Referenssit

Kick off -iltapäivä Pohjoisrannan tiimille

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Pohjoisranta BCW
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
“Johannes herätti uneliaimmankin tyypin heti aloittaessaan. Mahtava esitys siitä, miten asioihin voi vaikuttaa ja unelmia saavuttaa asenteella, kovalla tahdolla ja uskomalla mahdottomaan (ja toki kovalla työllä!). Hyvä muistutus myös siitä, miten yhden henkilön asenne ja fiilis vaikuttaa koko huoneen energiaan. Voin kyllä suositella Johannesta jokaiselle yritykselle tai tiimille, joka haluaa nostaa henkilöstönsä fiilistä ja yhteishenkeä.”

Pohjoisranta BCW oli tilannut multa inspiroivan syyskauden kick off -setin yllätyksenä työntekijöilleen. Puheeni toivottiin tuovan lisää energiaa ja motivaatiota uuden kauden haasteisiin. Mikä oliskaan ollut parempi aika ja paikka yllättää porukka, kuin perjantai-iltapäivänä TFW STADI:n vihreellä nurtsilla keltaisten seinien ympäröimänä!

Aloitettiin tän päivän setti yhdessä harjoittelemalla kaverin kannustamista. Parin energisen lämmittelykierroksen jälkeen saatiin hymyt kaikkien huulille ja luotua innostunut ilmapiiri. Sen perään olikin hyvä kertoa pari tositarinaa asenteen ja “oman jengin” merkityksestä omilta nuoruusvuosiltani. Monestakaan tiukasta paikasta en olis itse selvinnyt ilman oman breikkijengin tai perheen tukea. Nää esimerkit on helppo rinnastaa myös duunikaverien tukemiseen ja auttamiseen töissä.

Aina ei ole itsestäänselvyys, että työpaikalla kaikki viihtyvät ja ottavat toisensa huomioon. Joskus saattaa olla vaikea nähdä miten omalla toiminnalla voi vaikuttaa yhteisen ilmapiirin parantamiseen. Tämän vuoksi onkin tärkeää virittää itsensä kuntoon joka aamu ennen töihin lähtöä, että jaksaa kannustaa ja olla hyvä tyyppi muille myös vaikeina hetkinä. Meidän mieli on instrumenttimme ja me ollaan itse vastuussa sen toimivuudesta. Eihän kukaan ammattiaan arvostava kitaristikaan lähde keikalle skeba kainalossa ilman, että on tarkistanut sen olevan vireessä!

Kiitos Pohjoisranta BCW energisestä heittäytymisestä ja inspiroivasta viikonlopun aloituksesta! Saavutettiin yhdessä niin timanttinen vire, että tästä on kaikkien hyvä jatkaa kohti syksyn haasteita!

Lue myös muita referenssicaseja

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli...
Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa....
Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ringettemaajoukkue valmistautui parhaillaan MM-kisoihin. Asetin puheeni tavoitteeksi hioa joukkueen itseluottamus, yhteishenki ja asenne...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.