Referenssit

Kansainvälistymisen haltuunotto firman sisällä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Taaleri Oyj
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
”Johannes sytytti koko salin energisellä ja inspiroivalla esityksellään. Hänen oma stoorinsa on huikea ja hänen oppinsa sopivat mille tahansa yritykselle. Häntä voi varauksetta suositella inspiroimaan koko henkilöstöä.”

Helteinen perjantaipäivä ja kesäkuinen Helsinki antoi parastaan. Hiki valui norona selkää pitkin jo kävellessäni puhekeikalle. Paikalle päästyäni nihkeä olo unohtui samantien ja fiilikset nousivat kattoon, kun pääsin puhumaan Taalerin työntekijöille aiheesta ”miten vastata kansainvälistymisen haasteisiin”.

Eli miten siis vallataan maailmanmarkkinat alati kasvavana suomalaisena yrityksenä? No sehän tapahtuu tietysti toimivalla ja energisellä tiimillä, yhteistyössä kaikkien organisaation jäsenten kanssa. Ja se miten koko tiimi saadaan viritettyä huippuunsa perustuu siihen, että jokainen tiimin jäsen on ensin hyvässä kunnossa itse. Kävimme yhdessä läpi erilaisia tapoja miten virittää itsensä oikein, jotta lopputulos olisi mahdollisimman energinen joka päivä. Yhteistyökin on paljon helpompaa, kun jokainen saapuu aamulla virkeänä töihin ja omalla positiivisella asenteellaan auttaa muita onnistumaan tehtävissään. Näin luodaan luottamusta ja oikeanlaista kannustavaa kulttuuria työpaikalle, jonka avulla jaksetaan painaa hommia ja ottaa haltuun ne kaikkein isoimmatkin haasteet.

Ilo ja asenne näkyi ja kuului tästä porukasta kauas eikä kenellekään jäänyt epäselväksi millaisella energialla lähdettiin viikonlopun viettoon! Kiitos Taalerin jengi aivan mielettömästä meiningistä!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.