Referenssit

Energinen startti Laatutakuu Gaalalle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Suomen Laatutakuu Palvelut Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen esitys oli huikean hyvä! Se antoi paljon ajattelemisen aihetta, hauskalla ja positiivisella tavalla! Aika kului nopeasti ja esitys oli sen verran mukaansa tempaava, että yleisö jaksoi loistavasti keskittyä ja halusi selvästi kuulla aivan kaiken mitä Johanneksella oli sanottavana.

Lokakuun viides päivä sain kunnian olla innostamassa Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n yrittäjiä Hilton Helsingin Kalastajatorpalla. Olin kuullut, että Laatutakuu sijoittui Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät 2019 tutkimuksessa kolmen parhaan joukkoon, joten Laatutakuu Gaalassa olisi vastassa motivoituneita yrittäjiä salin täydeltä. Itse lensin tilaisuuteen suoraan Jenkeistä, jossa olin osallistunut vuosittain järjestettävään TFW Summittiin. Olin napannut roppakaupalla inspiraatiota mukaan reissultani ja nyt olin valmiina tykittämään innostukseni suoraan Laatu Gaalan yleisölle.

Yhteistyö on mun kokemuksen mukaan yrittäjän tärkein voimavara. Yksin puurtamisen sijaan yhdessä tekemällä selvitään helpommin bisnesmaailman haasteista ja saavutetaan kestäviä tuloksia. Rohkeasti apua pyytämällä on mahdollista saavuttaa jotain suurempaa ja pysyvämpää. Kerroin yleisölle myös oman stoorini siitä, miten musta aikoinaan tuli yrittäjä ja Suomen ensimmäisen Training For Warriors -salin omistaja.

Saatiin porukalla nostettua bileiden tunnelma kattoon ja leveät hymyt kaikkien kasvoille. Opittiin samalla, että kun tekee hommia oikealla asenteella, tulee olemaan alansa huipulla vielä vuosien päästäkin. Tällä Laatutakuun jengillä oli asenne hallussa jo nyt ja tulee varmasti olemaan jatkossakin. Oli mahtava päästä lataamaan iloa ja energiaa Gaalan osallistujiin, kiitos kaikille mukana olleille hauskasta illasta!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.