Referenssit

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen asianajajaliitto, Nuorten päivät
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Kun Hatsolo aloitti esityksensä, oli pakko pyytää teknikkoa säätämään äänentoistoa pienemmälle. Räjähtävä energia kuului, näkyi ja tuntui varmasti viimeisellä penkkirivillä asti. Hatsolo on mukaansatempaava persoona, jonka puheenvuoro ylitti odotuksemme. Esityksessä oli taitavasti rakennettu draaman kaari, ja moni pyyhki sen jälkeen silmäkulmiaan. Napakymppi siis! Voin suositella häntä lämpimästi mihin tahansa tilaisuuksiin, johon kaivataan herättelevää puheenvuoroa ilon ja asenteen merkityksestä omaan työhön.

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa. Käsiteltiin myös sellaista tärkeää taitoa, kuin itsensä johtaminen.

Nykyään työelämässä on jostain syystä coolia se, että pusketaan itseään äärirajoille jatkuvasti ja painetaan duunia vaikka läpi yön. Etenkin nuorena uran luominen saattaa helposti tapahtua oman hyvinvoinnin kustannuksella. Halusin muistuttaa näitä nuoria tulevaisuuden staroja siitä, miten itseään voi johtaa fiksusti myös kiireen keskellä palamatta loppuun jo alkumetreillä. Niiden asioiden ei tarvitse aina löytyä influencerien Insta-feedistä tai muiden gurujen oppaista. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mikä on pitkällä tähtäimellä hyvä itselle ja mitkä asiat tukee just sitä sun omaa hyvinvointia arjen kiireiden keskellä.

Tää aamupäivä oli hyvä muistutus mulle itsellekin siitä kuinka pitkälle on omalla työuralla tultu, vaikka vuosia vielä onkin enemmän edessä. Omallakin kohdalla asenne ja itsensä johtaminen on kehittynyt vuosien varrella ja on mahtavaa, että saan nyt jakaa omia kokemuksia eteenpäin muille. Sain suuren määrän lisää inspiraatiota tän päivän keikasta, kun näin miten suuri potentiaali ja into näissä nuorissa piilee. Vaatii joskus vain hieman ulkopuolisen ravistelua tuoda se esiin.

Kiitos Suomen Asianjajajaliitto ja Nuorten päivät! Oli ilo ja kunnia saada käydä innostamassa teitä! Toivottavasti ens vuonna nähdään taas.

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.