Referenssit

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Eurajoen Säästöpankki
Palvelu: motivaatiopuheet

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka kohti Porin Kauppakeskus Puuvillaa. Oli jotenkin nasta palata taikaisin tien päälle ja tuomaan iloa ihmisten elämään. Edes aikainen herätys, pimeys eikä muutaman tunnin ajomatka eivät latistaneet tunnelmaa.

Mä sain kunnian aloittaa päivän ja säästöpankin jengin uuden vuosikymmen 2020. Mun tehtävä oli tuoda lisää energiaa ja hyvää fiilistä vuoden alkuun. Tunnelma saatiin kattoon heti aamutuimaan, koska iloa, asennetta ja energiaahan meikäläisellä riittää jaettavaksi asti!

Puheen aikana käsiteltiin porukalla mitä tarkoittaa se, että asiakas on keskiössä ja miten saadaan luotua positiivinen asiakaskokemus. Muistutin, että jokaisella on joka päivä mahdollisuus tehdä tietoinen päätös siitä, että pyritään olemaan hyviä ihmisiä muille. Asiakaspalveluammatissa työskentelevillä on valtavan suuri mahdollisuus vaikuttaa asiakkaiden päivään positiivisesti. Kaikki on omasta tahtotilasta kiinni.

Asiakkaiden auttamisen lisäksi on tärkeää muistaa pysähtyä ajattelemaan myös omaa arkea ja niitä asioita, jotka tekee hyvää itselle. Jos työnteko ei maistu, niin paras ratkaisu ei välttämättä olekaan se, että sokeasti vaihtaa duunia ja jättää kaiken vanhan taakseen. Ennen kaikkea tärkeää on päivittää säännöllisesti omaa käyttöjärjestelmää eli ajattelua. Pohtia kriittisesti mikä on hyvä itselle ja mitä työnteko merkitsee. Ajattelun kautta mielenkiinto ja positiivinen asenne tekemiseen on mahdollista löytää myös nykyisessä tilanteessa ja hetkessä, lumettomasta talvesta riippumatta.

Kiitos Eurajoen Säästöpankki upeasta aamun aloituksesta ja aivan mahtavaa tulevaa vuotta koko jengille!

 

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.