Referenssit

Hatsolo liekitti Salesforcen Basecamp tapahtumassa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Salesforce
Palvelu: Motivaatiopuheet, työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Eilisen #SalesforceBasecamp:in kruunasi Johannes ”Hatsolo” Hattunen kertomalla elävin esimerkein asenteen, terveen itsevarmuuden ja ilon tärkeydestä kaikissa liiketoiminnan ja elämän laatuun liittyvissä asioissa. Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti kesää!”

How is this even possible in Finland?

Yllä oleva lausahdus oli eka kommentti kun astuin lavalta alas kello 9.20 aamulla Salesforcen Basecamp tapahtumassa. Olin juuri räjäyttänyt telakkahallin katon irti ja laittanut vajaa 900 IT-konsulttia ja myyjää tanssimaan railakkaasti Bruno Marsin tahtiin. Oltiin sovittu Salesforcen kanssa, että vedän päivän aikana kaksi erilaista settiä. Yhden energisen nostatuksen heti tilaisuuden alkuun ja innostavan motivaatiopuheen päivän päätteeksi.

Tärkeä tehtävä

Moni vierastaa pelkkää hypettäjän roolia, mutta mä koen sen erittäin tärkeäksi tehtäväksi. Kun yleisö herätetään heti aamusta energialla ja ilolla antaa se tapahtumalle heti positiivisen suunnan. Lisäksi innostuneen ja hymyilevän yleisön eteen on myös seuraavien puhujien helppo hypätä. Päätin päivän inspiroivalla puheella siitä miten positiivisen asenteen ja terveen itsevarmuuden avulla lisätään iloa työssä ja arjessa sekä saadaan ihmeitä aikaan. Iso kiitos Salesforce ja Basecamp mahtavasta päivästä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin otetaan homma haltuun!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.