Referenssit

Keynote -puhe Suomen Olympia- ja Paralympiajoukkueille

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Olympiakomitea
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen puhe oli toimiva kokonaisuus, joka sopi ohjelmaamme nostattamaan Tokioon tähtäävän Olympia- ja Paralympiajoukkueen henkeä. Hän haastoi meitä erityisesti haastamaan omaa ajatteluamme ja sitä ”mikä on hyvä mulle”. Joukkue näytti myös tykkäävän ja jaksoivat hyvin olla mukana, vaikka takana oli pitkä päivä. Osallistava puhe (huudot, kannustus ja taputukset yhdessä) toimi meille hienosti!

Tämän päivän kolmas puhekeikka ja vielä virtaa riittää! Sain kunnian käydä sparraamassa Suomen Olympiakomitean jengiä Scandic Park Helsingin tiloissa. Tupa oli täynnä Tokion kisoihin valmistautuvia valmentajia sekä kaikenikäisiä olympia- ja paralympiaurheilijoita. Heillä oli alla kahden päivän mittaiset koulutus- ja ryhmäytymispäivät. Iltapäivän viimeinen tunti oli käynnistymässä eli hieman turnausväsymystä oli ilmoilla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun räjäytin energiset luentosetit käyntiin.

Kerroin urheilijoille pari tarinaa omalta kisauraltani ja siitä mikä merkitys oman breikkijengini tuella on mulle ollut. Eikä vain pelkästään kisatilanteissa, vaan ihan jokapäiväisessä elämässä. Joukkuekavereita sparraamalla ja kannustamalla rakennetaan luottamusta oman tiimin kesken, joka on yksi menestyksen avaintekijöistä.

Rakkaus, vapaus ja ilo on asioita, joilla on myös suuri merkitys menestymisen kannalta. Niin urheilussa, kuin elämässä muutenkin. On tärkeää muistaa varata aikaa niiden asioiden tekemiseen, joista aidosti nauttii ja olla läsnä läheisilleen arjen pyörteiden keskellä. Muuten käy helposti niin, että elämästä tulee pelkkää suorittamista ja hampaat irvessä vääntämistä. Kun oppii löytämään ne itselleen toimivat keinot treenata, kisata ja palautua saa myös vapauden valita itse mistä palikoista arkensa rakentaa.

Kiitos kaikille, että jaksoitte jäädä kuuntelemaan vielä mun puheenvuoron pitkän päivän päätteeksi! Kiitos myös hienosta Olympiajoukkueen liivistä, jonka sain! Tsemppiä Tokion kisoihin ja iloa treeneihin!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.