Referenssit

Iloa, uskoa ja hyvää fiilistä Padasjoella!

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Voith Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Johannes toi upeasti esille kuinka vastoinkäymisistä ja toisten ihmisten ennakkoluuloista huolimatta elämässä pärjää uskomalla omaan itseen, luottamalla lähimpiin ystäviin ja työkavereihin ja tekemällä unelmiensa eteen pitkäjänteisesti työtä. Esitys oli herättävä, pysäyttävä ja innostavan positiivinen. Olimme erityisen tyytyväisiä siihen, kuinka hän pystyi pitkän kokouspäivän päätteeksi herättämään dynaamisuudellaan koko firman ja hänen esityksestään on puhuttu edelleen vielä päiviä tapahtuman jälkeen. Toivomme Johanneksen pääsevän käymään vielä luonamme uudelleen toisessa yksikössämme. Suosittelen Johannesta lämpimästi myös muille yhteistyökumppaneillemme.”

Aurinkoinen kesäkuinen maanantai Padasjoella. Mut on tilattu puhekeikalle Voith Paper Oy:n kesäpäiville. Pitkän ajomatkan päätteeksi pääsen fiilistelemään kaunista Suomen luontoa laiturin nokassa Kiuasniemen järvimaisemissa ja lataamaan akkuja puhetta varten. Päivä on lämmin ja luonto ympärilläni uskomattoman kaunis, joten ei kyllä parempaa ympäristöä voisi puhekeikalleen toivoa!

Mun on toivottu puhuvan tällä kertaa siitä, miten säilyttää ilo, hyvä fiilis ja usko omaan tekemiseen myös muutosten keskellä, sillä paperiteollisuus on Suomessa iso ja jatkuvasti muuttuva bisnes. Kuten liikemaailmassa muutenkin, aina ei voida etukäteen ennustaa mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan, mutta silti pitää jatkuvasti pysyä mukana muutoksessa. Tällöin oman alan tunteminen ja omiin kykyihin luottaminen on todella tärkeää! Pohdimme yhdessä sitä, miten saadaan säilytettyä usko ja luotto omaan tekemiseen myös tiukan paikan tullen. Havainnolistin omien esimerkkieni avulla, miten tällainen innostunut asenne omaa duuniaan kohtaan on helppo omaksua osaksi arkea.

Olipa ala mikä hyvänsä, niin silloin, kun olet valmis jatkuvasti opettelemaan uutta ja olet aidosti kiinnostunut omasta alastasi, hommat rullaavat eteenpäin jouhevasti ja näin saadaan aikaan onnistumisia, jotka puolestaan tuottavat kaikille hyvää fiilistä ja iloa.

Oli mahtava nähdä, miten porukka heittäytyi mukaan ja yhdessä saimme aikaan todella energisen setin, josta ammentaa iloa työpäiviin jatkossakin!

Kiitos Voith Oy, oli kerrassaan timanttinen päivä teidän kanssanne!

 

Lue myös muita referenssicaseja

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli...
Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa....
Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ringettemaajoukkue valmistautui parhaillaan MM-kisoihin. Asetin puheeni tavoitteeksi hioa joukkueen itseluottamus, yhteishenki ja asenne...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.