Referenssit

Asenne, ammaattitaito ja läsänolo!

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: OP Etelä-Häme
Palvelu: Motivaatiopuheet

Ajelin sateisena syyskuun iltapäivänä kohti Hämeenlinnaa, mutta en antanut harmaan kelin vaikuttaa mielialaan. Musat pauhaten valmistauduin innoissani tulevaan puhekeikkaan. Yleisönä tällä kertaa oli rautaisia finanssialan ammattilaisia OP Etelä-Hämeen tiimistä. Olin päättänyt puhua heille kolmesta sellaisesta osa-alueesta, joita mikään asia työelämässä ei voi korvata. Ne ovat ASENNE, AMMATTIAITO ja LÄSNÄOLO.

Salissa oli reilusti toistasataa henkeä ja tunnelma oli tiivis. Paikalla oli pari muutakin puhujaa ja mä sain kunnian avata illan. Astelin jännittyneen oloisen yleisön eteen iloisesti hymyillen ja huutamalla täysiä ”miten teillä menee”. Mun yllätykseksi jengi vastas mulle energisesti isoon ääneen ja oli heti fiiliksellä mukana.

Keskusteltiin alkuun vähän miten omalla asenteellaan voi vaikuttaa työpaikan ilmapiiriin ja duunikavereiden fiilikseen. Pohdittiin yhdessä miten jokainen voi omalla toiminnallaan pitää huolen siitä, että kaikilla läheisillä ihmisillä on hyvä olla. Joka työssä ammattitaito ja sen ylläpitäminen on tärkeää, mutta työkavereista välittäminen ja läsnäolo on vieläkin tärkeämpää. Mikään laite tai kone ei voi korvata työkaverin hymyä, halausta tai kuulumisten vaihtoa. Ja kun työpaikalla vallitsee aidosti välittävä ilmapiiri, se heijastuu varmasti myös asiakkaille saakka.

Kiitos läsnäolosta ja rohkeasta heittäytymisestä OP Etelä-Häme! Oli todella innostava ja inspiroiva iltapäivä mulle itsellenikin!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.