Referenssit

Asenne, ammaattitaito ja läsänolo!

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: OP Etelä-Häme
Palvelu: Motivaatiopuheet

Ajelin sateisena syyskuun iltapäivänä kohti Hämeenlinnaa, mutta en antanut harmaan kelin vaikuttaa mielialaan. Musat pauhaten valmistauduin innoissani tulevaan puhekeikkaan. Yleisönä tällä kertaa oli rautaisia finanssialan ammattilaisia OP Etelä-Hämeen tiimistä. Olin päättänyt puhua heille kolmesta sellaisesta osa-alueesta, joita mikään asia työelämässä ei voi korvata. Ne ovat ASENNE, AMMATTIAITO ja LÄSNÄOLO.

Salissa oli reilusti toistasataa henkeä ja tunnelma oli tiivis. Paikalla oli pari muutakin puhujaa ja mä sain kunnian avata illan. Astelin jännittyneen oloisen yleisön eteen iloisesti hymyillen ja huutamalla täysiä ”miten teillä menee”. Mun yllätykseksi jengi vastas mulle energisesti isoon ääneen ja oli heti fiiliksellä mukana.

Keskusteltiin alkuun vähän miten omalla asenteellaan voi vaikuttaa työpaikan ilmapiiriin ja duunikavereiden fiilikseen. Pohdittiin yhdessä miten jokainen voi omalla toiminnallaan pitää huolen siitä, että kaikilla läheisillä ihmisillä on hyvä olla. Joka työssä ammattitaito ja sen ylläpitäminen on tärkeää, mutta työkavereista välittäminen ja läsnäolo on vieläkin tärkeämpää. Mikään laite tai kone ei voi korvata työkaverin hymyä, halausta tai kuulumisten vaihtoa. Ja kun työpaikalla vallitsee aidosti välittävä ilmapiiri, se heijastuu varmasti myös asiakkaille saakka.

Kiitos läsnäolosta ja rohkeasta heittäytymisestä OP Etelä-Häme! Oli todella innostava ja inspiroiva iltapäivä mulle itsellenikin!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.