Referenssit

Asenteen merkitys työyhteisössä

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Newsec
Palvelu: Motivaatiopuheet

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi ja tunnelma kohosi kattoon samantien!

Jengillä oli takanaan jo valmiiksi pitkä seminaaripäivä ja illan bileet oli alkamassa mun vedon jälkeen. Viimeisenä puhujana mun tehtävä oli siis lämmitellä porukka iloiseksi ja valmiiksi verkostoitumaan toisiinsa. Satoja henkiä käsittävissä työorganisaatioissa on vaikea tutustua kaikkiin. Siksi erilaiset seminaarit ja henkilöstöpäivät on hyvä tilaisuus saada jengi tuntemaan toisensa paremmin ja rakentaa luottamusta työntekijöiden välille.

Mun puheen tarkoitus oli antaa yleisölle energiaa ja ymmärrystä mihin kaikkiin asioihin voi vaikuttaa omalla asenteellaan. Tänään halusin muistuttaa jengiä siitä, että se millaisella asenteella me tullaan aamulla duuniin tai astutaan sisään mihin tahansa tilaan, on aina välitön vaikutus myös muihin. Siksi onkin tärkeä ymmärtää, että hyvän ilmapiirin luominen työpaikalla lähtee liikkeelle aina itsestä. Oman mielen virittäminen timanttiseksi heti aamusta ei aina oo helppoa, mutta mahdollista kyllä!

 

Kiitos Newsec energisestä iltapäivästä! Oli nastaa jutella ja heitellä yläfemmoja vielä puheen jälkeenkin teidän kans, kiitos siitä! Toivottavasti pääsen jatkossakin liekittämään teidän jengiä.

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.