Blogi

Innostavia kirjoituksia just sulle!

Paras liikuntamuoto on se, joka saa sinut liikkeelle!

Paras liikuntamuoto on se, joka saa sinut liikkeelle!

Markkinat ovat täyttyneet tuhansista erilaisista liikuntamuodoista. Tiukan kilpailun alla useat hyvinvointiekspertit sortuvat käyttämään kaiken energiansa kiistelyyn eri treenivälineiden ja lajien paremmuudesta. Turhat provot ja negistelyt harvoin lisäävät liiketoimintaa. Mitä jos lopettaisimme eri liikuntamuotojen arvostelun ja vertailun. Mitä jos suhtautuisimme tilanteeseen avarakatseisesti, kannustaisimme toisiamme liikkumaan päivittäin ja innostaisimme toisiamme nousemaan sohvalta. 

Tie kohti parempaa hyvinvointia on yksilöllinen. Siksi onkin mahdotonta nimetä yksittäistä harrastusta ylitse muiden. Täydellistä tapaa liikkua ei ole olemassa mutta PARAS LIIKUNTAMUOTO ON SE, JOKA SAA SINUT LIIKKEELLE! 

Jos et ole vielä löytänyt omaa juttuasi, jatka etsimistä. Sopiva laji löytyy varmasti. Mikäli olet innoissasi lajeista kuten TFW, CROSSFIT, MOVEMENT, VOIMISTELU, TANSSI, PILATES, SELÄTIN, ZUMBA tai vaikkapa HORSEBICK niin anna mennä ja ole ylpeä siitä että liikut!

Jätä rohkeasti kommentti!

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi