Referenssit

Keynote -puhe Suomen Olympia- ja Paralympiajoukkueille

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Olympiakomitea
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen puhe oli toimiva kokonaisuus, joka sopi ohjelmaamme nostattamaan Tokioon tähtäävän Olympia- ja Paralympiajoukkueen henkeä. Hän haastoi meitä erityisesti haastamaan omaa ajatteluamme ja sitä ”mikä on hyvä mulle”. Joukkue näytti myös tykkäävän ja jaksoivat hyvin olla mukana, vaikka takana oli pitkä päivä. Osallistava puhe (huudot, kannustus ja taputukset yhdessä) toimi meille hienosti!

Tämän päivän kolmas puhekeikka ja vielä virtaa riittää! Sain kunnian käydä sparraamassa Suomen Olympiakomitean jengiä Scandic Park Helsingin tiloissa. Tupa oli täynnä Tokion kisoihin valmistautuvia valmentajia sekä kaikenikäisiä olympia- ja paralympiaurheilijoita. Heillä oli alla kahden päivän mittaiset koulutus- ja ryhmäytymispäivät. Iltapäivän viimeinen tunti oli käynnistymässä eli hieman turnausväsymystä oli ilmoilla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun räjäytin energiset luentosetit käyntiin.

Kerroin urheilijoille pari tarinaa omalta kisauraltani ja siitä mikä merkitys oman breikkijengini tuella on mulle ollut. Eikä vain pelkästään kisatilanteissa, vaan ihan jokapäiväisessä elämässä. Joukkuekavereita sparraamalla ja kannustamalla rakennetaan luottamusta oman tiimin kesken, joka on yksi menestyksen avaintekijöistä.

Rakkaus, vapaus ja ilo on asioita, joilla on myös suuri merkitys menestymisen kannalta. Niin urheilussa, kuin elämässä muutenkin. On tärkeää muistaa varata aikaa niiden asioiden tekemiseen, joista aidosti nauttii ja olla läsnä läheisilleen arjen pyörteiden keskellä. Muuten käy helposti niin, että elämästä tulee pelkkää suorittamista ja hampaat irvessä vääntämistä. Kun oppii löytämään ne itselleen toimivat keinot treenata, kisata ja palautua saa myös vapauden valita itse mistä palikoista arkensa rakentaa.

Kiitos kaikille, että jaksoitte jäädä kuuntelemaan vielä mun puheenvuoron pitkän päivän päätteeksi! Kiitos myös hienosta Olympiajoukkueen liivistä, jonka sain! Tsemppiä Tokion kisoihin ja iloa treeneihin!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.