Referenssit

Anna mun olla mä -kampanjaa tukemassa Ilmajoella

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Ilmajoen kunta
Palvelu: Motivaatiopuheet

Olipa mahtavaa vierailla syyskuun alussa Ilmajoella ja osallistua Anna mun olla mä -kampanjaan kiusaamista vastaan. Kiusaaminen on mulle tärkeä aihe ja on surullista nähdä kuinka paljon sitä esiintyy edelleen kouluissa ja työpaikoilla ympäri Suomen. Mutta onneksi meillä kaikilla aikuisilla ja nuorilla on mahdollisuus puuttua siihen ja omalla esimerkillä näyttää, että kiusaamista ei suvaita ja sille laitetaan STOPPI!

Kaikille avoimen ja ilmaisen tapahtuman järjestivät Ilmajoen seudun vanhemmat. He hankkivat yhteistyökumppanit, tilat ja tekivät pitkäjänteisesti töitä, jotta tapahtuma voitiin mahdollistaa. Tämä on erinomainen esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa, kun vanhemmat seisovat aidosti lastensa puolella ja haluavat tukea heitä!

Mulla oli tapahtumassa kaksi puhetta, toinen nuorille ja toinen vanhemmille. Kuulijoita kertyi paikalle yhteensä reilu 1500. Puhuin heille siitä, miten me aikuiset voidaan kannustaa nuoria kulkemaan rohkeasti omaa polkuaan kohti hulluimpiakin unelmia. Nuorille painotin puolestaan sitä, että omalla asenteella on todella suuri merkitys kaikkeen ja on vain itsestä kiinni mitä asioita elämässään saavuttaa.

Oli mahtava nähdä miten innoissaan sekä vanhemmat, että nuoretkin olivat tästä tapahtumasta! Moni nuori kävi puheiden jälkeen juttelemassa ja kiittelemässä. Muutamaan yhteiskuvaankin pääsin heidän kanssaan. Kiitos kaikille, jotka olitte järjestämässä tätä mahtavaa tapahtumaa ja myös kaikille, jotka tulitte kuuntelemaan!

 

 

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.