Referenssit

Avoimuuden ja läsnäolon merkitys myynnin maailmassa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Rainmaker Oy / Telia
Palvelu: Koulutuspäivät, Valmennukset & Workshopit

Tänään pidettiin hauskaa ja tutustuttiin toisiimme Telian esimiehille pidetyn esiintymisvalmennuksen merkeissä. Tiimi oli pieni ja tunnelma sen johdosta intiimi. Ja tämähän on pelkästään hyvä asia, koska pienen porukan kesken läsnäolon merkitys korostuu ja jokainen pääsee osallistumaan keskusteluun.

Mulle puhujana ja kouluttajana tällaiset pidempikestoiset valmennuskeikat on erityisen innostavia. Kun viettää saman jengin kanssa yhden tunnin sijaan kokonaisen päivän, pääsee ihan eri tavalla tutustumaan ihmisiin ja hiomaan esiin heidän todellisen potentiaalinsa.

 

Ei lähdetty etsimään muita, vaan itseämme

Rainmaker Oy:n toimitusjohtaja Mikael Pyrhönen kävi avaamassa aamun kertomalla oman tarinansa. Hän kehotti kokeilemaan rohkeasti uusia juttuja läpi elämän, jotta voi löytää todellisen intohimonsa ja tuoda esiin omat vahvuutensa. Mikaelin puheenvuoron jälkeen laitettiin porukalla nää vinkit käytäntöön meikäläisen vetämien treenien parissa. Napakan alkulämmittelyn jälkeen jengi oli aivan liekeissä ja saatiin huikeat äänitehosteetkin eläinliikkeille!

 

Lounastauon jälkeen mietittiin yhdessä mistä hyvä myyntipuhe koostuu. Jokainen pääsi vuorollaan improvisoimaan lavalle muiden eteen. Oli ilo nähdä miten alun ujostelut karisivat ja jengi aukeni totaalisesti loppua kohden. Kukaan ei yrittänyt esittää enää mitään, vaan oli rehellisesti ja avoimesti oma itsensä. Viimeisellä rundilla kädetkin alkoi jo huitoa ilmassa ja äänessä kuulua aitoa innostuneisuutta.

Itsevarmuus, läsnäolo ja rohkea heittäytyminen. Noihin sanoihin kiteytyy tämän porukan henki. Kiitos Rainmaker ja Telia, että sain viettää tän päivän teidän kanssa! Jokainen teistä on kyllä paikkansa omassa tähtitiimissään ansainnut.

 

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.