Referenssit

Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Turun Osuuskauppa
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen puhe oli innostavaa ja piti otteessaan. Johannes huomioi yleisöä hyvin ja osallisti myös kuulijoita jonkin verran. Oman asenteen parantamisen ja innostamisen työkalut olivat hauskoja ja meillä kuulemma jo jossain toimipaikoissa käytössäkin. Suosittelemme häntä puhujana kaikkiin vastaavanlaisiin tilaisuuksiin!

On aikainen aamu Aurajoen varrella sijaitsevassa Radisson Blu Marina Palacessa ja ulkona on vielä pilkkopimeää. Parisataa reipasta Turun Osuuskaupan marketpuolen vastuuhenkilöä on saapunut paikalle koko päivän kestävään koulutuspäivään. Mun tehtäväni on ladata porukka täyteen energiaa heti aamutuimaan – ja sehän multa onnistuu!

Heti puheen alusta saakka lähdin haastamaan porukkaa. Kehotin olemaan avoimia ja ajattelemaan kriittisesti. Kun uskaltaa olla avoimesti oma itsensä, voi oppia löytämään iloa ja merkitystä elämäänsä. Ja tekemällä asioita, joista tulee itselle aidosti hyvä mieli, on helpompi olla myös hyvä ihminen muille.

Se miten viritämme itsemme kuntoon joka aamu vaikuttaa suoraan siihen mikä asenne me viedään mukanamme työpaikalle ja millaista ilmapiiriä siellä luodaan. Hyvä fiilis ja luottamus omaan tiimiin rakennetaan niillä arjen pienillä teoilla ja läsnäololla – sillä että moikataan toisiamme ja ladataan kahvipannu valmiiksi aamuvuoroon tulevalle. Kun nämä perusasiat on hallussa, hymy irtoaa iisimmin ja jaksetaan yhdessä painaa duunia kiireisenkin arjen keskellä.

Näillä eväillä saatiin koulutuspäivä käyntiin hyvällä fiiliksellä. Kiitos Turun Osuuskauppa innokkaasta osallistumisesta ja hauskasta aamun aloituksesta! Tsemppiä loppuvuoden haasteisiin!

Lue myös muita referenssicaseja

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Uuden strategian Kick Off – Seure henkilöstöpalvelut

Tavoitteet 1. Rehellistä ja aitoa puhetta itsensä johtamisesta2. Konkretiaa ja tiukkaa asiaa yhteishengen luomiseen3. Empaattista boostia alkuvuoteen ja uuteen strategiaan 11.2.2021 oli aika suunnata Bright Groupin studioille Ärrävaaraan. Brightin studiot ovatkin tulleet mulle tutuksi viimeisen

Lue lisää
Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Lasten ja Nuorten säätiö – Dreams.fi 2021

Tavoitteet 1. Unelmointi on sallittua2. Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu3. Siltojen rakentaminen opettajien ja opiskelijoiden välille Mä koen nuorten kannustamisen äärimmäisen tärkeäksi, sillä kouluympäristössä on vielä valitettavan paljon vanhentuneita ja jämähtäneitä asenteita opiskelun ja tulevaisuuden rakentamisen

Lue lisää
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää Semifinaalit

TAVOITE 1. Ensiaskeleet yrittäjämäiseen asenteeseen 2. Onnistumisen työkalut3. Rohkeus yrittää ja kokeilla uutta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon Uskalla Yrittää -semifinaali järjestettiin tällä kertaa virtuaalisena. Studio oli rakennettu Spark Joensuun tiloihin ja streamin tuotannosta vastasi Savumedia Oy.

Lue lisää
Polar -yhteistyö

Polar -yhteistyö

Ehdottomasti vuodenvaihteen 2020-2021 siistein projekti oli lähteä rakentamaan yhteistyötä sykemittareita ja urheilukelloja valmistavan Polarin kanssa. Aluksi idea oli tuottaa ammattilaisartikkeli ja treenivideo heidän blogiinsa Polar Vantage V2 urheilukellon tiimoilta. Kaapelitehtaalla kuvatusta treenivideosta sekä blogiartikkelista tulikin kertaheitolla

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.