Referenssit

Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Turun Osuuskauppa
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen puhe oli innostavaa ja piti otteessaan. Johannes huomioi yleisöä hyvin ja osallisti myös kuulijoita jonkin verran. Oman asenteen parantamisen ja innostamisen työkalut olivat hauskoja ja meillä kuulemma jo jossain toimipaikoissa käytössäkin. Suosittelemme häntä puhujana kaikkiin vastaavanlaisiin tilaisuuksiin!

On aikainen aamu Aurajoen varrella sijaitsevassa Radisson Blu Marina Palacessa ja ulkona on vielä pilkkopimeää. Parisataa reipasta Turun Osuuskaupan marketpuolen vastuuhenkilöä on saapunut paikalle koko päivän kestävään koulutuspäivään. Mun tehtäväni on ladata porukka täyteen energiaa heti aamutuimaan – ja sehän multa onnistuu!

Heti puheen alusta saakka lähdin haastamaan porukkaa. Kehotin olemaan avoimia ja ajattelemaan kriittisesti. Kun uskaltaa olla avoimesti oma itsensä, voi oppia löytämään iloa ja merkitystä elämäänsä. Ja tekemällä asioita, joista tulee itselle aidosti hyvä mieli, on helpompi olla myös hyvä ihminen muille.

Se miten viritämme itsemme kuntoon joka aamu vaikuttaa suoraan siihen mikä asenne me viedään mukanamme työpaikalle ja millaista ilmapiiriä siellä luodaan. Hyvä fiilis ja luottamus omaan tiimiin rakennetaan niillä arjen pienillä teoilla ja läsnäololla – sillä että moikataan toisiamme ja ladataan kahvipannu valmiiksi aamuvuoroon tulevalle. Kun nämä perusasiat on hallussa, hymy irtoaa iisimmin ja jaksetaan yhdessä painaa duunia kiireisenkin arjen keskellä.

Näillä eväillä saatiin koulutuspäivä käyntiin hyvällä fiiliksellä. Kiitos Turun Osuuskauppa innokkaasta osallistumisesta ja hauskasta aamun aloituksesta! Tsemppiä loppuvuoden haasteisiin!

Lue myös muita referenssicaseja

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Wow-efekti GSK:n joulukokoukselle

Vuoden 2019 viimeinen puhekeikka. Harmaasta kelistä huolimatta fiilis oli iloinen, kun räpit kajareissa pauhaten ajelin kohti Tuusulan idyllistä Hotelli Krapia. Mut oli tilattu GSK:n joulukokoukseen tuomaan lisää inspiraatiota ja synnyttämään jengille mieleenpainuva "wow-efekti". Kokoustila oli...
Lue lisää
Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Erotu joukosta ilolla ja asenteella

Suomen Asianajajaliiton nuorten päivät järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Päivien aikana porauduttiin itsensä kehittämiseen, motivaation löytämiseen sekä oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mun tehtävänä oli tuoda esiin miten ilolla ja asenteella voi erottua edukseen nykyajan vaativassa duunimaalimassa....
Lue lisää
Asenteen merkitys työyhteisössä

Asenteen merkitys työyhteisössä

Olin nukkunut huonosti edellisenä yönä ja herätessä olo ei ollut aivan timanttinen. Nopeiden aamurutiinien jälkeen lähdin kuitenkin iloisin mielin kävelemään kohti Finlandia-taloa. Siellä Newsecin henkilöstöpäivien porukka otti mut vastaan sellaisella energialla, että orastava päänsärky kaikkosi...
Lue lisää
Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Ringettemaajoukkueen tsemppausta Kisakalliossa

Sain puhelun Suomen ringettemaajoukkueen valmentajalta, jossa hän kutsui mut puhumaan joukkueelleen lokakuun lopussa pidettävällä leirillä. Otin tietysti keikan vastaan ilomielin ja kunnialla! Ringettemaajoukkue valmistautui parhaillaan MM-kisoihin. Asetin puheeni tavoitteeksi hioa joukkueen itseluottamus, yhteishenki ja asenne...
Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.