Referenssit

Aamuinen energialataus Turun Osuuskaupalle

Referenssi pähkinänkuoressa
Asiakas: Turun Osuuskauppa
Palvelu: Motivaatiopuheet
Asiakkaan sanoin:
Johanneksen puhe oli innostavaa ja piti otteessaan. Johannes huomioi yleisöä hyvin ja osallisti myös kuulijoita jonkin verran. Oman asenteen parantamisen ja innostamisen työkalut olivat hauskoja ja meillä kuulemma jo jossain toimipaikoissa käytössäkin. Suosittelemme häntä puhujana kaikkiin vastaavanlaisiin tilaisuuksiin!

On aikainen aamu Aurajoen varrella sijaitsevassa Radisson Blu Marina Palacessa ja ulkona on vielä pilkkopimeää. Parisataa reipasta Turun Osuuskaupan marketpuolen vastuuhenkilöä on saapunut paikalle koko päivän kestävään koulutuspäivään. Mun tehtäväni on ladata porukka täyteen energiaa heti aamutuimaan – ja sehän multa onnistuu!

Heti puheen alusta saakka lähdin haastamaan porukkaa. Kehotin olemaan avoimia ja ajattelemaan kriittisesti. Kun uskaltaa olla avoimesti oma itsensä, voi oppia löytämään iloa ja merkitystä elämäänsä. Ja tekemällä asioita, joista tulee itselle aidosti hyvä mieli, on helpompi olla myös hyvä ihminen muille.

Se miten viritämme itsemme kuntoon joka aamu vaikuttaa suoraan siihen mikä asenne me viedään mukanamme työpaikalle ja millaista ilmapiiriä siellä luodaan. Hyvä fiilis ja luottamus omaan tiimiin rakennetaan niillä arjen pienillä teoilla ja läsnäololla – sillä että moikataan toisiamme ja ladataan kahvipannu valmiiksi aamuvuoroon tulevalle. Kun nämä perusasiat on hallussa, hymy irtoaa iisimmin ja jaksetaan yhdessä painaa duunia kiireisenkin arjen keskellä.

Näillä eväillä saatiin koulutuspäivä käyntiin hyvällä fiiliksellä. Kiitos Turun Osuuskauppa innokkaasta osallistumisesta ja hauskasta aamun aloituksesta! Tsemppiä loppuvuoden haasteisiin!

Lue myös muita referenssicaseja

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

INTOHIMOSTA AMMATTI – Eka Keikka

*kaupallinen yhteistyö Espoon kaupunki 15 toteutettua työkeikkaa ja yli 300 hakijaa Instagramin välityksellä vuonna 2021 Mä en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Ei ole yksinkertaisesti tarvinnut, koska tanssikeikkojen ja PT-asiakkaiden bookkaaminen on onnistunut kätevästi netissä jo

Lue lisää
Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kesäinen retkeilyautoreissu Imatralle

Kaupallinen yhteistyö: Imatran Kaupunki Imatran kaupunki sijaitsee aivan Suomen itärajalla ja on ehdottomasti yksi Suomen kesäkaupunkien helmistä. Meikäläinen lähti tekemään retkeilyautolla pienen retken ja tsekkaamaan mitä kaikkea kivaa tästä kesäkaupungista löytyy tämmöiselle vauhtia, aktiviteettia ja

Lue lisää
TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK  HALTUUN | EKA KEIKKA

TRENDIT HUKASSA? YLI 40 000 SEURAAJAN TIKTOK-VALMENTAJAN TIMANTTISILLA TÄRPEILLÄ TIKTOK HALTUUN | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. IRINAN PÄIVÄ TIKTOK-VALMENTAJANA Tämän kevään Eka keikka -kampanja päättyi perjantaina, kun viimeinen keikkalainen Irina astui TikTok-valmentajan saappaisiin. Huikea 42,5 tuhannen seuraajan tiktokkaaja @irkenguera

Lue lisää
LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

LISÄÄ SEURAAJIESI AKTIIVISUUTTA – SOMEASSISTENTTI KERTOO MITEN SAAT INSTAGRAM-TILISI KUNTOON | EKA KEIKKA

Kaupallinen yhteistyö: Hatsolo & Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea. Kolmantena keikkapäivänä vuorossa oli sosiaalisen median taituri Alisa, joka hyppäsi someassistentin saappaisiin. Päivä tuotti paljon oppeja somemaailmasta puolin ja toisin. Toive oli saada

Lue lisää
Edellinen Seuraava

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.