsestäänselvyys, että työpaikalla kaikki viihtyvät ja ottavat toisensa huomioon. Joskus saattaa olla vaikea nähdä miten omalla toiminnalla voi vaikuttaa yhteisen ilmapiirin parantamiseen. Tämän vuoksi onkin tärkeää virittää itsensä kuntoon joka aamu ennen töihin lähtöä, että jaksaa kannustaa ja olla hyvä tyyppi muille myös vaikeina hetkinä. Meidän mieli on instrumenttimme ja me ollaan itse vastuussa sen toimivuudesta. Eihän kukaan ammattiaan arvostava kitaristikaan lähde keikalle skeba kainalossa ilman, että on tarkistanut sen olevan vireessä!

Kiitos Pohjoisranta BCW energisestä heittäytymisestä ja inspiroivasta viikonlopun aloituksesta! Saavutettiin yhdessä niin timanttinen vire, että tästä on kaikkien hyvä jatkaa kohti syksyn haasteita!

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.