Referenssit

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Eurajoen Säästöpankki
Palvelu: motivaatiopuheet

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka kohti Porin Kauppakeskus Puuvillaa. Oli jotenkin nasta palata taikaisin tien päälle ja tuomaan iloa ihmisten elämään. Edes aikainen herätys, pimeys eikä muutaman tunnin ajomatka eivät latistaneet tunnelmaa.

Mä sain kunnian aloittaa päivän ja säästöpankin jengin uuden vuosikymmen 2020. Mun tehtävä oli tuoda lisää energiaa ja hyvää fiilistä vuoden alkuun. Tunnelma saatiin kattoon heti aamutuimaan, koska iloa, asennetta ja energiaahan meikäläisellä riittää jaettavaksi asti!

Puheen aikana käsiteltiin porukalla mitä tarkoittaa se, että asiakas on keskiössä ja miten saadaan luotua positiivinen asiakaskokemus. Muistutin, että jokaisella on joka päivä mahdollisuus tehdä tietoinen päätös siitä, että pyritään olemaan hyviä ihmisiä muille. Asiakaspalveluammatissa työskentelevillä on valtavan suuri mahdollisuus vaikuttaa asiakkaiden päivään positiivisesti. Kaikki on omasta tahtotilasta kiinni.

Asiakkaiden auttamisen lisäksi on tärkeää muistaa pysähtyä ajattelemaan myös omaa arkea ja niitä asioita, jotka tekee hyvää itselle. Jos työnteko ei maistu, niin paras ratkaisu ei välttämättä olekaan se, että sokeasti vaihtaa duunia ja jättää kaiken vanhan taakseen. Ennen kaikkea tärkeää on päivittää säännöllisesti omaa käyttöjärjestelmää eli ajattelua. Pohtia kriittisesti mikä on hyvä itselle ja mitä työnteko merkitsee. Ajattelun kautta mielenkiinto ja positiivinen asenne tekemiseen on mahdollista löytää myös nykyisessä tilanteessa ja hetkessä, lumettomasta talvesta riippumatta.

Kiitos Eurajoen Säästöpankki upeasta aamun aloituksesta ja aivan mahtavaa tulevaa vuotta koko jengille!

 

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.