Referenssit

Iloa, uskoa ja hyvää fiilistä Padasjoella!

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Voith Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Johannes toi upeasti esille kuinka vastoinkäymisistä ja toisten ihmisten ennakkoluuloista huolimatta elämässä pärjää uskomalla omaan itseen, luottamalla lähimpiin ystäviin ja työkavereihin ja tekemällä unelmiensa eteen pitkäjänteisesti työtä. Esitys oli herättävä, pysäyttävä ja innostavan positiivinen. Olimme erityisen tyytyväisiä siihen, kuinka hän pystyi pitkän kokouspäivän päätteeksi herättämään dynaamisuudellaan koko firman ja hänen esityksestään on puhuttu edelleen vielä päiviä tapahtuman jälkeen. Toivomme Johanneksen pääsevän käymään vielä luonamme uudelleen toisessa yksikössämme. Suosittelen Johannesta lämpimästi myös muille yhteistyökumppaneillemme.”

Aurinkoinen kesäkuinen maanantai Padasjoella. Mut on tilattu puhekeikalle Voith Paper Oy:n kesäpäiville. Pitkän ajomatkan päätteeksi pääsen fiilistelemään kaunista Suomen luontoa laiturin nokassa Kiuasniemen järvimaisemissa ja lataamaan akkuja puhetta varten. Päivä on lämmin ja luonto ympärilläni uskomattoman kaunis, joten ei kyllä parempaa ympäristöä voisi puhekeikalleen toivoa!

Mun on toivottu puhuvan tällä kertaa siitä, miten säilyttää ilo, hyvä fiilis ja usko omaan tekemiseen myös muutosten keskellä, sillä paperiteollisuus on Suomessa iso ja jatkuvasti muuttuva bisnes. Kuten liikemaailmassa muutenkin, aina ei voida etukäteen ennustaa mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan, mutta silti pitää jatkuvasti pysyä mukana muutoksessa. Tällöin oman alan tunteminen ja omiin kykyihin luottaminen on todella tärkeää! Pohdimme yhdessä sitä, miten saadaan säilytettyä usko ja luotto omaan tekemiseen myös tiukan paikan tullen. Havainnolistin omien esimerkkieni avulla, miten tällainen innostunut asenne omaa duuniaan kohtaan on helppo omaksua osaksi arkea.

Olipa ala mikä hyvänsä, niin silloin, kun olet valmis jatkuvasti opettelemaan uutta ja olet aidosti kiinnostunut omasta alastasi, hommat rullaavat eteenpäin jouhevasti ja näin saadaan aikaan onnistumisia, jotka puolestaan tuottavat kaikille hyvää fiilistä ja iloa.

Oli mahtava nähdä, miten porukka heittäytyi mukaan ja yhdessä saimme aikaan todella energisen setin, josta ammentaa iloa työpäiviin jatkossakin!

Kiitos Voith Oy, oli kerrassaan timanttinen päivä teidän kanssanne!

 

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.