Referenssit

Avoimuuden ja läsnäolon merkitys myynnin maailmassa

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Rainmaker Oy / Telia
Palvelu: Koulutuspäivät, Valmennukset & Workshopit

Tänään pidettiin hauskaa ja tutustuttiin toisiimme Telian esimiehille pidetyn esiintymisvalmennuksen merkeissä. Tiimi oli pieni ja tunnelma sen johdosta intiimi. Ja tämähän on pelkästään hyvä asia, koska pienen porukan kesken läsnäolon merkitys korostuu ja jokainen pääsee osallistumaan keskusteluun.

Mulle puhujana ja kouluttajana tällaiset pidempikestoiset valmennuskeikat on erityisen innostavia. Kun viettää saman jengin kanssa yhden tunnin sijaan kokonaisen päivän, pääsee ihan eri tavalla tutustumaan ihmisiin ja hiomaan esiin heidän todellisen potentiaalinsa.

 

Ei lähdetty etsimään muita, vaan itseämme

Rainmaker Oy:n toimitusjohtaja Mikael Pyrhönen kävi avaamassa aamun kertomalla oman tarinansa. Hän kehotti kokeilemaan rohkeasti uusia juttuja läpi elämän, jotta voi löytää todellisen intohimonsa ja tuoda esiin omat vahvuutensa. Mikaelin puheenvuoron jälkeen laitettiin porukalla nää vinkit käytäntöön meikäläisen vetämien treenien parissa. Napakan alkulämmittelyn jälkeen jengi oli aivan liekeissä ja saatiin huikeat äänitehosteetkin eläinliikkeille!

 

Lounastauon jälkeen mietittiin yhdessä mistä hyvä myyntipuhe koostuu. Jokainen pääsi vuorollaan improvisoimaan lavalle muiden eteen. Oli ilo nähdä miten alun ujostelut karisivat ja jengi aukeni totaalisesti loppua kohden. Kukaan ei yrittänyt esittää enää mitään, vaan oli rehellisesti ja avoimesti oma itsensä. Viimeisellä rundilla kädetkin alkoi jo huitoa ilmassa ja äänessä kuulua aitoa innostuneisuutta.

Itsevarmuus, läsnäolo ja rohkea heittäytyminen. Noihin sanoihin kiteytyy tämän porukan henki. Kiitos Rainmaker ja Telia, että sain viettää tän päivän teidän kanssa! Jokainen teistä on kyllä paikkansa omassa tähtitiimissään ansainnut.

 

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.