Referenssit

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen asianajajaliitto, Nuorten päivät
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Kun Hatsolo aloitti esityksensä, oli pakko pyytää teknikkoa säätämään äänentoistoa pienemmälle. Räjähtävä energia kuului, näkyi ja tuntui varmasti viimeisellä penkkirivillä asti. Hatsolo on mukaansatempaava persoona, jonka puheenvuoro ylitti odotuksemme. Esityksessä oli taitavasti rakennettu draaman kaari, ja moni pyyhki sen jälkeen silmäkulmiaan. Napakymppi siis! Voin suositella häntä lämpimästi mihin tahansa tilaisuuksiin, johon kaivataan herättelevää puheenvuoroa ilon ja asenteen merkityksestä omaan työhön.

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa. Käsiteltiin myös sellaista tärkeää taitoa, kuin itsensä johtaminen.

Nykyään työelämässä on jostain syystä coolia se, että pusketaan itseään äärirajoille jatkuvasti ja painetaan duunia vaikka läpi yön. Etenkin nuorena uran luominen saattaa helposti tapahtua oman hyvinvoinnin kustannuksella. Halusin muistuttaa näitä nuoria tulevaisuuden staroja siitä, miten itseään voi johtaa fiksusti myös kiireen keskellä palamatta loppuun jo alkumetreillä. Niiden asioiden ei tarvitse aina löytyä influencerien Insta-feedistä tai muiden gurujen oppaista. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mikä on pitkällä tähtäimellä hyvä itselle ja mitkä asiat tukee just sitä sun omaa hyvinvointia arjen kiireiden keskellä.

Tää aamupäivä oli hyvä muistutus mulle itsellekin siitä kuinka pitkälle on omalla työuralla tultu, vaikka vuosia vielä onkin enemmän edessä. Omallakin kohdalla asenne ja itsensä johtaminen on kehittynyt vuosien varrella ja on mahtavaa, että saan nyt jakaa omia kokemuksia eteenpäin muille. Sain suuren määrän lisää inspiraatiota tän päivän keikasta, kun näin miten suuri potentiaali ja into näissä nuorissa piilee. Vaatii joskus vain hieman ulkopuolisen ravistelua tuoda se esiin.

Kiitos Suomen Asianjajajaliitto ja Nuorten päivät! Oli ilo ja kunnia saada käydä innostamassa teitä! Toivottavasti ens vuonna nähdään taas.

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.