Referenssit

Iloa, uskoa ja hyvää fiilistä Padasjoella!

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Voith Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Johannes toi upeasti esille kuinka vastoinkäymisistä ja toisten ihmisten ennakkoluuloista huolimatta elämässä pärjää uskomalla omaan itseen, luottamalla lähimpiin ystäviin ja työkavereihin ja tekemällä unelmiensa eteen pitkäjänteisesti työtä. Esitys oli herättävä, pysäyttävä ja innostavan positiivinen. Olimme erityisen tyytyväisiä siihen, kuinka hän pystyi pitkän kokouspäivän päätteeksi herättämään dynaamisuudellaan koko firman ja hänen esityksestään on puhuttu edelleen vielä päiviä tapahtuman jälkeen. Toivomme Johanneksen pääsevän käymään vielä luonamme uudelleen toisessa yksikössämme. Suosittelen Johannesta lämpimästi myös muille yhteistyökumppaneillemme.”

Aurinkoinen kesäkuinen maanantai Padasjoella. Mut on tilattu puhekeikalle Voith Paper Oy:n kesäpäiville. Pitkän ajomatkan päätteeksi pääsen fiilistelemään kaunista Suomen luontoa laiturin nokassa Kiuasniemen järvimaisemissa ja lataamaan akkuja puhetta varten. Päivä on lämmin ja luonto ympärilläni uskomattoman kaunis, joten ei kyllä parempaa ympäristöä voisi puhekeikalleen toivoa!

Mun on toivottu puhuvan tällä kertaa siitä, miten säilyttää ilo, hyvä fiilis ja usko omaan tekemiseen myös muutosten keskellä, sillä paperiteollisuus on Suomessa iso ja jatkuvasti muuttuva bisnes. Kuten liikemaailmassa muutenkin, aina ei voida etukäteen ennustaa mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan, mutta silti pitää jatkuvasti pysyä mukana muutoksessa. Tällöin oman alan tunteminen ja omiin kykyihin luottaminen on todella tärkeää! Pohdimme yhdessä sitä, miten saadaan säilytettyä usko ja luotto omaan tekemiseen myös tiukan paikan tullen. Havainnolistin omien esimerkkieni avulla, miten tällainen innostunut asenne omaa duuniaan kohtaan on helppo omaksua osaksi arkea.

Olipa ala mikä hyvänsä, niin silloin, kun olet valmis jatkuvasti opettelemaan uutta ja olet aidosti kiinnostunut omasta alastasi, hommat rullaavat eteenpäin jouhevasti ja näin saadaan aikaan onnistumisia, jotka puolestaan tuottavat kaikille hyvää fiilistä ja iloa.

Oli mahtava nähdä, miten porukka heittäytyi mukaan ja yhdessä saimme aikaan todella energisen setin, josta ammentaa iloa työpäiviin jatkossakin!

Kiitos Voith Oy, oli kerrassaan timanttinen päivä teidän kanssanne!

 

Lue myös muita referenssicaseja

LinkedIn Afterwork Helsingissä

LinkedIn Afterwork Helsingissä

Olipahan mahtavaa päästä koronakevään jälkeen verkostoitumaan ja näkemään uusia tyyppejä LinkedInin afterwork tapahtumassa Jätkäsaaren Hotelli Clarionissa. Verkostoitumisen lisäksi meikäläisen tehtävänä oli vetästä puhe sekä treenit jengille. Paikalla oli nelisenkymmentä oman alansa ammattilaista ja meininki oli

Lue lisää
Aamuenergiaa ja motivaatiota Cramon jengille

Aamuenergiaa ja motivaatiota Cramon jengille

Lokakuinen perjantai lähti käyntiin aamuisella puhekeikalla Vantaalla. Oma vire oli kohdallaan ja syksyisessä aamussa auringonpaiste sekä ruska nostattivat hymyä entisestään. Perille päästyäni vastassa oli vajaan 10 hengen äijäporukka, joka koostui Cramon vastuuhenkilöistä. Paikalle tullessani aistin

Lue lisää
The Folks Hotel

The Folks Hotel

PELIKIRJA KUNTOON Keskiviikko aamu starttasi The Folks Hotel Konepajalla Helsingissä, työntekijöille suunnatulla motivaatiopuheella. Rutinoituneena puhujana pystyn aistimaan työyhteisön positiivisuuden tai vastaavasti kielteisen jännitteen heti ryhmän kohdatessa, tässä porukassa vallitsee rento ja hauska ilmapiiri. Monet työntekijöistä

Lue lisää
Ensimmäinen koulupäivä – motivaatiopuhe alakoululaisille

Ensimmäinen koulupäivä – motivaatiopuhe alakoululaisille

Eilen oli aika nasta puhekeikka Viherlaakson alakoululla. Oli todella liikuttavaa nähdä vanhemmat saattamassa eppuluokkalaisia kouluun ihan ensimmäistä kertaa. Irtipäästämisen tuska oli käsinkosketeltavaa. Vanhemmat itki, lapset itki, mun assari itki, mä itkin ja kaikki itki. Itkettiin

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.