Referenssit

Energiabuustausta Veikkauksen tiimille

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Veikkaus Oy
Palvelu: Motivaatiopuheet, Työhyvinvointipäivät
Asiakkaan sanoin:
”Hatsolo oli loistava puhuja ja toimi tähän tilaisuuteen upeasti. Sisäisissä palautteissa Hatsolo oli koko kaksipäiväisen tilaisuuden parasta antia! Uskomaton tarinankerronnan taito, mahtava asenne ja persoona. Erittäin mielellään suosittelen kaikille, herättää jokaisen varmasti ajattelemaan.”

Mut oli tilattu motivoimaan ja herättelemään Veikkauksen tiimiläisiä heidän henkilöstöpäivilleen Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla. Olin keikasta innoissani, koska mulla on historiaa Veikkauksen kanssa. Oon nimittäin ollut aikanaan heillä duunissa lotto- ja arpamyyjänä.

Tämänpäiväisen puheeni teema oli ILO (innostu-luo-onnistu). Puheessani keskityttiin siihen, miten luoda paras toimintakulttuuri ja parhaat toimintamallit työpaikalle ja ennenkaikkea – miten saada tuotettua paras asiakaskokemus! Veikkauksen tavoitteena on toimia alansa kärjessä suunnanäyttäjänä, omaan tiimityöhönsä luottaen. Nämä seikat onkin tärkeä olla hallussa silloin, kun halutaan tehdä työtä asiakkaita varten ja erottua joukosta omalla toiminnalla.

Kerroin puheessani käytännön vinkkejä siihen, miten jokainen voi kehittää omaa asennettaan ja pitää yllä iloa joka päivä. Sen jälkeen, kun itseluottamus ja usko omaan tekemiseen on tikissä, voidaan kehittää koko tiimin toimintaa positiiviseen suuntaan ja lähteä yhdessä jahtaamaan asetettuja tavoitteita!

Oli hienoa nähdä miten yleisö tempautui mukaan heti alusta saakka ja antoi oman energiansa näkyä ja kuulua! Kiitos Veikkaus Oy tästä huikeesta tapahtumasta ja että sain olla osa sitä!

Veikkaus_puhe_hatsolo.jpeg
Asenteella Veikkauksen hommissa jo 10 vuotta sitten.

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.