Referenssit

Ilon säilyttäminen yrittäjyydessä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Varsinais-Suomen Yrittäjät
Palvelu: Motivaatiopuhe

Mua oli pyydetty puhumaan Varsinais-Suomen Yrittäjien luottamushenkilöristeilylle sunnuntaina 20.1. Matkaan lähdettiin Viking Amorella ja takaisin risteiltiin Vikin Gracella. Merellä oli upea aurinkoinen keli ja mukana mahtava porukka, siispä aivan erinomainen tapa viettää sunnuntaita!

Pidin motivaatiopuheen noin 120:lle varsinaissuomalaiselle yrittäjälle, aiheena lyhyesti ja ytimekkäästi ilo. Käytiin läpi, kuinka säilyttää ilo yrittäjyydessä, vaikka töitä ja tekemistä on paljon. Kerroin konkreettisia keinoja jaksamiseen ja pohdittiin yrittäjän oman asenteen merkitystä. Työ syö kaiken ajan, vain jos sen antaa tehdä niin, joten ajanhallinta on erityisen tärkeää. Ilon voi säilyttää myös olemalla rohkea – kokeile tai tee jotain sellaista, mitä kukaan ei ole koskaan ennen tehnyt!

Kolme vinkkiä yrittäjälle:

  1. Älä ole yrityksesi orja vaan johtaja. Uskalla ulkoistaa ne asiat, jotka eivät ole omaa osaamisaluettasi ja jotka syövät aikaa rahaa taloon tuovista töistä.
  2. Sijoita aikaasi myös elämään yrittämisen ulkopuolella. Perhe, ystävät ja harrastukset antavat energiaa yrittämiseen ja hyvää vastapainoa duunijutuille.
  3. Usko itseesi! Meidän suomalaisten perisynti on vähätellä itseämme. Yrittäjyydessä onnistuminen vaatii kuitenkin 100 % luottamusta omaan tekemiseen. Älä anna muille etumatkaa vähättelemällä itseäsi julkisissa tilaisuuksissa tai oman pääsi sisällä.

Kuulijat olivat todella messissä ja innoissaan, supersunnuntai takana. Kiitos Varsinais-Suomen Yrittäjät!

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.