Referenssit

Anna mun olla mä -kampanjaa tukemassa Ilmajoella

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Ilmajoen kunta
Palvelu: Motivaatiopuheet

Olipa mahtavaa vierailla syyskuun alussa Ilmajoella ja osallistua Anna mun olla mä -kampanjaan kiusaamista vastaan. Kiusaaminen on mulle tärkeä aihe ja on surullista nähdä kuinka paljon sitä esiintyy edelleen kouluissa ja työpaikoilla ympäri Suomen. Mutta onneksi meillä kaikilla aikuisilla ja nuorilla on mahdollisuus puuttua siihen ja omalla esimerkillä näyttää, että kiusaamista ei suvaita ja sille laitetaan STOPPI!

Kaikille avoimen ja ilmaisen tapahtuman järjestivät Ilmajoen seudun vanhemmat. He hankkivat yhteistyökumppanit, tilat ja tekivät pitkäjänteisesti töitä, jotta tapahtuma voitiin mahdollistaa. Tämä on erinomainen esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa, kun vanhemmat seisovat aidosti lastensa puolella ja haluavat tukea heitä!

Mulla oli tapahtumassa kaksi puhetta, toinen nuorille ja toinen vanhemmille. Kuulijoita kertyi paikalle yhteensä reilu 1500. Puhuin heille siitä, miten me aikuiset voidaan kannustaa nuoria kulkemaan rohkeasti omaa polkuaan kohti hulluimpiakin unelmia. Nuorille painotin puolestaan sitä, että omalla asenteella on todella suuri merkitys kaikkeen ja on vain itsestä kiinni mitä asioita elämässään saavuttaa.

Oli mahtava nähdä miten innoissaan sekä vanhemmat, että nuoretkin olivat tästä tapahtumasta! Moni nuori kävi puheiden jälkeen juttelemassa ja kiittelemässä. Muutamaan yhteiskuvaankin pääsin heidän kanssaan. Kiitos kaikille, jotka olitte järjestämässä tätä mahtavaa tapahtumaa ja myös kaikille, jotka tulitte kuuntelemaan!

 

 

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.