Referenssit

Keynote -puhe Suomen Olympia- ja Paralympiajoukkueille

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Olympiakomitea
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen puhe oli toimiva kokonaisuus, joka sopi ohjelmaamme nostattamaan Tokioon tähtäävän Olympia- ja Paralympiajoukkueen henkeä. Hän haastoi meitä erityisesti haastamaan omaa ajatteluamme ja sitä ”mikä on hyvä mulle”. Joukkue näytti myös tykkäävän ja jaksoivat hyvin olla mukana, vaikka takana oli pitkä päivä. Osallistava puhe (huudot, kannustus ja taputukset yhdessä) toimi meille hienosti!

Tämän päivän kolmas puhekeikka ja vielä virtaa riittää! Sain kunnian käydä sparraamassa Suomen Olympiakomitean jengiä Scandic Park Helsingin tiloissa. Tupa oli täynnä Tokion kisoihin valmistautuvia valmentajia sekä kaikenikäisiä olympia- ja paralympiaurheilijoita. Heillä oli alla kahden päivän mittaiset koulutus- ja ryhmäytymispäivät. Iltapäivän viimeinen tunti oli käynnistymässä eli hieman turnausväsymystä oli ilmoilla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun räjäytin energiset luentosetit käyntiin.

Kerroin urheilijoille pari tarinaa omalta kisauraltani ja siitä mikä merkitys oman breikkijengini tuella on mulle ollut. Eikä vain pelkästään kisatilanteissa, vaan ihan jokapäiväisessä elämässä. Joukkuekavereita sparraamalla ja kannustamalla rakennetaan luottamusta oman tiimin kesken, joka on yksi menestyksen avaintekijöistä.

Rakkaus, vapaus ja ilo on asioita, joilla on myös suuri merkitys menestymisen kannalta. Niin urheilussa, kuin elämässä muutenkin. On tärkeää muistaa varata aikaa niiden asioiden tekemiseen, joista aidosti nauttii ja olla läsnä läheisilleen arjen pyörteiden keskellä. Muuten käy helposti niin, että elämästä tulee pelkkää suorittamista ja hampaat irvessä vääntämistä. Kun oppii löytämään ne itselleen toimivat keinot treenata, kisata ja palautua saa myös vapauden valita itse mistä palikoista arkensa rakentaa.

Kiitos kaikille, että jaksoitte jäädä kuuntelemaan vielä mun puheenvuoron pitkän päivän päätteeksi! Kiitos myös hienosta Olympiajoukkueen liivistä, jonka sain! Tsemppiä Tokion kisoihin ja iloa treeneihin!

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.