Some­yhteistyö

Uskottava kumppani ja voimakas vaikuttaja.

Ammattimaista ja uskottavaa yhteistyötä

Etsitkö vaikuttaa jolla on sana hallussa ja roppakaupalla innostavia ideoita? Multa onnistuu laadukkaan still- ja videokuvan tuottaminen, konsultointi, tuotelanseeraukset sekä monipuoleisten tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen. Olen äärimmäisen ammattimainen ja uskottava kumppani jolla on laajat verkostot ja uskollinen seuraajakunta. Sosiaalisen median pääkanavani ovat podcast, blogi, instagram ja facebook. Mulle kumppanuuksissa äärimmäisen on tärkeää yhteishenki, molempien osapuolien välinen arvostus ja tavoite vaikutaa ihmisten elämään positiivisesti. Mikäli kaipaat raikkaita ideioita ja ajattelua boksin ulkopuolelta ota rohkeasti yhteyttä. Olen vuosien aikana työskennellyt lukuisten huippubrändien kanssa mukaan lukien Adidas, Saucony, Björn Borg, Peak Performance, Strike Mvmnt, Ginger People, Good Life Coffee, Pepsi, Red bull ja monet muut.

Ota homma haltuun!

#Innostu #Hatsolo

Muutamia asiakkaitani

If logo
Saucony logo
Adidas logo
TedxTurku logo
Bjorn Borg logo
Karhu-Kissat logo
Salesforce logo
Korkeasaari Zoo logo
Sokos Hotels logo
Rainmaker logo
Varma logo
TE-palvelut logo
Avarea logo
Peak Performance logo
ABC logo
ELY-keskus logo
Suomen Voimisteluliitto logo
Valo logo
Salesforce logo
Citydance Tanssikeskus logo
Coronaria logo
EEX logo
Gloria logo
Into Seinajoki logo

Tilaa mun jutut.

Laita mun uutiskirje tilaukseen ja saat ensimmäisenä tietää kaikki tärkeimmät jutut. Ei turhaa spämmiä vaan timantinkovaa asennetta, aitoa innostamista ja tietysti vain tilaajille eksklusiivista sisältöä.

Hatsolo

Johannes "Hatsolo" Hattusen energiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois, varmasti kohti unelmaa!

Yhteystiedot

Johannes "Hatsolo" Hattunen

+358 (0)44 545 8328

johannes@hatsolo.fi

Blogi