Referenssit

Esimiesten koulutuspäivä Mehiläiselle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Mehiläinen
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät

Torstaina 10.10. oli jälleen yksi kolmen puhekeikan päivä ja ajelin viimeiselle keikalleni Vantaan Hämeenkylän kartanolle hymyssä suin. Päivän aiemmat keikat oli sujuneet aivan timanttisesti, mistä sainkin vain lisää ”vettä myllyyni” ja olin valmiina sparraamaan Mehiläisen jengiä heidän koulutuspäivillään!

Mun puheeni oli päivän viimeinen ja sen tavoite oli nostattaa kuulijoiden yhteishenkeä entisestään sekä motivaatiota toimia roolissaan esimiehinä. Käytiin yhdessä läpi muutamia konkreettisia steppejä, miten saada työntekijät tekemään saumattomasti töitä yhdessä. Nykypäivän hektisyyden keskellä läsnäolon merkitys kasvaa jatkuvasti ja siksi kannattaakin lähteä liikkeelle ihan perusjutuista – eli näistä neljästä seikasta:

1. Ilmesty paikalle
2. Tee parhaasi
3. Ole hyvä tyyppi

4. Hymyile

Toimivassa työyhteisössä tärkeää on se, että kaikki tietävät olevansa tärkeä osa tiimiä. Esimiehen tehtävä on löytää jokaiselle tiimin jäsenelle sopivat roolit ja ennen kaikkea kertoa heille mitä heiltä odotetaan ja miksi. Kun kaikki tietävät oman tehtävänsä, saadaan aikaan hyvä vuorovaikutus ja päästään lopulta parempaan tulokseen. Ja mikä tärkeintä – saadaan luotua hyvä työntekijäkokemus.

Puheen tavoitteena oli ladata jengiin lisää energiaa ja motivaatiota, jotta he jaksavat johtaa tiimejään hymyssä suin. Tavoite saavutettiin yhdessä koko porukalla ja puheen lopussa kaikkien kasvoilla komeilikin leveä hymy. Niin kuulijoiden, kuin meikäläisenkin.

Kiitos Mehiläinen aivan mahtavasta iltapäivästä!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.