Referenssit

Asenteen merkitys työyhteisössä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Newsec
Palvelu: Motivaatiopuheet

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi ja tunnelma kohosi kattoon samantien!

Jengillä oli takanaan jo valmiiksi pitkä seminaaripäivä ja illan bileet oli alkamassa mun vedon jälkeen. Viimeisenä puhujana mun tehtävä oli siis lämmitellä porukka iloiseksi ja valmiiksi verkostoitumaan toisiinsa. Satoja henkiä käsittävissä työorganisaatioissa on vaikea tutustua kaikkiin. Siksi erilaiset seminaarit ja henkilöstöpäivät on hyvä tilaisuus saada jengi tuntemaan toisensa paremmin ja rakentaa luottamusta työntekijöiden välille.

Mun puheen tarkoitus oli antaa yleisölle energiaa ja ymmärrystä mihin kaikkiin asioihin voi vaikuttaa omalla asenteellaan. Tänään halusin muistuttaa jengiä siitä, että se millaisella asenteella me tullaan aamulla duuniin tai astutaan sisään mihin tahansa tilaan, on aina välitön vaikutus myös muihin. Siksi onkin tärkeä ymmärtää, että hyvän ilmapiirin luominen työpaikalla lähtee liikkeelle aina itsestä. Oman mielen virittäminen timanttiseksi heti aamusta ei aina oo helppoa, mutta mahdollista kyllä!

 

Kiitos Newsec energisestä iltapäivästä! Oli nastaa jutella ja heitellä yläfemmoja vielä puheen jälkeenkin teidän kans, kiitos siitä! Toivottavasti pääsen jatkossakin liekittämään teidän jengiä.

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.