Referenssit

Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Turun Osuuskauppa
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen puhe oli innostavaa ja piti otteessaan. Johannes huomioi yleisöä hyvin ja osallisti myös kuulijoita jonkin verran. Oman asenteen parantamisen ja innostamisen työkalut olivat hauskoja ja meillä kuulemma jo jossain toimipaikoissa käytössäkin. Suosittelemme häntä puhujana kaikkiin vastaavanlaisiin tilaisuuksiin!

On aikainen aamu Aurajoen varrella sijaitsevassa Radisson Blu Marina Palacessa ja ulkona on vielä pilkkopimeää. Parisataa reipasta Turun Osuuskaupan marketpuolen vastuuhenkilöä on saapunut paikalle koko päivän kestävään koulutuspäivään. Mun tehtäväni on ladata porukka täyteen energiaa heti aamutuimaan – ja sehän multa onnistuu!

Heti puheen alusta saakka lähdin haastamaan porukkaa. Kehotin olemaan avoimia ja ajattelemaan kriittisesti. Kun uskaltaa olla avoimesti oma itsensä, voi oppia löytämään iloa ja merkitystä elämäänsä. Ja tekemällä asioita, joista tulee itselle aidosti hyvä mieli, on helpompi olla myös hyvä ihminen muille.

Se miten viritämme itsemme kuntoon joka aamu vaikuttaa suoraan siihen mikä asenne me viedään mukanamme työpaikalle ja millaista ilmapiiriä siellä luodaan. Hyvä fiilis ja luottamus omaan tiimiin rakennetaan niillä arjen pienillä teoilla ja läsnäololla – sillä että moikataan toisiamme ja ladataan kahvipannu valmiiksi aamuvuoroon tulevalle. Kun nämä perusasiat on hallussa, hymy irtoaa iisimmin ja jaksetaan yhdessä painaa duunia kiireisenkin arjen keskellä.

Näillä eväillä saatiin koulutuspäivä käyntiin hyvällä fiiliksellä. Kiitos Turun Osuuskauppa innokkaasta osallistumisesta ja hauskasta aamun aloituksesta! Tsemppiä loppuvuoden haasteisiin!

Lue myös muita referenssicaseja

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Energiaa ja hyvää fiilistä Kick off -tilaisuuteen

Perjantai 10.1.2020 kello 4.30 aamulla ja vuoden eka keikka edessä. Multa oli tilattu energiaa ja ajattelemisen aihetta Eurajoen Säästöpankin vuoden 2020 Kick Off -tilaisuuteen. Puhe oli merkattu alkamaan ysiltä aamulla eli edessä oli pimeä ajomatka

Lue lisää
Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli

Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa.

Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.