Referenssit

Hyvä tiimihenki takaa parempaa tulosta

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: OP Financial Group
Palvelu: Motivaatiopuheet

Aamulla oltiin Turussa ja iltapäivällä takas Helsingissä. Kolmen puhekeikan päivä jatkui Scandin Park Helsingin tunnelmallisesti valaistussa auditoriossa, jossa mua odotti parisataa OP Henkivakuutuksen kick off -päivien osallistujaa. Oon ottanut yhdeksi elämäntehtäväkseni sen, että saan kaikki suomalaiset ihmiset vastaamaan ”ei vois paremmin mennä”, kun heiltä kysytään miten menee. Ja nyt olin valmis opettamaan tuon asenteen tällekin porukalle!

Pankki- ja vakuutusmaailmassa paine tuloksen tekemisestä on kovaa. Siksi yleinen ilmapiiri työpaikalla saattaa helposti kääntyä kireän puolelle. Jokainen työyhteisön jäsen voi kuitenkin omalla asenteellaan luoda duunissa hyvää fiilistä. Kun kommunikaatio kaikkien välillä toimii, saadaan henkilökunta puhaltamaan yhteen hiileen ja syntyy myös parempaa tulosta.

Puhuttiin vähän myös siitä mitä muuta elämään kannattaa mahduttaa, kuin duuni. Nykyään on liian helppo ajautua ”uraputkeen” ja unohtaa mitkä muut asiat elämässä on tärkeitä. Pohdittiin yhdessä mistä löytää iloa, energiaa ja merkitystä elämäänsä työn ulkopuolella. Kun saa arjessa asiat rullaamaan ja itsellä on hyvä olla, näkyy se myös duunipaikalla.

Kiitos OP:n jengi energisestä ja innostuneesta heittäytymisestä! Teidän porukan yhteishenki on jo nyt sitä luokkaa, että jatkossakaan ei vois paremmin mennä!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.