Referenssit

Höntsä -silta eteenpäin! -hanke

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Höntsä -silta eteenpäin! -hanke
Palvelu: Motivaatiopuheet

Tavoitteet

1. Matalankynnyksen harrastaminen
2. Nuorten osallisuus ja osallistaminen
3. Yhteisöllisyyden lisääminen

Höntsä -silta eteenpäin! hankkeen tärkein tavoite on varmistaa 16 – 25 vuotiaille nuorille iloa pursuavaa, osaamisesta riippumatonta ja kaikille avointa matalan kynnyksen liikuntaa arjen toimintaympäristöissä.

Mun oli kunnia olla puhumassa hankkeen päätösseminaarissa 27.1.2021 yhdessä teatteriohjaaja ja dramaturgi Satu Linnapuomen, sekä Suomen koripallomaajoukkue Susijengin päävalmentajan Henrik Dettmann kanssa.

Puheessani painotin innostamisen ja uusien taitojen oppimisesta syntyvän onnistumiskokemuksen merkitystä höntsäillessä. Pienten säännöllisten onnistumisten myötä laji- ja liikuntataitojen ohella harrastustoiminnassa kehittyy erityisesti sosiaalinen rohkeus osallistua tiimin tai jengin peliin ja päätöksentekoon. Nämä ovat äärimmäisen tärkeitä taitoja työelämässä.

Linjoilla oli useita satoja Höntsä-hankkeessa mukana olleita opettajia, valmentajia, ohjaajia ja opiskelijoita ympäri Suomea. Oli upeaa olla mukana jakamassa osaamistani ja luomassa kulttuuria, missä jokaiselle pyritään tarjoamaan mahdollisuus mielekkääseen harrastamiseen. Henkka Dettmanin sajoja lainaten ”Hyvinvointivaltiossa harrastaminen on jokaisen oikeus”.

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.