Referenssit

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen asianajajaliitto, Nuorten päivät
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Kun Hatsolo aloitti esityksensä, oli pakko pyytää teknikkoa säätämään äänentoistoa pienemmälle. Räjähtävä energia kuului, näkyi ja tuntui varmasti viimeisellä penkkirivillä asti. Hatsolo on mukaansatempaava persoona, jonka puheenvuoro ylitti odotuksemme. Esityksessä oli taitavasti rakennettu draaman kaari, ja moni pyyhki sen jälkeen silmäkulmiaan. Napakymppi siis! Voin suositella häntä lämpimästi mihin tahansa tilaisuuksiin, johon kaivataan herättelevää puheenvuoroa ilon ja asenteen merkityksestä omaan työhön.

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa. Käsiteltiin myös sellaista tärkeää taitoa, kuin itsensä johtaminen.

Nykyään työelämässä on jostain syystä coolia se, että pusketaan itseään äärirajoille jatkuvasti ja painetaan duunia vaikka läpi yön. Etenkin nuorena uran luominen saattaa helposti tapahtua oman hyvinvoinnin kustannuksella. Halusin muistuttaa näitä nuoria tulevaisuuden staroja siitä, miten itseään voi johtaa fiksusti myös kiireen keskellä palamatta loppuun jo alkumetreillä. Niiden asioiden ei tarvitse aina löytyä influencerien Insta-feedistä tai muiden gurujen oppaista. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mikä on pitkällä tähtäimellä hyvä itselle ja mitkä asiat tukee just sitä sun omaa hyvinvointia arjen kiireiden keskellä.

Tää aamupäivä oli hyvä muistutus mulle itsellekin siitä kuinka pitkälle on omalla työuralla tultu, vaikka vuosia vielä onkin enemmän edessä. Omallakin kohdalla asenne ja itsensä johtaminen on kehittynyt vuosien varrella ja on mahtavaa, että saan nyt jakaa omia kokemuksia eteenpäin muille. Sain suuren määrän lisää inspiraatiota tän päivän keikasta, kun näin miten suuri potentiaali ja into näissä nuorissa piilee. Vaatii joskus vain hieman ulkopuolisen ravistelua tuoda se esiin.

Kiitos Suomen Asianjajajaliitto ja Nuorten päivät! Oli ilo ja kunnia saada käydä innostamassa teitä! Toivottavasti ens vuonna nähdään taas.

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.