Referenssit

Energinen startti Laatutakuu Gaalalle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Laatutakuu Palvelut Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen esitys oli huikean hyvä! Se antoi paljon ajattelemisen aihetta, hauskalla ja positiivisella tavalla! Aika kului nopeasti ja esitys oli sen verran mukaansa tempaava, että yleisö jaksoi loistavasti keskittyä ja halusi selvästi kuulla aivan kaiken mitä Johanneksella oli sanottavana.

Lokakuun viides päivä sain kunnian olla innostamassa Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n yrittäjiä Hilton Helsingin Kalastajatorpalla. Olin kuullut, että Laatutakuu sijoittui Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät 2019 tutkimuksessa kolmen parhaan joukkoon, joten Laatutakuu Gaalassa olisi vastassa motivoituneita yrittäjiä salin täydeltä. Itse lensin tilaisuuteen suoraan Jenkeistä, jossa olin osallistunut vuosittain järjestettävään TFW Summittiin. Olin napannut roppakaupalla inspiraatiota mukaan reissultani ja nyt olin valmiina tykittämään innostukseni suoraan Laatu Gaalan yleisölle.

Yhteistyö on mun kokemuksen mukaan yrittäjän tärkein voimavara. Yksin puurtamisen sijaan yhdessä tekemällä selvitään helpommin bisnesmaailman haasteista ja saavutetaan kestäviä tuloksia. Rohkeasti apua pyytämällä on mahdollista saavuttaa jotain suurempaa ja pysyvämpää. Kerroin yleisölle myös oman stoorini siitä, miten musta aikoinaan tuli yrittäjä ja Suomen ensimmäisen Training For Warriors -salin omistaja.

Saatiin porukalla nostettua bileiden tunnelma kattoon ja leveät hymyt kaikkien kasvoille. Opittiin samalla, että kun tekee hommia oikealla asenteella, tulee olemaan alansa huipulla vielä vuosien päästäkin. Tällä Laatutakuun jengillä oli asenne hallussa jo nyt ja tulee varmasti olemaan jatkossakin. Oli mahtava päästä lataamaan iloa ja energiaa Gaalan osallistujiin, kiitos kaikille mukana olleille hauskasta illasta!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.