Referenssit

Energiabuustausta Veikkauksen tiimille

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Veikkaus Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Hatsolo oli loistava puhuja ja toimi tähän tilaisuuteen upeasti. Sisäisissä palautteissa Hatsolo oli koko kaksipäiväisen tilaisuuden parasta antia! Uskomaton tarinankerronnan taito, mahtava asenne ja persoona. Erittäin mielellään suosittelen kaikille, herättää jokaisen varmasti ajattelemaan.”

Mut oli tilattu motivoimaan ja herättelemään Veikkauksen tiimiläisiä heidän henkilöstöpäivilleen Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla. Olin keikasta innoissani, koska mulla on historiaa Veikkauksen kanssa. Oon nimittäin ollut aikanaan heillä duunissa lotto- ja arpamyyjänä.

Tämänpäiväisen puheeni teema oli ILO (innostu-luo-onnistu). Puheessani keskityttiin siihen, miten luoda paras toimintakulttuuri ja parhaat toimintamallit työpaikalle ja ennenkaikkea – miten saada tuotettua paras asiakaskokemus! Veikkauksen tavoitteena on toimia alansa kärjessä suunnanäyttäjänä, omaan tiimityöhönsä luottaen. Nämä seikat onkin tärkeä olla hallussa silloin, kun halutaan tehdä työtä asiakkaita varten ja erottua joukosta omalla toiminnalla.

Kerroin puheessani käytännön vinkkejä siihen, miten jokainen voi kehittää omaa asennettaan ja pitää yllä iloa joka päivä. Sen jälkeen, kun itseluottamus ja usko omaan tekemiseen on tikissä, voidaan kehittää koko tiimin toimintaa positiiviseen suuntaan ja lähteä yhdessä jahtaamaan asetettuja tavoitteita!

Oli hienoa nähdä miten yleisö tempautui mukaan heti alusta saakka ja antoi oman energiansa näkyä ja kuulua! Kiitos Veikkaus Oy tästä huikeesta tapahtumasta ja että sain olla osa sitä!

Veikkaus_puhe_hatsolo.jpeg
Asenteella Veikkauksen hommissa jo 10 vuotta sitten.

Lue myös muita referenssicaseja

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli...
Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa....
Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ringettemaajoukkue valmistautui parhaillaan MM-kisoihin. Asetin puheeni tavoitteeksi hioa joukkueen itseluottamus, yhteishenki ja asenne...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.