Referenssit

Esimiesten koulutuspäivä Mehiläiselle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Mehiläinen
Palvelu: Motivaatiopuheet, Koulutuspäivät

Torstaina 10.10. oli jälleen yksi kolmen puhekeikan päivä ja ajelin viimeiselle keikalleni Vantaan Hämeenkylän kartanolle hymyssä suin. Päivän aiemmat keikat oli sujuneet aivan timanttisesti, mistä sainkin vain lisää ”vettä myllyyni” ja olin valmiina sparraamaan Mehiläisen jengiä heidän koulutuspäivillään!

Mun puheeni oli päivän viimeinen ja sen tavoite oli nostattaa kuulijoiden yhteishenkeä entisestään sekä motivaatiota toimia roolissaan esimiehinä. Käytiin yhdessä läpi muutamia konkreettisia steppejä, miten saada työntekijät tekemään saumattomasti töitä yhdessä. Nykypäivän hektisyyden keskellä läsnäolon merkitys kasvaa jatkuvasti ja siksi kannattaakin lähteä liikkeelle ihan perusjutuista – eli näistä neljästä seikasta:

1. Ilmesty paikalle
2. Tee parhaasi
3. Ole hyvä tyyppi

4. Hymyile

Toimivassa työyhteisössä tärkeää on se, että kaikki tietävät olevansa tärkeä osa tiimiä. Esimiehen tehtävä on löytää jokaiselle tiimin jäsenelle sopivat roolit ja ennen kaikkea kertoa heille mitä heiltä odotetaan ja miksi. Kun kaikki tietävät oman tehtävänsä, saadaan aikaan hyvä vuorovaikutus ja päästään lopulta parempaan tulokseen. Ja mikä tärkeintä – saadaan luotua hyvä työntekijäkokemus.

Puheen tavoitteena oli ladata jengiin lisää energiaa ja motivaatiota, jotta he jaksavat johtaa tiimejään hymyssä suin. Tavoite saavutettiin yhdessä koko porukalla ja puheen lopussa kaikkien kasvoilla komeilikin leveä hymy. Niin kuulijoiden, kuin meikäläisenkin.

Kiitos Mehiläinen aivan mahtavasta iltapäivästä!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.