Referenssit

Hyvä tiimihenki takaa parempaa tulosta

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: OP Financial Group
Palvelu: Motivaatiopuheet

Aamulla oltiin Turussa ja iltapäivällä takas Helsingissä. Kolmen puhekeikan päivä jatkui Scandin Park Helsingin tunnelmallisesti valaistussa auditoriossa, jossa mua odotti parisataa OP Henkivakuutuksen kick off -päivien osallistujaa. Oon ottanut yhdeksi elämäntehtäväkseni sen, että saan kaikki suomalaiset ihmiset vastaamaan ”ei vois paremmin mennä”, kun heiltä kysytään miten menee. Ja nyt olin valmis opettamaan tuon asenteen tällekin porukalle!

Pankki- ja vakuutusmaailmassa paine tuloksen tekemisestä on kovaa. Siksi yleinen ilmapiiri työpaikalla saattaa helposti kääntyä kireän puolelle. Jokainen työyhteisön jäsen voi kuitenkin omalla asenteellaan luoda duunissa hyvää fiilistä. Kun kommunikaatio kaikkien välillä toimii, saadaan henkilökunta puhaltamaan yhteen hiileen ja syntyy myös parempaa tulosta.

Puhuttiin vähän myös siitä mitä muuta elämään kannattaa mahduttaa, kuin duuni. Nykyään on liian helppo ajautua ”uraputkeen” ja unohtaa mitkä muut asiat elämässä on tärkeitä. Pohdittiin yhdessä mistä löytää iloa, energiaa ja merkitystä elämäänsä työn ulkopuolella. Kun saa arjessa asiat rullaamaan ja itsellä on hyvä olla, näkyy se myös duunipaikalla.

Kiitos OP:n jengi energisestä ja innostuneesta heittäytymisestä! Teidän porukan yhteishenki on jo nyt sitä luokkaa, että jatkossakaan ei vois paremmin mennä!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.